Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czesc Onka
Po wielkich trudach i Twojej wspanialej pomocy udało mi się zarejestrowac.
Bardzo dziękuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi:
Dołączyłam do grona posiadaczy grzywek.
Chcę też podziękować hodowczyni Silky Pani Grucy za kochanego
szczeniaka.
POZDRAWIAM WSZYSTKICH POSIADACZY GRZYWEK.
Anetta z Poznania - Silky

Posted

[quote name='resuruss']Łiiiiiiiiiiiiiiiiiii,jak szaleje rozbojniki małe :multi: :multi: :multi:
I te gołe dziąsełka :lol:

Maluchy "P" dzis koncza 3 tygodnie i moja panienka tez

królewna:loveu: :loveu: :loveu: niech ja tylko ciotka dorwie:cool3: :calus:

Posted

Witamy na koniec starego roku.
Opanowało mnie szalone lenistwo. Mogę pokazać fotki jednodniowych paskudnych dinozaurów. Jak ktoś mi powie że małe grzywce są ładne to zabiję śmiechem :evil_lol:
Pola znowu zrobiła nas w konia dała 4 chłopaków :mad:, co jeden to brzydszy :evil_lol:;) a jeden to już zupełne kuriozum, łysy jak kolano. :crazyeye:

pierworodny

Dla poprawienia smaku Sisi w domku

Posted

[quote name='Marta Chmielewska']

Dla poprawienia smaku Sisi w domku

to cale czarne jak smola najladniejsze:)
a sisi jest rewelacyjna...:loveu:

Posted

Witaj Silky - też jestem posiadaczką jednego z Gangsterów :p

Ress - malutka coraz bardziej psiątko przypomina, ślicznota :lilangel::lilangel: pewnie nie możesz już się jej doczekać :cool3:

Marta Chmielewska - możesz się śmiać :razz: ale dla mnie to są najcudowniejsze chomiczki :p:loveu:

Posted

[quote name='resuruss']AnkaW!Ja juz mam ubranko dla małej w domu ,więc chyba faktycznie nie moge sie doczekac małej sikalinki w domu :loveu:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: skąd my to znamy :eviltong:

Posted

Witaj Silky na forum czasami jest tu miło ,chyba że ktoś niespodziewanie rozpęta burzę.
Marta Chmielewska całkowicie bezwłosy maluch czasami się rodzi przykład mojej Jeżynki .Zawsze go można sprzedać za miniaturę xolo:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ress znam Ciebie bardzo dobrze i wiem że kolejne 4 tygodnie bez małej to trudne dni,ale zawsze możesz zabrać rodzinę i pojechać do Ani ma duży dom:lol::lol::lol:

Posted

Cześć Silky- fajny kolorek ma twoje maleństwo!:loveu:
resuruss- Ale fajna dziewczynka,grzywke ogromniastą ma.A gdzie inne fotki maluchow z miotu P?
Marta- chłopaki dorodne!Sunia z mojego miotu ta biała też wydawała się łysa a grzywka jakoś jej wyrosła.Wiec moze twoje chłopaki też beda miały grzywki.

Posted

Marta jak tak Ci się nie podobają te maleństwa, to mi je pożycz :evil_lol: . Z chęcią bym wyściskała te "brzydalki":loveu: . Po jednym dniu już byś nie wytrzymała z tęsknoty za tymi "paskudnymi dinozaurami" :evil_lol: . A ja mogłabym za bardzo się do nich przywiazać i...byłby problem :evil_lol: :razz: .
Silky masz pięknego psiaka. I ten kolorek...:loveu: Byłoby wspaniale, gdyby już taki został.

Posted

Gdy byłam po rodowód (juz go mam !!!) widziałam te "brzydale" i wcale z tym stwierdzeniem sie nie zgadzam. Wszystkie są śliczne. A Sisi jest tak fajna i słodziudka...

Posted

zd[quote name='AnkaW']Gruca - jakie śliczne pluszowe misie :loveu::loveu::loveu: a czemu tylko dwa?????

Zdjęcia pozostałych urwisów może będą jutro,pluszowe misie pojechały do nowych domków i robiłam im zdjęcia na pożegnanie.

Posted

miniaga napisał(a):
:loveu::loveu::loveu::loveu: Gruca ale już duże.... Nie mogę się zdecydować który maluch lepszy:loveu:

Mają już 11 tygodni,kremowy miał lepszy włos,morelowy był lepiej zbudowany i lepszy w ruchu,ale to wszystko się może jeszcze zmienić.

Posted

gruca napisał(a):
zd

Zdjęcia pozostałych urwisów może będą jutro,pluszowe misie pojechały do nowych domków i robiłam im zdjęcia na pożegnanie.

Uuuu to mniej rozrabiaków ci zostało :placz::placz:

Posted

Są w aparacie a wczoraj popsułam kabel coś niestykało,kręciłam ,kręciłam aż ukręciłam.Co Twoje psy takie czyste,czy nie wychodzą na dwór:lol:u mnie pada i jak Hazard dzisiaj wrócił to myślałam że to pies sąsiada.;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...