Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iwa zadko komu zazdroszcze...;) ale T;) obie wlasnie w tym momencie zazdroszcze ....(i cydze:cool3: ) bo macie tak piekne sunie za az uginaja mi sie kolanka:loveu:
Cud ,miod ,malina!

Posted

Iwona - zdjęcia cudne :loveu: :loveu: , ale jakie mają być jak modelki takie piękne. Jeju, żeby Abi taka ruda została :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

AnkaW napisał(a):
Iwona - zdjęcia cudne :loveu: :loveu: , ale jakie mają być jak modelki takie piękne. Jeju, żeby Abi taka ruda została :loveu: :loveu: :loveu:

Dzięki Aniu:-). Nie wiadomo co z małej wyrośnie:evil_lol: - jak to z grzywaczami bywa zmieniają się nie do poznania- trzy tygodnie temu przywieźliśmy do domu różowo- rudą "świnkę' a teraz jest brudno-brązowa:lol: z krawacikiem jaśniutkim na którym pojawiają się maleńkie kropeczki:evil_lol:

Posted

Iwona napisał(a):
Dzięki Aniu:-). Nie wiadomo co z małej wyrośnie:evil_lol: - jak to z grzywaczami bywa zmieniają się nie do poznania- trzy tygodnie temu przywieźliśmy do domu różowo- rudą "świnkę' a teraz jest brudno-brązowa:lol: z krawacikiem jaśniutkim na którym pojawiają się maleńkie kropeczki:evil_lol:

Jak to co ? :crazyeye: Piękna psia dama :loveu: . Rudzielce są dla mnie najpiękniejsze, ale jak ciężko takiego znaleźć i żeby taki został :placz: :placz:

Posted

Iwona napisał(a):
z krawacikiem jaśniutkim na którym pojawiają się maleńkie kropeczki:evil_lol:

:loveu: uwielbiam te krawaciki w plameczki :loveu: takie do całowania :oops: :loveu: ślicznie dziewczynki pozują :loveu:

Posted

Oto mój królewicz i nasze marzenie na przyszłość...:evil_lol: No ale narazie to trofea Biny...;)

:loveu:

I podczas zabawy swoim nowym sznureczkiem

Posted

DOMINIKA napisał(a):
Iwa zadko komu zazdroszcze...;) ale T;) obie wlasnie w tym momencie zazdroszcze ....(i cydze:cool3: ) bo macie tak piekne sunie za az uginaja mi sie kolanka:loveu:
Cud ,miod ,malina!

A mnie aż skręca z zazdrości!!!
Nawet spać nie mogę !!!
I wszedzie te piękne radary!!!

Posted

Solange napisał(a):
Oto mój królewicz i nasze marzenie na przyszłość...:evil_lol: No ale narazie to trofea Biny...;)

:loveu:

Do pysia mu z tymi medalami :lol: :lol: , będzie się musiał chłopak postarać o swoje :p . Ale patrząc na niego to raczej problemów mieć nie będzie :cool1:

Posted

Solange napisał(a):
Miło mi, że Dinarek się podoba :roll: . PaniMysza kolor pokoju bardzo ładny, prawda? :cool3:

tylko nie wiadomo co jest wieksza ozdoba pokoju Dinar czy meble , ale ja bym postawil na dinara :eviltong:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...