Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

AnkaW napisał(a):
Cudne zdjęcia :loveu: :loveu: :loveu:
Happy i Miki to coraz piekniejsze psiaczki:lol: , oj rośnie konkurencja :cool3: :cool3:

AiK - śliczne szczurki :lol: bliźniaki :cool3: :cool3:

Iwona - fantastyczny reportaż :multi: :multi: , widzisz jaka Kejsi była spragniona grzywkowego towarzystwa :loveu:

Weronisia - a cóż to za wampir :eek2: :pissed: :megagrin: :megagrin: :megagrin:

A ten wampir to moja Jokko :megagrin:

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Weronisia & Jokkusia napisał(a):
Ja nie byłam baaaaaardzo dawno , a to z powodu szkoły :razz: A z jakiej hodowli sunia i jak ma na imię ????

To ABIGEIL Colosseum ( w domu Abi:-))- ojcem jest CAMPARI Sua sponte a mamą ARNIKA ALASKA Nuda Veritas.

Posted

Gizmo też tak po spanku wszystkie kości rozciąga przez 5 minut, a najbardziej podoba mi się jak rozprostowuje szyje i wyciąga ją do góry jak zyrafa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Iwona napisał(a):
Świetne zdjęcie:multi: - a jakie piękne zęby ma Jokko:crazyeye: :loveu:

super fotka!!!
a jak dzisiaj byłysmy ma Polach Mok. to pewien staruszek oświadczył po zobaczeniu Veronicy:
'Jakbym ją zobaczył o 12 w nocy, to dostałbym zawału':evil_lol: :diabloti:
Vera potrafi też 'diabelsko' wyglądać:diabloti:

Posted

IWONA SUPER FOTKI MAŁA CORAZ ŁADNIEJSZA fajnie że się tak dogadują u mnie ma zamieskać na kilka dni Kopciuszek i już się martwie bo te moje zołzy ją chyba zjedzą
Ania W szczurki to siostry ale nie bliżniaczki jedna jest biała druga szara z białym szukałam takich od dłuższego czsu i znalazła w Gorzowie

Posted

W związku z tym, że dziś było prawie lato :lol: :lol: poszliśmy sobie do sadu upiec ziemniaczki. Efektem są zdjęcia którymi was trochę ponudzę :p

W oczekiwaniu na ziemniaczki :cool3:

Posted

macsow1 napisał(a):
miki przy happy jak wiejski burek wyglada...:placz:

a Ty od kiedy jesteś taki skromny:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

AnkaW napisał(a):
W związku z tym, że dziś było prawie lato :lol: :lol: poszliśmy sobie do sadu upiec ziemniaczki. Efektem są zdjęcia którymi was trochę ponudzę :p

W oczekiwaniu na ziemniaczki :cool3:

fajnie u nas było dziś szaro i paskudnie:-(

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...