Weronisia & Jokkusia Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 AnkaW napisał(a):Cudne zdjęcia :loveu: :loveu: :loveu: Happy i Miki to coraz piekniejsze psiaczki:lol: , oj rośnie konkurencja :cool3: :cool3: AiK - śliczne szczurki :lol: bliźniaki :cool3: :cool3: Iwona - fantastyczny reportaż :multi: :multi: , widzisz jaka Kejsi była spragniona grzywkowego towarzystwa :loveu: Weronisia - a cóż to za wampir :eek2: :pissed: :megagrin: :megagrin: :megagrin: A ten wampir to moja Jokko :megagrin:
Iwona Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Weronisia & Jokkusia napisał(a):Ja nie byłam baaaaaardzo dawno , a to z powodu szkoły :razz: A z jakiej hodowli sunia i jak ma na imię ???? To ABIGEIL Colosseum ( w domu Abi:-))- ojcem jest CAMPARI Sua sponte a mamą ARNIKA ALASKA Nuda Veritas.
paniMysza Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 resuruss napisał(a):Coprawda wstawiłam juz ten sznurek do mojej galerii,ale wstawie i tu coby wszyscy wiedzieli jak zaciecie cwiczymy przed swiatowką :evil_lol: Siwy wybrał aerobic dla wzmocnienia formy: http://www.zippyvideos.com/7956141226158326/filmik_z_domu_007/ marcel tak długo się przeciąga jak boli go brzuch.
DOMINIKA Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Han Sharn napisał(a):To jest najlepsze , poprostu mistrzostwo świata te dwie doopki.:loveu: to nie narada to SPISEK:evil_lol:
resuruss Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 paniMysza napisał(a):marcel tak długo się przeciąga jak boli go brzuch. Siwca nie boli brzuch,on tak po kazdym spanku robi :evil_lol:
AnkaW Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Gizmo też tak po spanku wszystkie kości rozciąga przez 5 minut, a najbardziej podoba mi się jak rozprostowuje szyje i wyciąga ją do góry jak zyrafa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Dudek Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Iwona napisał(a):Świetne zdjęcie:multi: - a jakie piękne zęby ma Jokko:crazyeye: :loveu: super fotka!!! a jak dzisiaj byłysmy ma Polach Mok. to pewien staruszek oświadczył po zobaczeniu Veronicy: 'Jakbym ją zobaczył o 12 w nocy, to dostałbym zawału':evil_lol: :diabloti: Vera potrafi też 'diabelsko' wyglądać:diabloti:
Dudek Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Iwonko - foty booskie:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Ress - a mi filmik zawiesza wszystko ;(
AiK Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 IWONA SUPER FOTKI MAŁA CORAZ ŁADNIEJSZA fajnie że się tak dogadują u mnie ma zamieskać na kilka dni Kopciuszek i już się martwie bo te moje zołzy ją chyba zjedzą Ania W szczurki to siostry ale nie bliżniaczki jedna jest biała druga szara z białym szukałam takich od dłuższego czsu i znalazła w Gorzowie
AnkaW Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 W związku z tym, że dziś było prawie lato :lol: :lol: poszliśmy sobie do sadu upiec ziemniaczki. Efektem są zdjęcia którymi was trochę ponudzę :p W oczekiwaniu na ziemniaczki :cool3:
AiK Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 macsow1 napisał(a):miki przy happy jak wiejski burek wyglada...:placz: a Ty od kiedy jesteś taki skromny:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
AiK Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 AnkaW napisał(a):W związku z tym, że dziś było prawie lato :lol: :lol: poszliśmy sobie do sadu upiec ziemniaczki. Efektem są zdjęcia którymi was trochę ponudzę :p W oczekiwaniu na ziemniaczki :cool3: fajnie u nas było dziś szaro i paskudnie:-(
miniaga Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Wow!!!! Jaki piekny Jagódkowy sobowtórek:loveu::loveu::loveu::loveu: Piekny chłopak!!!!
AnkaW Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Mam jabłko :multi: :multi: teraz trzeba je szybko zjeść :p
AnkaW Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Gruca jakie śliczne kolorki :loveu: :loveu: :loveu:
AnkaW Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 I zabawy z patyczkiem :razz: oddaj patyka złodzieju :angryy: :angryy: mój, mój..:multi: :multi:
AnkaW Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 na koniec trzeba troszeczkę odpocząć ;) KONIEC :diabloti:
gruca Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 AnkaW napisał(a):Gruca jakie śliczne kolorki :loveu: :loveu: :loveu: kolorki śliczne ,ale szkoda że takie nie zostaną.
Recommended Posts