resuruss Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Mozna jeszzce stosowac taka metode......."własnozębne odgryzanie" :evil_lol:
Solange Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Widząc coraz wiecej lisci leżących pod drzewami i patrząc na zachmurzone niebo postanowiłam dla rozgrzania wstawić kilka cieplutkich zdjeć. Chciałabym tam teraz być!!! :placz: Turcja, grobowce królów Jeden z hoteli w Turcji Turcja, bez komentarza...:roll:
Solange Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Grecja, Kanał Koryncki Grecja, Meteory Grecja, Olimp (kiedyś inaczej go sobie wyobrażałam) Widok na Ateny
Solange Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 A to ktoś, kto najbardziej i najskuteczniej rozgrzewa moje serce - Dinarek :loveu:
Solange Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 I najpiękniejszy, moim zdaniem, kraj świata, Francja. Nicea Saint-Tropez, żandarmeria (poznajecie???) :cool3:
Dudek Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Gogunia - Czadowe to moro Czadzika:loveu: Iwona super foty!!!!!! Solange - Masz więcej Meteorów?? Uwielbiam te widoki:loveu: A w Monte Carlo to chyba muszą się obowiazkowo uczyć parkowania tyłem:cool3: to teraz ja kilka fotek wkleje:evil_lol: Milva po domowemu - dąsa się troszkę bo jej flashem dałam po oczętach: i zdj. z ogródka: i to by było na tyle bo nie lubię obsługiwać laptopa bez myszy:shake: ;)
Solange Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Dudek, specjalnie dla Ciebie więcej Meteorów A jeśli chodzi o Monte Carlo to nie wiem jak u nich z parkowaniem...:lol: oni wszyscy jeżdżą niekoniecznie według przepisów drogowych, ale mają klasę. Tam, gdy chce się zrobić zdjęcie na ulicy, to oni sie zatrzymują i czekają. Wyobrażasz sobie cos takiego w Polsce...? P.S. A te kwiatki w ogrodzie to masz o tej prze roku? Zazdroszczę. Milva piekna!!!
Dudek Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Moje Meteory:loveu: :loveu: :loveu: Kwiatki jak najbardziej aktualne:multi: Tojad mocny i Fuksja (inaczej ułanki) fuksje to jedne z moich ulubionych kwiatków:loveu: :loveu: :loveu: a tojad mocny - hmmmmm cóż, aż się boję napisać że też lubię (zawiera jedną z najsilniejszych trucizn...):diabloti: :evil_lol:
anna1 Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 :cool3:[quote name='Iwona']I jeszcze troszkę;-) a ja wlasnie sie zastanawialam skad znam ta mordke - wykapana babcia Dafnia, no poprostu identyczna :loveu: nawet z takim samym blyskiem w oku:cool3:
flashka-g Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Tez mam kilka fotek z Meteorów z pobytu w Grecji i innych fajnych zakatkow, ale niestety nie zeskanowane. Ale widoczki piekne:cool3:
malawaszka Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 mmm uwielbiam Meteory :loveu: :loveu: :loveu: byłam tam tylko raz w zyciu ale chciałabym wrócić bo jest strasznie bajkowo :loveu:
Em-ka Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Solange - piękne wspomnienia :) prosimy o jeszcze! :multi:
AnkaW Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Jeju jakie piękne widoki :crazyeye: :crazyeye: :roll:
Solange Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Em-ka, proszę bardzo, na życzenie daję wiecej fotek. I bardzo mi miło, że zdjęcia się podobają! Tak wygląda stacja benzynowa w Austrii
Solange Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Z Turcji nie mam zbyt dużo zdjęć takich widoczków, więc jestem w kadrze. Słynna promenada w Marmaris
Solange Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 A tu najładniejszy (moim zdaniem) Turek w Turcji :eviltong: . A przynajmniej w Marmaris ;) . I ze mną na zdjęciu :multi: (ma na imię Tom - nawet imię fajne)
Recommended Posts