Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Widząc coraz wiecej lisci leżących pod drzewami i patrząc na zachmurzone niebo postanowiłam dla rozgrzania wstawić kilka cieplutkich zdjeć. Chciałabym tam teraz być!!! :placz:

Turcja, grobowce królów

Jeden z hoteli w Turcji

Turcja, bez komentarza...:roll:

Posted

Gogunia - Czadowe to moro Czadzika:loveu:

Iwona super foty!!!!!!

Solange - Masz więcej Meteorów?? Uwielbiam te widoki:loveu: A w Monte Carlo to chyba muszą się obowiazkowo uczyć parkowania tyłem:cool3:

to teraz ja kilka fotek wkleje:evil_lol:

Milva po domowemu - dąsa się troszkę bo jej flashem dałam po oczętach:

i zdj. z ogródka:

i to by było na tyle bo nie lubię obsługiwać laptopa bez myszy:shake: ;)

Posted

Dudek, specjalnie dla Ciebie więcej Meteorów

A jeśli chodzi o Monte Carlo to nie wiem jak u nich z parkowaniem...:lol: oni wszyscy jeżdżą niekoniecznie według przepisów drogowych, ale mają klasę. Tam, gdy chce się zrobić zdjęcie na ulicy, to oni sie zatrzymują i czekają. Wyobrażasz sobie cos takiego w Polsce...? P.S. A te kwiatki w ogrodzie to masz o tej prze roku? Zazdroszczę. Milva piekna!!!

Posted

Moje Meteory:loveu: :loveu: :loveu:

Kwiatki jak najbardziej aktualne:multi:

Tojad mocny i Fuksja (inaczej ułanki) fuksje to jedne z moich ulubionych kwiatków:loveu: :loveu: :loveu:

a tojad mocny - hmmmmm cóż, aż się boję napisać że też lubię (zawiera jedną z najsilniejszych trucizn...):diabloti: :evil_lol:

Posted

:cool3:[quote name='Iwona']I jeszcze troszkę;-)

a ja wlasnie sie zastanawialam skad znam ta mordke - wykapana babcia Dafnia, no poprostu identyczna :loveu: nawet z takim samym blyskiem w oku:cool3:

Posted

A tu najładniejszy (moim zdaniem) Turek w Turcji :eviltong: . A przynajmniej w Marmaris ;) . I ze mną na zdjęciu :multi: (ma na imię Tom - nawet imię fajne)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...