Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Han Sharn']Zapraszam do obejrzenia mojego grzywka na blogu bo nie za bardzo umiem tu wstawić zdjęcie. :oops:

www.Hansharn.blog.interia.pl

Niedługo postaram się dorzucić jeszcze trochę lepszych fotek.
Przesyłam Ci instrukcje wklejania , z której ja korzystam:
Najpierw wchodzimy na stronę http://www.imageshack.us następnie klikamy przycisk „PRZEGLĄDAJ”' wybieramy zdjęcie, które chcemy sobie wyexportować na serwer image, czyli szukamy zdjęcia zapisane w swoim komputerze, gdy wybierzemy, klikamy „otwórz”...(pojawi nam się link do zdjęcia w okienku obok napisu „PRZEGLĄDAJ”) wtedy klikamy na napis w lewym dolnym rogu: „Host It!” i czekamy teraz, aż nam się wyexportuje... Następnie widzimy dużą stronę :u góry 4 linki , zdjęcie wybrane po lewej stronie ( na czarnym pasku podany jest rozmiar zdjęcia ), a pod spodem 5 linków. Wybieramy 2 link od samej góry , zaznaczamy go i kopiujemy a następnie wklejamy do postu. W poscie będzie identyczne małe zdjęcie z czarnym paskiem. Można użyć 1 linku pod zdjęciem pod warunkiem, że będzie miało małe wymiary (poniżej 500x500pikseli ) i nie obciąży serwera!!!
POWODZENIA!!!
Poprawiłam po poscie malawaszki!!!(zobacz niżej)

Posted

ACH jakie SLICZNE dziewczyny:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: -nie liczac bocka pana-prosimy o wiecej-szarpejka coraz piekniejsza:multi: :multi: :multi:

Posted

cyga napisał(a):
Iwonko świetne zdjęcia :thumbs: ...nad jakim jeziorkiem wypoczywaliście?

Dzięki Cyga:-), a byliśmy nad jeziorem Zdróżno w Połomie.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...