Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

resuruss napisał(a):

rany nie dość, że pies na ringu musi się napracować to jeszcze w domu nie dają mu odetchnąć i musi nie swoje dzieci niańczyć :razz::razz::evil_lol:
no chyba, że jednak w wózku ma swoje :hmmmm::hmmmm::hmmmm::hmmmm:

Posted

Marta, ja się obiektywami na razie martwić nie muszę, bo mam kompakt:) Za to teraz filty, konwertery... Ale najpierw karta 1Gb, niestety z Nikosia mi nie pasuje... Trochę możeliwości mam, a na lustro przesiadka za jakieś 2-3 lata, tak myślę.
Waszka, fotek nie wstawię, bo za dużo siedzę na cyberfoto i się wstydzę teraz :evil_lol: Ja bym stawiała na 9500. Miałam mniej pieniędzy niż chciałam i myślałam jeszcze o s7000, bo używany można kupić za 1200, ale nie zdecydowałam się, bo jednak nie wiadomo, na co się trafi. Jest za to teraz oferta od pewniaka-9500 z dodatkami za 1800-może się zdecydujesz :)

Posted

resuruss napisał(a):
Nesjanko!On sie do tego wozka pakuje na drzemke.Cwaniak jeden......Tam go Hania nie dopadnie :evil_lol:

skubaniec - taki sprytny.... :multi::multi::multi:

a co u Hanusi ????

Posted

Ania i Psy napisał(a):
Marta, ja się obiektywami na razie martwić nie muszę, bo mam kompakt:) Za to teraz filty, konwertery... Ale najpierw karta 1Gb, niestety z Nikosia mi nie pasuje... Trochę możeliwości mam, a na lustro przesiadka za jakieś 2-3 lata, tak myślę.
Waszka, fotek nie wstawię, bo za dużo siedzę na cyberfoto i się wstydzę teraz :evil_lol: Ja bym stawiała na 9500. Miałam mniej pieniędzy niż chciałam i myślałam jeszcze o s7000, bo używany można kupić za 1200, ale nie zdecydowałam się, bo jednak nie wiadomo, na co się trafi. Jest za to teraz oferta od pewniaka-9500 z dodatkami za 1800-może się zdecydujesz :)

:placz: nie zdecyduję się bo nie mam kasy :placz:

Posted

lalunia napisał(a):

A TO MOJA COFI :)

Witam niezwykle ciepło lalunię. Przepraszam, że dopiero teraz, ale nie przeglądam całego grzywkowego forum. Sunia urokliwa, bardzo jestem ciekawy, jak będzie się rozwijać. Kolorki ma super, jedne z moich ulubionych.
Poza tym ma dużo wspólnego z moją Fantą, przynajmniej w rodowodzie. Rośnij pięknie i zdrowo, na pewno spotkamy się w Poznaniu:lol:

Posted

Donio napisał(a):
Witam niezwykle ciepło lalunię. Przepraszam, że dopiero teraz, ale nie przeglądam całego grzywkowego forum. Sunia urokliwa, bardzo jestem ciekawy, jak będzie się rozwijać. Kolorki ma super, jedne z moich ulubionych.
Poza tym ma dużo wspólnego z moją Fantą, przynajmniej w rodowodzie. Rośnij pięknie i zdrowo, na pewno spotkamy się w Poznaniu:lol:

dzięki to do zobaczenia :multi:

Posted

Dzis rano Hania obudziła sie z głowa pełna pomysłow :evil_lol:

W jej czarnych jak węgielki oczkach mozna było zauważyc podejrzane ogniki :evil_lol: ,wiadomo juz bylo ,ze poranek nie bedzie należał do spokojnych .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...