miniaga Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Hanusia:loveu: :loveu: :loveu: Mała mimoza:loveu: :loveu: :loveu:
Nesjanna Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 resuruss napisał(a): rany nie dość, że pies na ringu musi się napracować to jeszcze w domu nie dają mu odetchnąć i musi nie swoje dzieci niańczyć :razz::razz::evil_lol: no chyba, że jednak w wózku ma swoje :hmmmm::hmmmm::hmmmm::hmmmm:
resuruss Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Nesjanko!On sie do tego wozka pakuje na drzemke.Cwaniak jeden......Tam go Hania nie dopadnie :evil_lol:
Ania i Psy Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Marta, ja się obiektywami na razie martwić nie muszę, bo mam kompakt:) Za to teraz filty, konwertery... Ale najpierw karta 1Gb, niestety z Nikosia mi nie pasuje... Trochę możeliwości mam, a na lustro przesiadka za jakieś 2-3 lata, tak myślę. Waszka, fotek nie wstawię, bo za dużo siedzę na cyberfoto i się wstydzę teraz :evil_lol: Ja bym stawiała na 9500. Miałam mniej pieniędzy niż chciałam i myślałam jeszcze o s7000, bo używany można kupić za 1200, ale nie zdecydowałam się, bo jednak nie wiadomo, na co się trafi. Jest za to teraz oferta od pewniaka-9500 z dodatkami za 1800-może się zdecydujesz :)
Nesjanna Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 resuruss napisał(a):Nesjanko!On sie do tego wozka pakuje na drzemke.Cwaniak jeden......Tam go Hania nie dopadnie :evil_lol: skubaniec - taki sprytny.... :multi::multi::multi: a co u Hanusi ????
resuruss Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Hania pod koniec miesiaca sie przeprowadza pod Warszawe ;)
Nesjanna Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 fajnie !!!! jakby co polecam swoje usługi :cool3::cool3:
malawaszka Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Ania i Psy napisał(a):Marta, ja się obiektywami na razie martwić nie muszę, bo mam kompakt:) Za to teraz filty, konwertery... Ale najpierw karta 1Gb, niestety z Nikosia mi nie pasuje... Trochę możeliwości mam, a na lustro przesiadka za jakieś 2-3 lata, tak myślę. Waszka, fotek nie wstawię, bo za dużo siedzę na cyberfoto i się wstydzę teraz :evil_lol: Ja bym stawiała na 9500. Miałam mniej pieniędzy niż chciałam i myślałam jeszcze o s7000, bo używany można kupić za 1200, ale nie zdecydowałam się, bo jednak nie wiadomo, na co się trafi. Jest za to teraz oferta od pewniaka-9500 z dodatkami za 1800-może się zdecydujesz :) :placz: nie zdecyduję się bo nie mam kasy :placz:
Donio Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 lalunia napisał(a): A TO MOJA COFI :) Witam niezwykle ciepło lalunię. Przepraszam, że dopiero teraz, ale nie przeglądam całego grzywkowego forum. Sunia urokliwa, bardzo jestem ciekawy, jak będzie się rozwijać. Kolorki ma super, jedne z moich ulubionych. Poza tym ma dużo wspólnego z moją Fantą, przynajmniej w rodowodzie. Rośnij pięknie i zdrowo, na pewno spotkamy się w Poznaniu:lol:
lalunia Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Donio napisał(a):Witam niezwykle ciepło lalunię. Przepraszam, że dopiero teraz, ale nie przeglądam całego grzywkowego forum. Sunia urokliwa, bardzo jestem ciekawy, jak będzie się rozwijać. Kolorki ma super, jedne z moich ulubionych. Poza tym ma dużo wspólnego z moją Fantą, przynajmniej w rodowodzie. Rośnij pięknie i zdrowo, na pewno spotkamy się w Poznaniu:lol: dzięki to do zobaczenia :multi:
Ania i Psy Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 A oto co wyszperałam w necie, wędrując z forum fotograficznego:) Fruwająca Melisa:)
resuruss Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Dzis rano Hania obudziła sie z głowa pełna pomysłow :evil_lol: W jej czarnych jak węgielki oczkach mozna było zauważyc podejrzane ogniki :evil_lol: ,wiadomo juz bylo ,ze poranek nie bedzie należał do spokojnych .
resuruss Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Jednak po chwili treningu zglodniala i postanowila okrasc koty z ociupinki karmy :evil_lol:
resuruss Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Jak sie juz pożywiła ,dostała chętki na odrobinę czułosci......O jaki przystojny Pan...dam mu buzi
AnkaW Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Ress - sceny jak z filmu, masz z nią ubaw :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
resuruss Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Po chwili miłosnego uniesienia z ekranem tv ,postanowiła potrenowac wschodnie sztuki walki
Recommended Posts