Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='resuruss']No ,ale wyszło swietne.....teraz wyglada jak jej imienniczka Milva ;)

moja sympatyczniejsza;) ale też pięknie 'śpiewa':evil_lol:

Posted

dzieki KASIU:lol: nie chcialam tej makabry opisywac CZARNA na pupie miala 2 guzy wieksze niz ,,klejnoty,,KINGA-i szereg mniejszych na calym tulowiu
jeszcze raz dzieki za zainteresowanie:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Dudek']Dzięki Em-Ka:loveu:

To jeszcze dorzucę takie:

To też super.....!!!! możesz wkleić wszystkie - chętnie obejrzę te kilkaset...:evil_lol: ;)

Posted

Agama napisał(a):
dzieki KASIU:lol: nie chcialam tej makabry opisywac CZARNA na pupie miala 2 guzy wieksze niz ,,klejnoty,,KINGA-i szereg mniejszych na calym tulowiu
jeszcze raz dzieki za zainteresowanie:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nie wiedziałam że taka reakcja może być na stres:-o ale człowiek całe zycie się uczy, dobrze ze czasem mozna na kimś a nie tylko na sobie:lol:
ale tak serio, to ciesze się ze tak sie skończyło i ze to nic poważnego

Posted

[quote name='Dudek']Nio - do zobaczenia;) Być może przytargam również i Milvę:cool3:

Przytargaj, przytargaj :loveu: :loveu: bardzo chętnie poznam ją osobiście :p

Agama - bardzo sie cieszę że wszystko dobrze się skończyło :multi: :multi: :multi:

Posted

moze zabiore sie ze STASZKIEm od buldozkow bo od wtorku nie mialam glowy do tych spraw lub kupie bilet sobotnio-niedzielny-na pociag
to moja ulubiona wystawa:lol:

Posted

[quote name='roksi']i jeszcze jedna, może troche przesłodzona, ale mnie się bardzo podoba

Roksi: zdjęcia śliczne i psiaki na nich również.... proszę o wiecej takich cudnych fotek ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...