Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zdjęcia Marty są rewelacyjne i w 100% profesjonalne :loveu::loveu::loveu:

tylko patrzeć - zazdrościć - i się uczyć :roll::roll::loveu::loveu:

Marta - dawaj więcej zdjęć

Posted

Nesjanka napisał(a):
zdjęcia Marty są rewelacyjne i w 100% profesjonalne :loveu::loveu::loveu:

tylko patrzeć - zazdrościć - i się uczyć :roll::roll::loveu::loveu:

Marta - dawaj więcej zdjęć

nesjana musze z toba porozmawiac na gg :razz:, a cie nie ma i nie ma :-(

Posted

Dziękuję :lol::lol:
Nesjanka zwichnęła nogę przy instalowaniu gg i bida nie może doczłapać się do monitora :evil_lol:;)
Już wystarczy tych fotek, wszystkie mi sie opatrzyły a pogoda nie zachęca do fotografowania przyrody, mokro, zimno, ciemno, brrrr... Jak wszystko teraz wstawię, to co będę pokazywała potem ;)
Lalunia, zdjęcia nie poddawałam obróbce, jedynie niektóre wykadrowałam i wstawiłam ramkę :-)
Wszystkie są na czysto, bez poprawek i z ręki ;-) Gdzieniegdzie są drobne przepalenia, ale ujdą w tłoku.

Posted

Ja jestem świeżo upieczoną posiadaczką Fuji s5600, ale na rezultaty muszę jeszcze trochę poczekać, na razie testowałam go głównie na trybie idioten i mam wspaniałe ujęcia migdałków Kury, ale z dobrym zdjęciem nie ma to wiele wspólnego. No i muszę dokupić sobie dobrą, dużą kartę-przy firmowej 16 Mb na RAW wejdzie mi jedna fotka!

Posted

Niestety, przy zakupie aparatu dodatkowo trzeba dokupić dużą, dobrą kartę i najlepiej dodatkową baterię. Życie mnie tego nauczyło ;-) I koszt aparatu z 2000 robi się nieraz 3000 a jeśli jeszcze obiektyw jest nieciekawy, to i obiektyw trzeba kupić. A jeśli człowiekowi podoba się makro i portret, a do tego robi fotki z dużej odległości, to najlepiej trzy różne obiektywy...a mówią, że kynologia to drogie hobby... :mad:
Jak dobrze pójdzie, będe kupowała niedługo (czyt, w sierpniu) eosa 350 D, do którego już dzisiaj wiem, ze muszę dokupić kartę pamięci, drugą baterię i przynajmniej jeden obiektyw. Co z tego, że aparat kosztuje 2800, skoro to nie koniec wydatków. Ale efekt za to powalający ;) I możliwości dużo. I potem można wrzucać fotki na dogo :evil_lol:;)

Posted

Marta Chmielewska napisał(a):
Dziękuję :lol::lol:
Nesjanka zwichnęła nogę przy instalowaniu gg i bida nie może doczłapać się do monitora :evil_lol:;)
J

ha, ha :mad::mad::mad:

doczłapałam chociaż nie było to łatwe

a gg dalej nie mam :razz::razz:

Posted

malawaszka napisał(a):
:loveu: a uszka ma związane sznurem :lol: ;)

:)
nie związane na dowód inne ujęcie
wczoraj jej robiłam ok 1 w nocy bo spac nie mogłam i oczywiście cofi też nie mogła bo łysy spał z panciem pod kołderką jak zwykle :evil_lol:

Posted

Agama napisał(a):
sliczna ta TWOJA malenka:multi: na ktorej wystawie zadebiutuje

mam nadzieję że się wybierzemy na światówkę
jak debiutowac to z grubej rury :lol:

Posted

Ania i Psy napisał(a):
Ja jestem świeżo upieczoną posiadaczką Fuji s5600

pokaż no kobito fotki z tego Fujaka :evil_lol: ja myślałam trochę nad S9500 ale nie wiem czy Panasonic FZ30 nie lepszy :roll: a wogóle to i tak nie mam kasy na aparat teraz haha więc o czym ja tu rozmawiam :evil_lol:

Posted

a to są moi 4 muszkieterowie ha ha
a ja mam teraz cofi jako sojuszniczkę choc razem z naszą szczurzynką i tak jesteśmy w mniejszości ha ha

a nico na tym zdjęciu taki nieopalony ha ha bo to była zima już sama zapomniałam

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...