Jolka Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 Marcia :loveu: :loveu: :loveu: - już dawno wiem ,że z Ciebie utalentowana dziewczynka :lol:
AngelOfDeath Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Jolka napisał(a):Marcia :loveu: :loveu: :loveu: - już dawno wiem ,że z Ciebie utalentowana dziewczynka :lol: :lol::lol::lol::lol::evil_lol:
Nesjanna Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 zdjęcia Marty są rewelacyjne i w 100% profesjonalne :loveu::loveu::loveu: tylko patrzeć - zazdrościć - i się uczyć :roll::roll::loveu::loveu: Marta - dawaj więcej zdjęć
AngelOfDeath Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Nesjanka napisał(a):zdjęcia Marty są rewelacyjne i w 100% profesjonalne :loveu::loveu::loveu: tylko patrzeć - zazdrościć - i się uczyć :roll::roll::loveu::loveu: Marta - dawaj więcej zdjęć nesjana musze z toba porozmawiac na gg :razz:, a cie nie ma i nie ma :-(
lalunia Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Marto Zdjęcia Są Piękne I Masz Fajny Programik Do Ich Obróbki Gratuluje Aż Oczy Się Cieszą
Marta Chmielewska Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Dziękuję :lol::lol: Nesjanka zwichnęła nogę przy instalowaniu gg i bida nie może doczłapać się do monitora :evil_lol:;) Już wystarczy tych fotek, wszystkie mi sie opatrzyły a pogoda nie zachęca do fotografowania przyrody, mokro, zimno, ciemno, brrrr... Jak wszystko teraz wstawię, to co będę pokazywała potem ;) Lalunia, zdjęcia nie poddawałam obróbce, jedynie niektóre wykadrowałam i wstawiłam ramkę :-) Wszystkie są na czysto, bez poprawek i z ręki ;-) Gdzieniegdzie są drobne przepalenia, ale ujdą w tłoku.
Ania i Psy Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Ja jestem świeżo upieczoną posiadaczką Fuji s5600, ale na rezultaty muszę jeszcze trochę poczekać, na razie testowałam go głównie na trybie idioten i mam wspaniałe ujęcia migdałków Kury, ale z dobrym zdjęciem nie ma to wiele wspólnego. No i muszę dokupić sobie dobrą, dużą kartę-przy firmowej 16 Mb na RAW wejdzie mi jedna fotka!
Marta Chmielewska Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Niestety, przy zakupie aparatu dodatkowo trzeba dokupić dużą, dobrą kartę i najlepiej dodatkową baterię. Życie mnie tego nauczyło ;-) I koszt aparatu z 2000 robi się nieraz 3000 a jeśli jeszcze obiektyw jest nieciekawy, to i obiektyw trzeba kupić. A jeśli człowiekowi podoba się makro i portret, a do tego robi fotki z dużej odległości, to najlepiej trzy różne obiektywy...a mówią, że kynologia to drogie hobby... :mad: Jak dobrze pójdzie, będe kupowała niedługo (czyt, w sierpniu) eosa 350 D, do którego już dzisiaj wiem, ze muszę dokupić kartę pamięci, drugą baterię i przynajmniej jeden obiektyw. Co z tego, że aparat kosztuje 2800, skoro to nie koniec wydatków. Ale efekt za to powalający ;) I możliwości dużo. I potem można wrzucać fotki na dogo :evil_lol:;)
Nesjanna Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Marta Chmielewska napisał(a):Dziękuję :lol::lol: Nesjanka zwichnęła nogę przy instalowaniu gg i bida nie może doczłapać się do monitora :evil_lol:;) J ha, ha :mad::mad::mad: doczłapałam chociaż nie było to łatwe a gg dalej nie mam :razz::razz:
lalunia Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 malawaszka napisał(a)::loveu: a uszka ma związane sznurem :lol: ;) :) nie związane na dowód inne ujęcie wczoraj jej robiłam ok 1 w nocy bo spac nie mogłam i oczywiście cofi też nie mogła bo łysy spał z panciem pod kołderką jak zwykle :evil_lol:
Agama Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 sliczna ta TWOJA malenka:multi: na ktorej wystawie zadebiutuje
lalunia Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 a te jest jedno z moich ulubionych "dziadek nico razem z wnuczkiem kubusiem " ha ha
lalunia Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Agama napisał(a):sliczna ta TWOJA malenka:multi: na ktorej wystawie zadebiutuje mam nadzieję że się wybierzemy na światówkę jak debiutowac to z grubej rury :lol:
malawaszka Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Ania i Psy napisał(a):Ja jestem świeżo upieczoną posiadaczką Fuji s5600 pokaż no kobito fotki z tego Fujaka :evil_lol: ja myślałam trochę nad S9500 ale nie wiem czy Panasonic FZ30 nie lepszy :roll: a wogóle to i tak nie mam kasy na aparat teraz haha więc o czym ja tu rozmawiam :evil_lol:
lalunia Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 a to są moi 4 muszkieterowie ha ha a ja mam teraz cofi jako sojuszniczkę choc razem z naszą szczurzynką i tak jesteśmy w mniejszości ha ha a nico na tym zdjęciu taki nieopalony ha ha bo to była zima już sama zapomniałam
lalunia Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 a te jest chyba jeszcze lepsze inzynier "wałkoń" :))
resuruss Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Wstawie Hanie ,juz co prawda nie moja ale za to w nowej fryzurce ;)
Recommended Posts