malawaszka Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 ale piękne fotki :multi: Ress teraz jużnie ma przeproś i fotki mają być codziennie :p :loveu:
orsini Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Marta a moge Ci dac jedna fotke do przerobki pliz pliz pliz?
resuruss Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 malawaszka napisał(a):ale piękne fotki :multi: Ress teraz jużnie ma przeproś i fotki mają być codziennie :p :loveu: Codziennie musisz przyjezdzac :multi:
Jolka Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 Po takich profesjonalnhych fotkach aż strach wstawiać nasze amatorskie ;) Ale co tam.... nasz ulubiony kumpel :loveu: :loveu:
flashka-g Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 to teraz moje starsznie amatorskie:eviltong: moje znudzone upałem zwierzaki smile:lol: a Pentu na to..masz babo kwasek:P
gruca Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 miniaga napisał(a):Resuruss zdiecia pieknę - nie ma to jak świetny aparat i jeszcze lepszy fotograf;) ;) ;) Gruca widzę, że nie tylko moje grzywki kochają bulteriery. Tasia ma swojego Hermesa - uwielbiają sie nawzajem, ale niestety hermyś nie ma wyczucia:evil_lol: wiec bawią się pod nadzorem. Troszkę się bałam ją tam sprzedać bo jeszcze w domu mieszka American Staffordshire Terrier,ale ponoć bardzo dobrze przyjęły Kreskę i wszystko jest ok.Osoba która ją kupiła jest nauczycielką więc do września jest cały czas w domu i ma je pod kontrolą.
lonka Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 [quote name='flashka-g']to teraz moje starsznie amatorskie:eviltong: moje znudzone upałem zwierzaki smile:lol: a Pentu na to..masz babo kwasek:P :grin: :grin: :thumbs:
resuruss Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Gruca!Majac na uwadze to ,ze jedna grzywka z Twojej hodowli własa dwoma azjatami mysle ,ze ta malenka Kreseczka poradzi sobie z amstafem i bullem.;) A ja wkleje portrecik Bulowskiej
resuruss Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Jolka!Czyz to nie Rumianek????Jaki juz dostojny mlodzieniec z niego :crazyeye:
AngelOfDeath Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 a to moje dzielo :eviltong::eviltong::eviltong: http://img234.imageshack.us/img234/4827/collage3gs7.jpg
resuruss Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 A ja wygrałam toster!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Juz w niedziele moge go odebrac osobiscie ;)
AngelOfDeath Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 sh_maniak napisał(a):Małe cudne sh ryjce :loveu: twoje twoje:p
miniaga Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 orsini napisał(a):o kurcze niezla laska:o :o :o no no!!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Niestety to było dawno dawno temu:evil_lol:
gruca Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 [quote name='resuruss']Gruca!Majac na uwadze to ,ze jedna grzywka z Twojej hodowli własa dwoma azjatami mysle ,ze ta malenka Kreseczka poradzi sobie z amstafem i bullem.;) A ja wkleje portrecik Bulowskiej Portrecik cudowny,a Tosia mieszka z 3 azjatami:lol: Kreska ma jeszcze fretkę którą ciągnie przez cały przedpokój za ogon,ponoć to najlepsza zabawa.
resuruss Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Ranysiu co za babol.......Za komplement sie dziekuje,a nie gada ze to bylo dawno temu.....A laska jestes dalej i nie marudz!!!!!!:mad:
resuruss Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Hahahahaha,no widzisz...skoro Tosia daje rade trzem azjatom....to nie ma powodu do obawy o Kreske!!!! A fretka tez mi sie marzy,ale wlasnie boje sie ,ze moje psy tez beda uzadzaly takie niehumaniterne zabawy :evil_lol:
gruca Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Zaraz niehumanitarne,przecież fretka może wdrapać się gdzieś wyżej i nie musi podchodzić i zaczepiać psów,a skoro to robi to widocznie lubi być męczona.
miniaga Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Nio przecię się spłoniłam:evil_lol: Ale w tedy byłam większa laska:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nio dobra: dziękuję . i proszę zmienic temat, bo nie przywykłam do takich komplementów:oops:
Recommended Posts