Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
ale piękne fotki :multi: Ress teraz jużnie ma przeproś i fotki mają być codziennie :p :loveu:

Codziennie musisz przyjezdzac :multi:

Posted

Po takich profesjonalnhych fotkach aż strach wstawiać nasze amatorskie ;)
Ale co tam.... nasz ulubiony kumpel :loveu: :loveu:

Posted

miniaga napisał(a):
Resuruss zdiecia pieknę - nie ma to jak świetny aparat i jeszcze lepszy fotograf;) ;) ;)

Gruca widzę, że nie tylko moje grzywki kochają bulteriery. Tasia ma swojego Hermesa - uwielbiają sie nawzajem, ale niestety hermyś nie ma wyczucia:evil_lol: wiec bawią się pod nadzorem.

Troszkę się bałam ją tam sprzedać bo jeszcze w domu mieszka American Staffordshire Terrier,ale ponoć bardzo dobrze przyjęły Kreskę i wszystko jest ok.Osoba która ją kupiła jest nauczycielką więc do września jest cały czas w domu i ma je pod kontrolą.

Posted

[quote name='flashka-g']to teraz moje starsznie amatorskie:eviltong:
moje znudzone upałem zwierzaki

smile:lol:

a Pentu na to..masz babo kwasek:P

:grin: :grin: :thumbs:

Posted

Gruca!Majac na uwadze to ,ze jedna grzywka z Twojej hodowli własa dwoma azjatami mysle ,ze ta malenka Kreseczka poradzi sobie z amstafem i bullem.;)

A ja wkleje portrecik Bulowskiej

Posted

orsini napisał(a):
o kurcze niezla laska:o :o :o no no!!!!

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Niestety to było dawno dawno temu:evil_lol:

Posted

[quote name='resuruss']Gruca!Majac na uwadze to ,ze jedna grzywka z Twojej hodowli własa dwoma azjatami mysle ,ze ta malenka Kreseczka poradzi sobie z amstafem i bullem.;)

A ja wkleje portrecik Bulowskiej

Portrecik cudowny,a Tosia mieszka z 3 azjatami:lol: Kreska ma jeszcze fretkę którą ciągnie przez cały przedpokój za ogon,ponoć to najlepsza zabawa.

Posted

Hahahahaha,no widzisz...skoro Tosia daje rade trzem azjatom....to nie ma powodu do obawy o Kreske!!!!
A fretka tez mi sie marzy,ale wlasnie boje sie ,ze moje psy tez beda uzadzaly takie niehumaniterne zabawy :evil_lol:

Posted

Zaraz niehumanitarne,przecież fretka może wdrapać się gdzieś wyżej i nie musi podchodzić i zaczepiać psów,a skoro to robi to widocznie lubi być męczona.

Posted

Nio przecię się spłoniłam:evil_lol: Ale w tedy byłam większa laska:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Nio dobra: dziękuję .
i proszę zmienic temat, bo nie przywykłam do takich komplementów:oops:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...