Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No proszę, ale się porobiło. Po pierwsze to ja Rysiu bardzo dziękuję za prezent imieninowy:) Gucia portrecik śliczny!!!!!!!!!!!!! Po drugie ja z artystycznych rzeczy zajmuję się obecnie konstruowaniem schodów, aby uczynnić moje piętro i muszę Wam powiedzieć,że pomimo dużej ilości efektów artystycznych da się po nich chodzić i jestem dumna ogromnie, gdyż budowę schodów rozpoczęłam od drzewa pociętego na paski, takie z korą. Do budowy zużyto : dużo rotofleksów,śrub, pędzli, piwa bezalkoholowego Karmi Lamai oraz kolegę, który w międzyczasie doszczętnie zakochał się w grzywkach, przechrzcił Wiśnię na Śliwkę i nauczył Gucia jeść wyłącznie z ręki oraz solennie postanowił mieć grzywka. Zawsze mówiłam,że zarażliwe toto jak ospa wietrzna. Ponadto na tarasie zalęgły nam się takie malutkie ptaszki, są pisklaki w gnieżdzie, drze toto mordy a rodzice latają i karmią, a że im mój zwierzyniec nie przeszkadza kompletnie, to ja się mocno dziwię. Upały koszmarne zmuszają nas do regularnych pobytów nad rzeką, gdzie Wiśnia przeistoczyła się w Kaczkę Krajęczynkę, przez dwie godziny bez przerwy stojąc zanurzona w wodie koło trzcin. Jest ślicznie,a ja focić nie mogę, bo mi zdechł aparat :( Chcę kupić sobie nowy- jakby ktoś miał nadmiar wolnej gotówki, to niech wali do mnie jak w dym.
Miniaga, jestem w szoku fotkami z Twojego ślubu. Wyglądasz na nich, jakbyś była dorosła :crazyeye:

Posted

Ania i Psy napisał(a):
Miniaga, jestem w szoku fotkami z Twojego ślubu. Wyglądasz na nich, jakbyś była dorosła :crazyeye:

hahahaha :evil_lol:

Aniu wszystkiego najlepszego :loveu:

Posted

Miniaga, jestem w szoku fotkami z Twojego ślubu. Wyglądasz na nich, jakbyś była dorosła :crazyeye:[/quote]

Nio przynajmniej raz w życiu:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dzisiaj miałam jednak taka przygodę. Do firmy przyjechał inny kurier niż zawsze. Jednoczesnie panowie rozładowywali towar, więc siedziałam sobie sama na ogródku z laptopem i wcinałam słodkiego rogala. Pan kurier podszedł i pyta:
Czy którys z rodziców, albo koś kto pracuje w tej firmie mógłby mi pokazac co mam zabrać:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

flashka-g napisał(a):
ja tez chce jakies takie ladne:placz: :placz: :placz: :placz:

Flashi mowisz i masz ...Tylko kogo mam "obrobic" Ciebie czy KC????

Posted

miniaga,

Prosze dostosuj swoj post do Regulaminu. Obrazki, ktore wstawiasz sa za duze! Oczekuje, ze jak bedziesz na Forum "posprzatasz" swoj post!

Mod.

Posted

[quote name='Wind']miniaga,

Prosze dostosuj swoj post do Regulaminu. Obrazki, ktore wstawiasz sa za duze! Oczekuje, ze jak bedziesz na Forum "posprzatasz" swoj post!

Mod.

WIND moja zlota , jako ze wczoraj byl dzien admininstratorow , modelatorow i niestety wczoraj dogo nie dzialalo , chce Tobie zyczyc wszystkiego naj naj najlepszego i nadal sprawoj wladze w IX jak to do tej pory robilas :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::popcorn::cunao::laola:

Posted

A my już po wakacjach ;) A oto foty :

Jedziemy na wakacje (Drool <-- york mojej cioci ;) Nesca i Dydzia) gotowi do wyjazdu :)

Dygotka lisek :icon_smile:

Nesca - roztrzepane stworzonko :twisted:

Dygotka - arystokratka moja kochana :wink:

Nesca - Atakenos Nesos

Nesii - jestem taka malutka , skromniutka , biedniutka :P

Dygusia - Czy nie jestem piękna :shock:

Dygotka - tanu tanu , a ta pikna sylwetka :wub:

Nes - u pańci na kolanach :)

Dygucha - grzywa jak u konia :roll:

Nesca - mycha ...

Nesii - prawdziwa z niej modelka 8)

Dygotka z Nescą Pogoń - Jak sie pospieszysz to jeszcze ją złapiemy :)

Nesca - Nic nie widzę przez ta grzywę :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...