Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Dorota tez bym nie spala! :) Jak juz jutro ochloniesz to zdjecia poprosze :loveu:

Nesjanka
:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: wiedzialam ze planujesz nabyc maltanczyka, ale nie wiedzialam ze tak szybko... :) Gratuluje!!! Z jakiej hodowli jest mała...? Piękna biała kruszynka :loveu: Mam nadzieje, ze zapoczatkuje u Ciebie owocną hodowle tej rasy :) :kciuki:

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maga też mam taką nadzieję .... zobaczymy

maltanka miała być z Forussi - ale w związku z tym, że ciągle nie mogłam się doczekać i na dzień dzisiejszy dalej nie wiadomo było kiedy.... zdecydowałam się poszukać gdzie indziej....
Hodowla jest mała z jedną suczką - pierwszy miot - a zdecydowałam się tylko dlatego, że dano mi pierwszeństwo wyboru :cool3:

Posted

onka napisał(a):
jeden z tekściorów poznańskich swego czasu;) mi sie przypomniło:lol:
tzw bezkarkowców za te porównanie straszeczne:lol:

jako rodowita pyra ... pierwsze słysze :roll:

każdy ma inne skojarzenia :cool1: , a Pan Kracek miał takie same uszy jak Rumianek :loveu:

Posted

Kolorek tez ma podobny.Pankracy byl fajny...zawsze okienko bylo w piatek......na poczatku prowadzil je ten dziadzio z Altzhaimerem z "Klanu" a potem Artur Barcis........;)

Posted

sh a to dawno było już;) ten tekst znaczy sie na studiach, a może to nie pyry wymysliły tylko naszło skądś? z Polski:lol:

to jeszcze Rubus ten za bardzo zdjęć nie lubi...

Posted

[quote name='Nesjanka']muszę się pochwalić .......

oto moje nowe cudo !!!!!!!:cool3::cool3::cool3:

i pirwsze zdjęcia reszta na maltanach ........

łiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cudenko bialutkie:loveu:
ale bym wytarmosiła:loveu:
gratuluje :)

Posted

Jaka śliczna mała zabaweczka! Pierwszy raz widzę szczeniaczka maltańczyka :)
Rumianek ma świetną sterczącą grzywkę i rzeczywiście pięknie pozuje, a w porównaniu do upartego braciszka to już w ogóle jak weteran ringów wystawowych :lol:

Posted

No Dorotko- wreszcie w domciu nowy psiak- gratuluję:multi::multi::multi:. Maluch -ciasteczko:iloveyou::iloveyou::iloveyou:, mam nadzieję ,że szczurek go nie pożre :lol:. A Jak kotek reaguje na nowego domownika?

Posted

[quote name='Dorota_33']A oto Gilbert!!!

Dorota: ja się spodziewałam jakiegoś malusińskiego - a tu już taki dorodny chłopaczek!!! fajnie, że jest już w domku :) na zdjeciu robi nam kuku! a my czekamy na fotki, jak już się oswoi z nowym otoczeniem i domownikami...;)

Posted

Dorota, jeszcze raz gratulacje. Powiedziałem Ci rano, jak bardzo zazdroszczę:oops:
Chciałbym wszystkim powiedzieć, że niestety zdjęcia przekłamują, bo żadne nie oddaje tego, jaki naprawdę śliczny jest Gilbert, jak się pięknie rusza i jaki ma charakterek. Cieszę się Dorota33, że miałem okazję Cię poznać i że Gilbert dostał się właśnie Tobie:lol:
Pozdrawiam

Posted

Bardzo wszystkim dziękuję.Donio-masz rację,że zdjęcia przekłamuja!
On w rzeczywistości jest dużo ładniejszy!!!!Charakter ma super,słucha się,za daleko nie odchodzi,pięknie chodzi na smyczy,przybiega na kazde zawołanie.Jest grzeczny i bardzo wesoły!Kot narazie omija Gilbiego i ciagle się jemu przygląda.Szczur nie pożarł Gilbiego-wszyscy żyją :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Donio bardzo sie cieszę ,że Go mam!!!!!!
Wszyscy w domu już zwariowali na jego punkcie!!!!!
Romka-jestes wielka!!!Dziękujemy za wspaniałego psa!!!:multi: :multi: :multi:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...