Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

RESS Twoja pieciogodzinna Zuzanka to fenomen transcendencji szczegolnie na tej fotce na reku :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: zjawisko:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Śliczna Dzidzia! A jakie loczki ma cudne. I piękne oczęta. Zawojuje kiedyś nie jednym męskim sercem! A propos grzywek... Widziałam na stronie "Poarot" jedną suczkę łysą, która najwyraźniej miała równaną grzywkę. Czy tak się robi? A czym strzyże się pyszczek? Czy są jakieś specjalne golarki? I jak się strzyże, tzn. ile i gdzie dokładnie? Czy to zależy od trendu czy jest swojego rodzaju nakaz, ze ciąć tak i tak. I od czego to zależy i co się robi, zeby PP miały taką sierść do ziemi? Bo widze, że niektóre mają sierść krótszą i bardziej pierzastą a niektóre jedwabiści dlugą do samej ziemi.

Posted

:loveu: :loveu: :loveu: ale dużo słodkich zdjęć. Kurcze czemu one tak szybko rosną i wyrastają im takie dziwne różki :diabloti: .Muszę poszukać moją Karolkę jak była taka mała :loveu:

Posted

Aga on jest tak grzeczny jak sie nim zajmuje,że aż trudno uwierzyc.
Gizmo ucieka jak tylko słyszy że go wołam do łazienki-juz wie co go czeka:evil_lol: ,a Gilbi znosi wszystko ze spokojem:lol:

Posted

Oj Dora to masz super. Tasiorzyca ma swoje fochy jak typowa baba - raz jak aniołek stoi a kiedy indziej nudzi jej się ta zabawa z wodą i kosmetykami i próbuje zwiać....

Posted

miniaga napisał(a):
Malwaszka musze Ci powiedziec, że buziaczek udał ci sie w 100%.

hihih to moja chrześnica :loveu: mojej siostrze się udała, ale że ja się nią duuużo zajmuję to moja córunia jest :loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']jakie piękne małe grzywacze :loveu: :loveu: :loveu:

to i ja Wam pokażę mojego grzywaczyka :evil_lol: :loveu:

:loveu: :loveu: :loveu: grzywaczek - ale nie do golenia ;) ;)
A jak ciekawie zagląda :lol: :lol: :lol:

Posted

Dorota_33 napisał(a):
Aga on jest tak grzeczny jak sie nim zajmuje,że aż trudno uwierzyc.
Gizmo ucieka jak tylko słyszy że go wołam do łazienki-juz wie co go czeka:evil_lol: ,a Gilbi znosi wszystko ze spokojem:lol:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to tak jak u mnie. Gizmo na odgłos kąpieli znika w drgawkach pod fotelem, a Radar przybiega do łazienki, grzecznie stoi w wannie, i dzielnie znosi suszenie :loveu: :loveu: . Chyba to młodsze pokolenie jest bardziej opanowane :diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...