miniaga Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='resuruss']Pieciogodzinna Zuzka Cudo!!! Aniołeczek!!!!:multi:
Agama Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 RESS Twoja pieciogodzinna Zuzanka to fenomen transcendencji szczegolnie na tej fotce na reku :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: zjawisko:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
malawaszka Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: wspaniała :multi: :multi: :multi:
Juta Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Śliczna Dzidzia! A jakie loczki ma cudne. I piękne oczęta. Zawojuje kiedyś nie jednym męskim sercem! A propos grzywek... Widziałam na stronie "Poarot" jedną suczkę łysą, która najwyraźniej miała równaną grzywkę. Czy tak się robi? A czym strzyże się pyszczek? Czy są jakieś specjalne golarki? I jak się strzyże, tzn. ile i gdzie dokładnie? Czy to zależy od trendu czy jest swojego rodzaju nakaz, ze ciąć tak i tak. I od czego to zależy i co się robi, zeby PP miały taką sierść do ziemi? Bo widze, że niektóre mają sierść krótszą i bardziej pierzastą a niektóre jedwabiści dlugą do samej ziemi.
Em-ka Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Ależ ma duuuuużo włosków..... i jaka malusia :)
Em-ka Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 A mój Mati to łysy jak kolanko..... jak się urodził
Dorota_33 Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 A ja pokaze moją córcie jak była malutka A teraz tak wygląda
AnkaW Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: ale dużo słodkich zdjęć. Kurcze czemu one tak szybko rosną i wyrastają im takie dziwne różki :diabloti: .Muszę poszukać moją Karolkę jak była taka mała :loveu:
miniaga Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Dora, ale słodzizna:lol: I jak grzecznie stoi przy kapieli.....
malawaszka Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 jakie piękne małe grzywacze :loveu: :loveu: :loveu: to i ja Wam pokażę mojego grzywaczyka :evil_lol: :loveu:
miniaga Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Malwaszka musze Ci powiedziec, że buziaczek udał ci sie w 100%.
Dorota_33 Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Aga on jest tak grzeczny jak sie nim zajmuje,że aż trudno uwierzyc. Gizmo ucieka jak tylko słyszy że go wołam do łazienki-juz wie co go czeka:evil_lol: ,a Gilbi znosi wszystko ze spokojem:lol:
miniaga Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Oj Dora to masz super. Tasiorzyca ma swoje fochy jak typowa baba - raz jak aniołek stoi a kiedy indziej nudzi jej się ta zabawa z wodą i kosmetykami i próbuje zwiać....
malawaszka Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 miniaga napisał(a):Malwaszka musze Ci powiedziec, że buziaczek udał ci sie w 100%. hihih to moja chrześnica :loveu: mojej siostrze się udała, ale że ja się nią duuużo zajmuję to moja córunia jest :loveu:
malawaszka Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Dorota_33 napisał(a):Gilbi znosi wszystko ze spokojem:lol: boszz anioł nie pies :loveu: moje oba spylają jak tylko otwieram drzwi do łazienki :evil_lol:
miniaga Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Hihi - to sie udałam.... Dzieciaczek niezwykle urodziwy bardzo.
AnkaW Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='malawaszka']jakie piękne małe grzywacze :loveu: :loveu: :loveu: to i ja Wam pokażę mojego grzywaczyka :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: grzywaczek - ale nie do golenia ;) ;) A jak ciekawie zagląda :lol: :lol: :lol:
AnkaW Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Dorota_33 napisał(a):Aga on jest tak grzeczny jak sie nim zajmuje,że aż trudno uwierzyc. Gizmo ucieka jak tylko słyszy że go wołam do łazienki-juz wie co go czeka:evil_lol: ,a Gilbi znosi wszystko ze spokojem:lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to tak jak u mnie. Gizmo na odgłos kąpieli znika w drgawkach pod fotelem, a Radar przybiega do łazienki, grzecznie stoi w wannie, i dzielnie znosi suszenie :loveu: :loveu: . Chyba to młodsze pokolenie jest bardziej opanowane :diabloti:
Dorota_33 Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 AnkaW-chyba tak,ale to starsi powinni dawać przykład!
Recommended Posts