Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

a Wiewiórzysko pomalu szykowana na wystawę
wcale jej to stanie cos nie pasowało..
a tak wyglądała przed szaleńswtami na śniegu, po śniegu nie było co robic zdjęć:mad:

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Onka :lol:- świetne zdjęcia:multi::multi::multi:, maluchy to już nie takie maluchy- to młoda przystojna kawalerka:loveu:. Wiewióra ślicznie wygląda w pozycji leżącej:cool2:

Posted

A ja was pomęczę jeszcze Timonem, bo go właśnie wykąpałam i pare zdjęć pstryknęłam :eviltong:

Timon pływający w wannie :cool3:

w odżywce :razz:

i w zakładzie fryzjerskim córci :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='AnkaW']A ja was pomęczę jeszcze Timonem, bo go właśnie wykąpałam i pare zdjęć pstryknęłam :eviltong:

Timon pływający w wannie :cool3:

w odżywce :razz:

i w zakładzie fryzjerskim córci :evil_lol: :evil_lol:

Anka-W - ależ mnie te zdjęcia rozbawiły. SUPER !!!!
Dla mnie Timon wygląda jak peruka zdjęta z glowy przed chwilą :megagrin: :megagrin: :Cool!: :Cool!:

Posted

[quote name='Dorota_33']A na koniec wieczorne przytulanki

Łojeju SCURAS!!! :loveu:
To moje marzenie od.. hmm.. odkąd skończyłam 7 lat! :lilangel:
Niestety nieosiągalne do dziś głównie z powodu mamy (ma szczurzą fobię) :-? Może kiedyś.. Jak się wyprowadzę..
Szkoda tylko że szybko odchodzą :-(

Posted

[quote name='Dorota_33']A na koniec wieczorne przytulanki

:crazyeye: :crazyeye: ten szczurek jest taaaki duży czy kocio taki malutki :roll: :evil_lol: :evil_lol:
extra razem wyglądają :loveu:

Posted

onka napisał(a):
a to Lotus z prawej:p

HA!!! mam nosa :loveu: :loveu: :loveu: ślicznie wygląda a ten drugi koleś?? to kto?? też ładny, ale nie ma takiej super klaty - przynajmniej na zdjęciach :razz:

Posted

ejjj tośmy się dogadały - czyżbym mówiła o Milvie??? to Ona ma TAKĄ klate???? :loveu: :loveu: :loveu: bo ja pisałam o tym, który jest z prawej strony tak jak patrzę na zdjęcie czyli po lewej stronie dziewczynki :crazyeye: haha ale to jest trudne :oops: a Lotusik przy niej wyszedł chudziuutko :lol: DOMI weź go na siłownię bo jakże to tak, że laska ma większą klatę nie mówię tu o piersiach :lol: ;)

boszz ale zamieszanie przez te strony napisałam na Milve KOLEŚ :oops: :placz: moja najśliczniejsza wybacz :modla:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...