onka Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 a Wiewiórzysko pomalu szykowana na wystawę wcale jej to stanie cos nie pasowało.. a tak wyglądała przed szaleńswtami na śniegu, po śniegu nie było co robic zdjęć:mad:
malawaszka Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 haha ale super wariaty :loveu: :loveu: :loveu:
Iwona Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Onka :lol:- świetne zdjęcia:multi::multi::multi:, maluchy to już nie takie maluchy- to młoda przystojna kawalerka:loveu:. Wiewióra ślicznie wygląda w pozycji leżącej:cool2:
onka Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 pozycja leżąca jej najbardziej pasuje:lol: jakby mogła na ringu tez by się połozyła:lol:
AnkaW Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Onka ale Ci śliczne te zdjęcia na śniegu wyszły :loveu: :loveu: :loveu: , a chłopaki pod przyczepą bezkonkurencyjne :roll: :roll:
AnkaW Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 A ja was pomęczę jeszcze Timonem, bo go właśnie wykąpałam i pare zdjęć pstryknęłam :eviltong: Timon pływający w wannie :cool3: w odżywce :razz: i w zakładzie fryzjerskim córci :evil_lol: :evil_lol:
Dorota_33 Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Super swinka!!!:roll: AnkaW moje dziewczyny juz marudza ,że chcą taką świnkę.:cool3: :shake: :p
AnkaW Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Dorota :evil_lol: :evil_lol: , ale muszę powiedzieć że są o wiele sympatyczniejsze od króliczków czy chomików :loveu: :loveu:
Dorota_33 Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 AnkaW-myśmy mieli kiedys taką świnkę,niestety odeszła. A to jego zdjęcie z moja córą-miała chyba ze 4 lata?Córka oczywiście
Dorota_33 Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 ress chciałam Ci pokazac mojego Demona,tzn,moj mial na imię Kajzer Zdjęcia zrobione cyfrówka ze zdjęcia.
Iwona Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Śliczne zdjęcia:multi::multi::multi:- mam nadzieję że to nie wyrośnięty Michałek po zmianie płci:evil_lol:
Jolka Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 [quote name='AnkaW']A ja was pomęczę jeszcze Timonem, bo go właśnie wykąpałam i pare zdjęć pstryknęłam :eviltong: Timon pływający w wannie :cool3: w odżywce :razz: i w zakładzie fryzjerskim córci :evil_lol: :evil_lol: Anka-W - ależ mnie te zdjęcia rozbawiły. SUPER !!!! Dla mnie Timon wygląda jak peruka zdjęta z glowy przed chwilą :megagrin: :megagrin: :Cool!: :Cool!:
garvin Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='Dorota_33']A na koniec wieczorne przytulanki Łojeju SCURAS!!! :loveu: To moje marzenie od.. hmm.. odkąd skończyłam 7 lat! :lilangel: Niestety nieosiągalne do dziś głównie z powodu mamy (ma szczurzą fobię) :-? Może kiedyś.. Jak się wyprowadzę.. Szkoda tylko że szybko odchodzą :-(
garvin Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 A ja mam takie fotki Wprawdzie to buldożek ale.. Mojej kumpeli z roku :) hie hie uroczy :loveu:
AnkaW Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [quote name='Dorota_33']A na koniec wieczorne przytulanki :crazyeye: :crazyeye: ten szczurek jest taaaki duży czy kocio taki malutki :roll: :evil_lol: :evil_lol: extra razem wyglądają :loveu:
Dorota_33 Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 szczur jest duzo mniejszy od kota-wiadomo,to zdjecie jakoś tak wyszło,że są prawie równi :lol:
malawaszka Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [quote name='onka']a ja mam takie cudeńka:) zabawa fotografią:p :loveu: piękne!!!! śliczna dziewczynka i ślicne grzywce -zwłaszcza ten po prawej mi się podoba :loveu:
onka Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 dziewcze urokilwe:loveu: a to Lotus z prawej:p
malawaszka Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 onka napisał(a):a to Lotus z prawej:p HA!!! mam nosa :loveu: :loveu: :loveu: ślicznie wygląda a ten drugi koleś?? to kto?? też ładny, ale nie ma takiej super klaty - przynajmniej na zdjęciach :razz:
malawaszka Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 ejjj tośmy się dogadały - czyżbym mówiła o Milvie??? to Ona ma TAKĄ klate???? :loveu: :loveu: :loveu: bo ja pisałam o tym, który jest z prawej strony tak jak patrzę na zdjęcie czyli po lewej stronie dziewczynki :crazyeye: haha ale to jest trudne :oops: a Lotusik przy niej wyszedł chudziuutko :lol: DOMI weź go na siłownię bo jakże to tak, że laska ma większą klatę nie mówię tu o piersiach :lol: ;) boszz ale zamieszanie przez te strony napisałam na Milve KOLEŚ :oops: :placz: moja najśliczniejsza wybacz :modla:
AnkaW Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Po raz pierwszy tej zimy nie zapomniałam wziąść aparatu na spacerek :lol: oczywiście wszystko trzeba zaznaczyć :diabloti:
resuruss Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Hahahahaha.....Panowie niebiescy.........POLICE!!!!! Jaki Radzio malenki przy Gizmolu!!!!!!A borzoj cudo!Piekny kolorek!Bialo -sobolowy?????
malawaszka Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 AnkaW Borzoi Twój też???? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
Recommended Posts