Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Ja wczoraj zrobiłam sobie maraton kąpielowy (wszystkie 3 wykąpane:loveu: puszyste i pachnące) - nawet zdjęcia porobiłam, ale... nie mam kabelka do pożyczonej cyfrówy:shake: moze uda mi sie za jakis czas to pozgrywac

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dudek!!!A ile mamy czasu???Tez tydzien??? :mad:
Maga!!!!Coz pisac? Minke ma jak aniolek!!!!!:loveu:
Flashi!!!Ja Ring ogladalam sama w domu ,a potem jak sie skonczyl oczywiscie moje psy chcialy na spacer......a ,ze mieszkam kolo lasku.......musialam isc za nimi z dusza na ramieniu..............:-o

Posted

Ress - zobaczymy ile - może drugi tydzień dorzucę w gratisie??:evil_lol: :diabloti: to zależy czy się zdjęcia spodobały;) :eviltong:

Posted

no wlasnie!! ciekawe jak wyglada Veronka bez plamek :cool3: :cool1: :loveu:

a ja wczoraj w nocy ogladałam 'Piłe I" :eek2: :shocked!: :scared:
i pozniej na spacer :shocked!: :painting: :eek2:
no szok...

a dzis cd - "Piła II" :lol:

Posted

maga18 napisał(a):
no wlasnie!! ciekawe jak wyglada Veronka bez plamek :cool3: :cool1: :loveu:

a ja wczoraj w nocy ogladałam 'Piłe I" :eek2: :shocked!: :scared:
i pozniej na spacer :shocked!: :painting: :eek2:
no szok...

a dzis cd - "Piła II" :lol:

Pila tez jest niezla........najlepsza jak zwykle koncowka......;)
Na razie widzialam tylko I ,ale mam nadzieje sie na II zalapac.....

Posted

A my wczoraj pojechaliśmy oglądać nasz nowy dom:

Dziewczyny mówiły Michałowi jak jechać:

Ale mamy przestrzenie:

To tu....

Domecek:)

Takie świerki osłaniają nas przed światem... Na zdjęciu jest ukryta Wenetcja.

Wracamy....

Gienia jeszcze się rozgląda po okolicy i znajduje trofeum-martwą mysz.

Szybko do samochodu, bo zimno!!!!!

Dziewczyny lokal zaakceptowały. Szczególnie podobały im się świerki, za którymi można biegać i się ukrywać, po czym wyskakiwać nagle z gałęzi.No cóż, nie mamy wyjścia. Kupujemy:)

Posted

[quote name='Ania i Psy']

:)
hahahahha co to?????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
super domek!!!
chyba nowka co?

Posted

Są jeszcze takie miejsca na ziemi... A najdziwniejsze,że do centrum Warszawy będziemy mieć tylko 30 km więcej, niż teraz.... Mam tylko nadzieję,że dom nie stoi na starym indiańskim cmentarzu, tudzież smentarzu dla zwierzaków. Dudku, w takim kontekście idealnie pasowałabyś jako projektant naszego ogrodu:)

Posted

Orsini, to coś, to Wenecja od tzw. d.... strony, czyli gorszego końca. Domek faktycznie nowy, co daje nadzieję na brak staruszek zamurowanych w ścianach oraz,że nikt nie zdążył tam popełnić samobójstwa, toteż powtórki z Amityville może nie będzie, za to ze względu na bezpośrednią bliskość lasu usiłuję kompletnie zapomnieć wszystkie szczegóły Blaire Wich Projekt. Studnia głębinowa, dziewczynka musiałaby zamieszkać w szambie, także nie mam oporów przed oglądaniem Ringu.

Posted

[quote name='Dudek']Polecam się:cool3: :evil_lol:

no to jeszcze te zmore zatrudnij i bedzie wesolo:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Dudek czyli Ty jestes taka Małgosia z M jak milosc tak?ona tez projektuje ogrody:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

ania!!!!!!!!!jakie cudo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: piekne miejsce, piekny domek, piekne choineczki!!!!! zazdrosna jestem:mad:
teraz to juz musze sie pospieszyc z malowaniem obrazka dla was, zebyscie mogli go powiesic w honorowym miejscu nowego domu:lol: ;) :evil_lol:

Posted

resuruss napisał(a):
Ja tez poczulam uklucie zawisci jak Ania pokazala mi swoje krolestwo....:oops:
Naprawde piekne miejsce.......Cale zycie marze o takim domku daleko ,daleko...........cisza,spokoj,las....:loveu:

Ress koło mnie na wsi jest chyba wolna działka :razz: :razz: :razz: będą się nasze psy kłócić przez płot jak Kargul i Pawlak :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
Ress koło mnie na wsi jest chyba wolna działka :razz: :razz: :razz: będą się nasze psy kłócić przez płot jak Kargul i Pawlak :evil_lol:

Dzialka ........i chyba namiot mi pozostanie.......ja sie na budowlance nie znam ni w zab......jedyne gipsowanie jakie widzialam w zyciu to bylo gipsowanie mojej zlamanej nogi....:lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...