Dudek Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Ja wczoraj zrobiłam sobie maraton kąpielowy (wszystkie 3 wykąpane:loveu: puszyste i pachnące) - nawet zdjęcia porobiłam, ale... nie mam kabelka do pożyczonej cyfrówy:shake: moze uda mi sie za jakis czas to pozgrywac
maga18 Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 trzymam za słowo!! :evil_lol: :) dawno Veronisi nie pokazywalas :angryy:
resuruss Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Dudek!!!A ile mamy czasu???Tez tydzien??? :mad: Maga!!!!Coz pisac? Minke ma jak aniolek!!!!!:loveu: Flashi!!!Ja Ring ogladalam sama w domu ,a potem jak sie skonczyl oczywiscie moje psy chcialy na spacer......a ,ze mieszkam kolo lasku.......musialam isc za nimi z dusza na ramieniu..............:-o
Dudek Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 bo mi sie taka wyblakła zrobiła:oops: i mam zdjecia Dunki - przed i po kąpieli:loveu:
Dudek Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Ress - zobaczymy ile - może drugi tydzień dorzucę w gratisie??:evil_lol: :diabloti: to zależy czy się zdjęcia spodobały;) :eviltong:
maga18 Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 no wlasnie!! ciekawe jak wyglada Veronka bez plamek :cool3: :cool1: :loveu: a ja wczoraj w nocy ogladałam 'Piłe I" :eek2: :shocked!: :scared: i pozniej na spacer :shocked!: :painting: :eek2: no szok... a dzis cd - "Piła II" :lol:
Dudek Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Vera wygląda teraz mniej więcej tak (nadal ma kropki ale lawendowe:loveu: ): zdjęcie z zeszłego roku (Malawaszki:loveu: ).
resuruss Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 maga18 napisał(a):no wlasnie!! ciekawe jak wyglada Veronka bez plamek :cool3: :cool1: :loveu: a ja wczoraj w nocy ogladałam 'Piłe I" :eek2: :shocked!: :scared: i pozniej na spacer :shocked!: :painting: :eek2: no szok... a dzis cd - "Piła II" :lol: Pila tez jest niezla........najlepsza jak zwykle koncowka......;) Na razie widzialam tylko I ,ale mam nadzieje sie na II zalapac.....
Ania i Psy Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 A my wczoraj pojechaliśmy oglądać nasz nowy dom: Dziewczyny mówiły Michałowi jak jechać: Ale mamy przestrzenie: To tu.... Domecek:) Takie świerki osłaniają nas przed światem... Na zdjęciu jest ukryta Wenetcja. Wracamy.... Gienia jeszcze się rozgląda po okolicy i znajduje trofeum-martwą mysz. Szybko do samochodu, bo zimno!!!!! Dziewczyny lokal zaakceptowały. Szczególnie podobały im się świerki, za którymi można biegać i się ukrywać, po czym wyskakiwać nagle z gałęzi.No cóż, nie mamy wyjścia. Kupujemy:)
Dudek Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 To gdzie znaleźliście takie cudo??:crazyeye: Chyba kawał terenu macie:loveu:
orsini Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='Ania i Psy'] :) hahahahha co to?????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: super domek!!! chyba nowka co?
Ania i Psy Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Są jeszcze takie miejsca na ziemi... A najdziwniejsze,że do centrum Warszawy będziemy mieć tylko 30 km więcej, niż teraz.... Mam tylko nadzieję,że dom nie stoi na starym indiańskim cmentarzu, tudzież smentarzu dla zwierzaków. Dudku, w takim kontekście idealnie pasowałabyś jako projektant naszego ogrodu:)
Ania i Psy Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Orsini, to coś, to Wenecja od tzw. d.... strony, czyli gorszego końca. Domek faktycznie nowy, co daje nadzieję na brak staruszek zamurowanych w ścianach oraz,że nikt nie zdążył tam popełnić samobójstwa, toteż powtórki z Amityville może nie będzie, za to ze względu na bezpośrednią bliskość lasu usiłuję kompletnie zapomnieć wszystkie szczegóły Blaire Wich Projekt. Studnia głębinowa, dziewczynka musiałaby zamieszkać w szambie, także nie mam oporów przed oglądaniem Ringu.
orsini Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='Dudek']Polecam się:cool3: :evil_lol: no to jeszcze te zmore zatrudnij i bedzie wesolo:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dudek czyli Ty jestes taka Małgosia z M jak milosc tak?ona tez projektuje ogrody:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Dudek Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Taaaak Małgosia tyle że bardziej powabna:razz: patrz góra:evil_lol:
Dudek Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Tyle, że na razie pracuję w U m.st.W-wy DBNAM na Woli:lol: (kto to rozszyfruje??)
maga18 Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 i tym szyfrem ludzi wystraszyłaś :evil_lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
paniMysza Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 ania!!!!!!!!!jakie cudo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: piekne miejsce, piekny domek, piekne choineczki!!!!! zazdrosna jestem:mad: teraz to juz musze sie pospieszyc z malowaniem obrazka dla was, zebyscie mogli go powiesic w honorowym miejscu nowego domu:lol: ;) :evil_lol:
malawaszka Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 ja Cie kręcę Ania BOSKO TAM!!!!! :multi: ale będziecie mieli raj :loveu: :loveu: :loveu: to kiedy przeprowadzka???
resuruss Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 A ja mam dzis male fotoreportarz z wizyty Grucy z banda u p.Paskiewicz zwanych Cypiskowie
malawaszka Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 resuruss napisał(a):Ja tez poczulam uklucie zawisci jak Ania pokazala mi swoje krolestwo....:oops: Naprawde piekne miejsce.......Cale zycie marze o takim domku daleko ,daleko...........cisza,spokoj,las....:loveu: Ress koło mnie na wsi jest chyba wolna działka :razz: :razz: :razz: będą się nasze psy kłócić przez płot jak Kargul i Pawlak :evil_lol:
resuruss Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Polecam skierowanie uwagi na gustowne pizamki w ktore przyodziane sa damy Agata i Heroinka!!!!!
resuruss Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 malawaszka napisał(a):Ress koło mnie na wsi jest chyba wolna działka :razz: :razz: :razz: będą się nasze psy kłócić przez płot jak Kargul i Pawlak :evil_lol: Dzialka ........i chyba namiot mi pozostanie.......ja sie na budowlance nie znam ni w zab......jedyne gipsowanie jakie widzialam w zyciu to bylo gipsowanie mojej zlamanej nogi....:lol:
Recommended Posts