Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Em-ka']

PIĘKNY PORTRECIK!!!!

Portrecik rzeczywiście urokliwy. Pies mi się jakoś skojarzył z Moonswift Hot Potato Of Blandora. Ale piesek na portrecie wiele ładniejszy

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Donio']
Portrecik rzeczywiście urokliwy. Pies mi się jakoś skojarzył z Moonswift Hot Potato Of Blandora. Ale piesek na portrecie wiele ładniejszy

eeeee nie :eviltong:
Ani sto razy ładniejszy :laola: :loveu: :loveu:

Posted

Ania i psy, śliczny portrecik :loveu: :loveu: :loveu: , wstaw jeszcze jakieś, nie koniecznie grzywek :modla: :modla:

Ress sesja zdjęciowa super :cool2:

Posted

Ale mnie tu ominęło przez cały tydzień! Topielice, bojowe koty i szczurki, świnki morskie z warkoczykami, a nawet Gizmo ze stojącymi uszami ;)

A portrecik śliczny!

Posted

resuruss napisał(a):
Kate_m!Wow!:crazyeye: !Jaki dobry wzrok!!!!Ja wiem ,ze uchole Gizmola sa gigantyczne ,ale chyba nikt nie zauwazyl procz Ciebie!

ZAUWAŻYŁ, ZAUWAŻYŁ :eviltong:

Posted

Mileczka wczoraj przypominała sobie pozycję wystawową :)

Mimo długiej przerwy robiła to super :loveu: I to z ogromna radością co jej się nie zdarzało :razz: :crazyeye: :)

Posted

[quote name='maga18']Mileczka wczoraj przypominała sobie pozycję wystawową :)

Mimo długiej przerwy robiła to super :loveu: I to z ogromna radością co jej się nie zdarzało :razz: :crazyeye: :)

na solarke z dziewczeciem idz :cool3: :cool3: :cool3:

Posted

[quote name='resuruss']Tak oto moje grzywaczki spedzily dzisiejszy poranek

a tu widze starannie zakryte dzielo naszej terrorystki :diabloti: :diabloti: :diabloti: zeby tak tlamsic artystyczna dusze :angryy: :angryy: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :mad:

Posted

Wywalilo mnie z netu......:angryy:

Tak,moje psirstwo ma puzzlowa nature.......;) ....Najlepiej wyglada Bulka ......jakby byla najwieksza z calego towarzystwa........a wczoraj po zmierzeniu wyszlo ,ze to taka malizna.......zdjecia myla.....:evil_lol:

Posted

maga18 napisał(a):
Mileczka wczoraj przypominała sobie pozycję wystawową :)

jestem w szoku :eviltong: podobało się jej :eviltong: a jednak stare baby ( czytaj ja i jeszcze starsza :evil_lol: Ress :eviltong: ) miały racje :razz:

Posted

Ress ale się pozwijały :loveu: :loveu: :loveu:

Maga Milka pięknie się prezentuje :crazyeye: :crazyeye:

A tutaj z innej beczki. Co prawda nie grzywki, ale muszę się w końcu pochwalić moimi i nie tylko ;) zwierzakami w pracy. :lol: :lol:

Tak witają nas zaraz po wejściu do pokoju :p

Czekają, żeby tylko uchylić okienko i już ...

są w środku :p

cdn.

Posted

A tutaj mamusia czarno-białej Bolki, a zarazem ciocia/siostra pozostałych, które przygarnęła jak zaginęła jej i ich mamusia :-(

i domek w którym niekiedy urzędować :cool1:

Niestety tatusiowie dziś się nie pojawili :cool3:

KONIEC

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...