Donio Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='Em-ka'] PIĘKNY PORTRECIK!!!! Portrecik rzeczywiście urokliwy. Pies mi się jakoś skojarzył z Moonswift Hot Potato Of Blandora. Ale piesek na portrecie wiele ładniejszy
Ania i Psy Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Doniu,pudło.Ten pies to Mister President of Roxy's Pride. Poniżej oryginalne foto:
maga18 Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='Donio'] Portrecik rzeczywiście urokliwy. Pies mi się jakoś skojarzył z Moonswift Hot Potato Of Blandora. Ale piesek na portrecie wiele ładniejszy eeeee nie :eviltong: Ani sto razy ładniejszy :laola: :loveu: :loveu:
resuruss Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Aniu!Jak zwykle pieknie!!!!!!Zreszta moje zdanie znasz juz!!!!:loveu:
AnkaW Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Ania i psy, śliczny portrecik :loveu: :loveu: :loveu: , wstaw jeszcze jakieś, nie koniecznie grzywek :modla: :modla: Ress sesja zdjęciowa super :cool2:
kate_m. Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Ale mnie tu ominęło przez cały tydzień! Topielice, bojowe koty i szczurki, świnki morskie z warkoczykami, a nawet Gizmo ze stojącymi uszami ;) A portrecik śliczny!
resuruss Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Kate_m!Wow!:crazyeye: !Jaki dobry wzrok!!!!Ja wiem ,ze uchole Gizmola sa gigantyczne ,ale chyba nikt nie zauwazyl procz Ciebie!
Dudek Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Aniu portrecik śliczny:loveu: a ja nadal nie mogę się zabrac za obiecany mail:shake:
Dudek Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Ress - stawiałaś mu uszy??:multi: Mi coś nie pasowało ale myślałam, że uszy mu fruwają i uchwyciłaś moment;) :cool3:
AnkaW Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 resuruss napisał(a):Kate_m!Wow!:crazyeye: !Jaki dobry wzrok!!!!Ja wiem ,ze uchole Gizmola sa gigantyczne ,ale chyba nikt nie zauwazyl procz Ciebie! ZAUWAŻYŁ, ZAUWAŻYŁ :eviltong:
resuruss Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Jedak zauwazylyscie :loveu: Dudek uchwycilam moment ;) .
resuruss Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Tak oto moje grzywaczki spedzily dzisiejszy poranek
maga18 Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Mileczka wczoraj przypominała sobie pozycję wystawową :) Mimo długiej przerwy robiła to super :loveu: I to z ogromna radością co jej się nie zdarzało :razz: :crazyeye: :)
maga18 Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 mówiłaś, mówiłaś... :) a twoje to sie poskładały jak puzzle :eviltong: :multi:
Dudek Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Ress - super fota:loveu: A Milka toż to wampir:crazyeye:
AngelOfDeath Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 :shake: :shake: :shake: ress cos ty zrobila z skype nie moge sie z toba polaczyc :-( :-( :-(
AngelOfDeath Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='maga18']Mileczka wczoraj przypominała sobie pozycję wystawową :) Mimo długiej przerwy robiła to super :loveu: I to z ogromna radością co jej się nie zdarzało :razz: :crazyeye: :) na solarke z dziewczeciem idz :cool3: :cool3: :cool3:
AngelOfDeath Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='resuruss']Tak oto moje grzywaczki spedzily dzisiejszy poranek a tu widze starannie zakryte dzielo naszej terrorystki :diabloti: :diabloti: :diabloti: zeby tak tlamsic artystyczna dusze :angryy: :angryy: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :mad:
resuruss Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Wywalilo mnie z netu......:angryy: Tak,moje psirstwo ma puzzlowa nature.......;) ....Najlepiej wyglada Bulka ......jakby byla najwieksza z calego towarzystwa........a wczoraj po zmierzeniu wyszlo ,ze to taka malizna.......zdjecia myla.....:evil_lol:
malawaszka Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 haha bo Bułka włosy ma to się może wyciągac, a golasy jak rogaliki pozwijane :klacz: superrrrr :multi:
sh_maniak Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 maga18 napisał(a):Mileczka wczoraj przypominała sobie pozycję wystawową :) Mimo długiej przerwy robiła to super :loveu: I to z ogromna radością co jej się nie zdarzało :razz: :crazyeye: :) jestem w szoku :eviltong: podobało się jej :eviltong: a jednak stare baby ( czytaj ja i jeszcze starsza :evil_lol: Ress :eviltong: ) miały racje :razz:
AnkaW Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Ress ale się pozwijały :loveu: :loveu: :loveu: Maga Milka pięknie się prezentuje :crazyeye: :crazyeye: A tutaj z innej beczki. Co prawda nie grzywki, ale muszę się w końcu pochwalić moimi i nie tylko ;) zwierzakami w pracy. :lol: :lol: Tak witają nas zaraz po wejściu do pokoju :p Czekają, żeby tylko uchylić okienko i już ... są w środku :p cdn.
AnkaW Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 A teraz najważniejsze - nareszcie micha :evil_lol: :evil_lol:
AnkaW Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 A tutaj mamusia czarno-białej Bolki, a zarazem ciocia/siostra pozostałych, które przygarnęła jak zaginęła jej i ich mamusia :-( i domek w którym niekiedy urzędować :cool1: Niestety tatusiowie dziś się nie pojawili :cool3: KONIEC
Recommended Posts