Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='AnkaW']I najpiękniejszy grzywacz pp ;) niestety bez metryki :eviltong:

AniaW: zastanawiam sie właśnie, czy ta świneczka ma taka być, czy Twoje bandziorki ją wyskubały!!!!:rolleyes: :grin: :rolleyes: :grin:

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='flashka-g']orsini takie male a tak cieszy co:))???

Dudek to gdzie takie party?? a co wogole chodzilo?? kazdy taki przebrany byl?? jakby co to mozna od Ciebei wypozyczyc ten stroj??:p

Impreza była na Powązkach (haha - serio:diabloti: )
temat: postać z horroru:evil_lol: :cool3:
wszyscy byli przebrani - za diabłów, wiedźmy, rodzinę Adamsów, wisielców, wilkołaki etc. - ehhhhhhh środowisko architektów;) teraz w pracy mam nową ksywkę:evil_lol:

strój wisi pod kluczem w szafie - moze się jeszcze przyda:diabloti: mogę wypożyczyc na jakąś imprę;)

Posted

Ress..a bulce nie rozjasniaja sie te czarne włosy przy przedziałku?? bo było super jakby zostala w takim kolorze jak teraz. Wiesz jakby co to ja farbniemy:laugh2_2:;)

Posted

Jako,że nie często miewam zamówienia na grzywacze ( na razie mój warsztat jest opętany przez Yorki), ale w końcu mi się trafiło zamówionko na łysolka, przedstawiam Wam świeżutką foteczkę jeszcze mokrego akrylu :) Słabo wygląda, bo to fotka, nie skan, ale mam nadzieję że się Wam spodoba:)

PS. Pani Myszo, jak tam mój prezent gwiazdkowy:) ?

Posted

ania! piekne!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu:
a prezent bedzie niebawem bo pierwsza wyplate dostalam i ide po plotno. zdecydowalam sie ze namaluje ci prezent farbkami od ciebie.
przepraszam za opoznienie,ale mialam ostatnio urwanie glowy:roll:

Posted

[quote name='Ania i Psy']Jako,że nie często miewam zamówienia na grzywacze ( na razie mój warsztat jest opętany przez Yorki), ale w końcu mi się trafiło zamówionko na łysolka, przedstawiam Wam świeżutką foteczkę jeszcze mokrego akrylu :) Słabo wygląda, bo to fotka, nie skan, ale mam nadzieję że się Wam spodoba:)

Ania i Psy piękny portret !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: ale masz talent :lol:

Posted

Ilonko, dziękuję :oops:
Pani Myszo, ja nie popędzam, ja się tylko troszczę, czy aby nie zapomniałaś o mnie:) Michał bardzo czeka i już planuje dla niego honorowe miejsce w nowym domu.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...