Em-ka Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='AnkaW']I najpiękniejszy grzywacz pp ;) niestety bez metryki :eviltong: AniaW: zastanawiam sie właśnie, czy ta świneczka ma taka być, czy Twoje bandziorki ją wyskubały!!!!:rolleyes: :grin: :rolleyes: :grin:
Dudek Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='flashka-g']orsini takie male a tak cieszy co:))??? Dudek to gdzie takie party?? a co wogole chodzilo?? kazdy taki przebrany byl?? jakby co to mozna od Ciebei wypozyczyc ten stroj??:p Impreza była na Powązkach (haha - serio:diabloti: ) temat: postać z horroru:evil_lol: :cool3: wszyscy byli przebrani - za diabłów, wiedźmy, rodzinę Adamsów, wisielców, wilkołaki etc. - ehhhhhhh środowisko architektów;) teraz w pracy mam nową ksywkę:evil_lol: strój wisi pod kluczem w szafie - moze się jeszcze przyda:diabloti: mogę wypożyczyc na jakąś imprę;)
resuruss Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Wczoraj udalo mi sie ufocic moje towarzystwo podczas zabawy:
resuruss Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Bulka nie miala ochoty na lozkowe igraszki ;)
Dorota_33 Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 ress,a Bulka spiaca ,czy zakochana?;) ;) ;)
resuruss Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Postanowila przemowic Siwemu do rozumu,uzywajac swojego wrodzonego kobiecego wdzieku
resuruss Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Siwy byl nieco zdziwiony jej zachowaniem :crazyeye:
resuruss Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Postanowil przymruzyc oko na jej kobiece zagrywki
flashka-g Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Ress..a bulce nie rozjasniaja sie te czarne włosy przy przedziałku?? bo było super jakby zostala w takim kolorze jak teraz. Wiesz jakby co to ja farbniemy:laugh2_2:;)
resuruss Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Bulka ma jakies pojedyncze srebrne wlosy na tylku....zreszta teraz zmienia wlos i ogolnie nie jest ciekawy w pielegnacji teraz.Poczekamy zobaczymy :evil_lol:
Ania i Psy Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Jako,że nie często miewam zamówienia na grzywacze ( na razie mój warsztat jest opętany przez Yorki), ale w końcu mi się trafiło zamówionko na łysolka, przedstawiam Wam świeżutką foteczkę jeszcze mokrego akrylu :) Słabo wygląda, bo to fotka, nie skan, ale mam nadzieję że się Wam spodoba:) PS. Pani Myszo, jak tam mój prezent gwiazdkowy:) ?
paniMysza Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 ania! piekne!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: a prezent bedzie niebawem bo pierwsza wyplate dostalam i ide po plotno. zdecydowalam sie ze namaluje ci prezent farbkami od ciebie. przepraszam za opoznienie,ale mialam ostatnio urwanie glowy:roll:
Ilona Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='Ania i Psy']Jako,że nie często miewam zamówienia na grzywacze ( na razie mój warsztat jest opętany przez Yorki), ale w końcu mi się trafiło zamówionko na łysolka, przedstawiam Wam świeżutką foteczkę jeszcze mokrego akrylu :) Słabo wygląda, bo to fotka, nie skan, ale mam nadzieję że się Wam spodoba:) Ania i Psy piękny portret !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: ale masz talent :lol:
Ania i Psy Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Ilonko, dziękuję :oops: Pani Myszo, ja nie popędzam, ja się tylko troszczę, czy aby nie zapomniałaś o mnie:) Michał bardzo czeka i już planuje dla niego honorowe miejsce w nowym domu.
paniMysza Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 oj nie zapomnialam. nawet juz wiem dokladnie co i jak na nim bedzie:p
onka Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='Em-ka'] PIĘKNY PORTRECIK!!!! qrcze!! nawet mu meszek na pysiu namalowałś! bajer :)
Recommended Posts