flashka-g Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 ja mam niezliczone ilosci majtek w dziury..albo koszulki i posciel. Kc bierze kawałek materialu np od poduszki albo koszulki i go tak iska..nie wiem jak to wytlumaczyc..mamla czy cos;] smiesznie to wyglada
resuruss Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Bulka robi sobie w poscieli taki skrecony czubek i go powolutku zjada.....Gad maly.....:evil_lol:
flashka-g Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 no wlasnie....moze to tesh jakies specyficzne zachowanie rasy...i to krecenie sie w kółko..wasze takze sie kreca?? moja szczegolnie jak ja jesc dostac.
resuruss Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Jasne ,ze sie kreca........Gizmo ma mega szybkosc.......a Bulka jak ja ucze " do reki" tez mi zaczyna kolka robic........:angryy:
flashka-g Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Jka widze tegoi pychola Bułeczki to nic tylko schrupac przesliczna jest. Juz sie nie moge doczekac jak ja na zywo zobacze znowu;]
resuruss Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Oj nie poznasz jej juz!!!Widzialas ja jako malusienka pchelke,a teraz to pannica!!!!:loveu:
paniMysza Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 marcel tez sie kreci, jak wariat, tak szybko, ze jakby walnał w pedzie o siane to by bylo po psie:roll: a dzisiaj tak szaleje, ze normalnie juz nie wiem o co chodzi. wczoraj cos mu odbiło,ale dzis to juz masakra, nawet z moim kapciem biegał:lol: :evil_lol:
flashka-g Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 heh no wlasnie czemu to krecenie takie specyficzne...a jak np ide z Kc na spacer to ona jak mnie wyprzedza i ja mowie noga to tesh sie kreci zeby dorownac do mnie...zamiast po prostu zwolnic:)) heh smiesznie to wyglada. No na pewno Bułka laska jak nic;p a Kc mnie zeżre jak zobaczy ze chwale inna:)) bedziecie w Katowicach co nie?
paniMysza Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 marcel tak sie kreci jak wychodzimy na spacer, ja zamykam drzwi a on nie moze sie doczekac i robi piruety:roll:
resuruss Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Jasne ,ze bedziemy!!!!Mamy debiucik podwojny!!!
AnkaW Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 A czy Wasze merdają ogonem we wszystkich kierunkach?:roll:
Dudek Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='orsini']delikatnie powiedziane Dudek to bylo Haloween Party czy jak?????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: taaaaak:diabloti: jako topielica:evil_lol: w ogóle fantastycznie było - może będę miała więcej zdjęć to tutaj jeszcze postraszę:evil_lol: Pani Mysza - papiloty świetne:cool3: :loveu:
bascha.p Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Sliczne te Wasze pieski.Przyznam sie ze zawsze podobaly mi sie te psy. :lol:
flashka-g Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 slicznocha..nic tylko całowac w pychola:razz:
malawaszka Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='Dudek']A ja byłam wczoraj na przyjęciu u znajomych:evil_lol: Niech mi się nikt nie odważy nie pochwalić zdjęc:mad: :crazyeye: no w życiu bym Cię nie poznała :crazyeye:
flashka-g Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Dudek a ty co w nowej częsci Klątwy czy Ringu bedziesz grala???? Strach sie bac;p
resuruss Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Jejku,Flashi nie mow o Ringu ,bo mnie ciary przechodza......:-o
maga18 Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Toffi po wczorajszej kąpieli i pościelowe zabawy :evil_lol:
flashka-g Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 extra razem wygldaja...jak male dzieciaczki:)) Ress...co ty RIng to nic...ja najbardziej wlasnie sie balam na Klątwie...a poszłam sobie rok temu do kina na walentynki..faktycznie bylo tak romantycznie ze sie balam sama po schodach do domu wchodzic:P hehe:lol:
Dudek Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Kolega stwierdził, że na 'żywo':evil_lol: :cool3: to jeszcze straszniej wyglądlam:cool3: Ress - jeśli chodzi o Ring - nie docenili internetu:diabloti: za późno się kapneliście :evil_lol: przykro mi:evil_lol: już TO zobaczyliście:evil_lol: :diabloti: teraz przyjdzie Wam tylko czekać na nieuniknione:evil_lol:
Em-ka Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 i pościelowe zabawy :evil_lol: Maga: Toffik - rewelacja!!! a te gołe dupki uniesione do góry - łiiiiiiii - tylko klepać!:eviltong: jakby sie umówiły! :razz:
maga18 Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='Em-ka'] Maga: Toffik - rewelacja!!! a te gołe dupki uniesione do góry - łiiiiiiii - tylko klepać!:eviltong: jakby sie umówiły! :razz: :lol: na fotce nie widac i nie slychac... ale Milka warczy na Toffiego w obronie pokemonka... a Toffi zalotnie mruczy coby ją przekonac by mu oddała :lol: :diabloti:
Recommended Posts