Iwona Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='Dorota_33']Dzięki Iwona-masz rację A to jest już całkiem powalające:lol: Jak widze to szczurek bohaterskiej natury:multi:
Dorota_33 Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Najlepsze jest to,że jak Chopin(szczurek)ma dosyć zabawy swoim ogonem,którym bawi się kot-zaczyna wtedy biegać za kotem. Wyobrażacie sobie szczura,ktory goni kota,na końcu biegnie Gizmo,i sam nie wie kogo goni!
resuruss Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Hahahahahahahahahahahaha.Zwierzeta sa nieprzewidywalne......Mialam kiedys papuge ktora bawila sie ze szczurem........Dewiacja jakas.hehe.;)
orsini Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='Dudek']A ja byłam wczoraj na przyjęciu u znajomych:evil_lol: Niech mi się nikt nie odważy nie pochwalić zdjęc:mad: co to??????????? aaaaaaaa po nocach horror mi sie snic bedzie!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Iwona Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 orsini napisał(a):co to??????????? aaaaaaaa po nocach horror mi sie snic bedzie!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Hmmm- no cóż -piękna "inaczej":lol::lol::lol:
paniMysza Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 nauczyłam sie w końcu zmniejszać zdjęcia:evil_lol:
paniMysza Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 a tak lola spędziła wystawę we wrocławiu w 2004 roku:diabloti:
orsini Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Iwona napisał(a):Hmmm- no cóż -piękna "inaczej":lol::lol::lol: delikatnie powiedziane Dudek to bylo Haloween Party czy jak?????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
resuruss Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 PaniMyszo!!!Nareszcie !!!wielkie gratulacje!!!!!Wiem jaka dumna teraz jestes!!!!Ja sama tez mialam problemy z tym ....a jak juz sie naumialam to bylam bardzo happy:multi: Swietna Lola!!!!
paniMysza Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 to ja sie solidaryzuje z dudkiem i wstawiam zdjęcie w papilotach:eviltong:
resuruss Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Buahahahahahahaha,Pani Mysza dba o wlos jak york!!!!!Profesjonalne papiloty!!!!!:lol:
paniMysza Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 codziennie rano zakladam papiloty, zeby nie poszarpać moich włosow w krzakach:evil_lol: a tu lola i marcel na wakacjach dwa lata temu (lola w wieku 4 miesięcy)
resuruss Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Dudek!!!!Ja znalazlam bardzo trafna emotke.....
Iwona Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='paniMysza']i marcel szczeniaczek:loveu: Jaki malusi:loveu: i jaki śliczniutki:loveu:- a czy ja tam widze skarpetę??? Najlepszą zabawką Kesi są skarpety, a zupełny szał to piłka włożona w skarpetę i zawiązana- czyste szaleństwo- rzuca, biczuje się nią no i ciaga z dziewczynami:jumpie:
flashka-g Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Iwona Kc ma to samo!! od malenkiego..bawiła sie skarpeta..a w skarpecie taka piłeczka z dzwoneczkiem dla kota..w domu szał!!;]
paniMysza Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 moje tez uwielbiają skarpety, takie z zawiązanymi supełkami:cool1:
Iwona Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 No to widać takie skarpetowe zboczenie mają grzywacze :evil_lol:, czasem mi tylko wstyd jak ktoś przychodzi a wszędzie walają się skarpety / zazwyczaj w stanie agonalnym :oops:/. [SIZE=2]Poza tym to wogóle u nas wyglada jakby była horda dzieci w domu- drańskie psy tylko potrafią powyciągać zabawki i porozrzucać:angryy:, ale o posprzataniu nie ma mowy- pod tym względem jest wyższość dzieci nad psami:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
paniMysza Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 ja kiedys probowałam nauczyc sprzatania,niestety to niemozliwe, przynajmniej w przypadku moich leni:angryy: :mad:
lothia Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 i tak macie dobrze, to tylko skarpetki , Demon wyciaga moje majtki z prania :oops:nie niszczy ich specjalnie ale uwielbia z nimi spać
resuruss Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Lothia!!!To chyba rodzinne dla Shadow-ow....Bulka tez czyni takie profanacje......:evil_lol:
lothia Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 fetyszyści, trzebaby się Ani zapytać czy coś przekazała z Michałem maluchom, wiadomo ze biorą przykład ze starszych :cool3:
resuruss Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Lothia!!!!Ja mialam od poczatku takie podejrzenia......
Recommended Posts