Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Dorota_33']Dzięki Iwona-masz rację

A to jest już całkiem powalające:lol: Jak widze to szczurek bohaterskiej natury:multi:

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Najlepsze jest to,że jak Chopin(szczurek)ma dosyć zabawy swoim ogonem,którym bawi się kot-zaczyna wtedy biegać za kotem.
Wyobrażacie sobie szczura,ktory goni kota,na końcu biegnie Gizmo,i sam nie wie kogo goni!

Posted

[quote name='Dudek']A ja byłam wczoraj na przyjęciu u znajomych:evil_lol:

Niech mi się nikt nie odważy nie pochwalić zdjęc:mad:

co to???????????
aaaaaaaa
po nocach horror mi sie snic bedzie!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

orsini napisał(a):
co to???????????
aaaaaaaa
po nocach horror mi sie snic bedzie!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Hmmm- no cóż -piękna "inaczej":lol::lol::lol:

Posted

Iwona napisał(a):
Hmmm- no cóż -piękna "inaczej":lol::lol::lol:

delikatnie powiedziane
Dudek to bylo Haloween Party czy jak?????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

PaniMyszo!!!Nareszcie !!!wielkie gratulacje!!!!!Wiem jaka dumna teraz jestes!!!!Ja sama tez mialam problemy z tym ....a jak juz sie naumialam to bylam bardzo happy:multi:
Swietna Lola!!!!

Posted

[quote name='paniMysza']i marcel szczeniaczek:loveu:

Jaki malusi:loveu: i jaki śliczniutki:loveu:- a czy ja tam widze skarpetę???
Najlepszą zabawką Kesi są skarpety, a zupełny szał to piłka włożona w skarpetę i zawiązana- czyste szaleństwo- rzuca, biczuje się nią no i ciaga z dziewczynami:jumpie:

Posted

No to widać takie skarpetowe zboczenie mają grzywacze :evil_lol:, czasem mi tylko wstyd jak ktoś przychodzi a wszędzie walają się skarpety / zazwyczaj w stanie agonalnym :oops:/. [SIZE=2]Poza tym to wogóle u nas wyglada jakby była horda dzieci w domu- drańskie psy tylko potrafią powyciągać zabawki i porozrzucać:angryy:, ale o posprzataniu nie ma mowy- pod tym względem jest wyższość dzieci nad psami:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...