Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Agama napisał(a):
xolaczka jest taka piekna ze brak mi slow :loveu: a jaki ma piekny kolorek:loveu: choc mam niesprawna prawa reke to lewa jakos napisalam ten post nie moglam sie powstrzymac

Cieszę się że naguska się Tobie podoba,kolorek ma świetny bo jest opalona ,miała +30 stopni u siebie.Mam nadzieję że do wiosny ,kiedy zaświecą pierwsze promyczki słońca nie wyblaknie mocno.:lol: :lol: :lol:

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AnkaW napisał(a):
pieski oglądaj a nie ściany :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

ja już sie przyzwyczaiłam,że nikt słowa nie napisze:lol:
na temat psów bez względu na to jakie są ;) i jakich bym zdjęć nie wstawiła:lol:

Posted

onka napisał(a):
na temat psów bez względu na to jakie są ;) i jakich bym zdjęć nie wstawiła:lol:

jak to nikt nie napisze ?????? przecież JA pisałam !!!!!!!!!:roll:

Posted

sh_maniak napisał(a):
Nie znam się na grzywcowych szczeniaczkach , więc sie nie wypowiadam ;)

A ten kolor ścian za mna chodzi już wieki :loveu:

ee nie :p ja nie w tym kontekscie pisałam:lol: za duży skrót myślowy

ten kolor mamy spawdzony jest super a wieczorem fajniej wyglada:)
pamietam jak pierwszy raz malowaliśmy tym kolorem, mnie nie było i jak wróciłam i zobaczyłam tooooooooo:crazyeye: szok bo słońce świeciło akurat mocno na ściane i kolor wyglądał okropnie:evil_lol: no ale jak sie pomalowało drugi raz to juz super:)

alenajlepszy i tak jest "karmazynowy przypływ":evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to dopiero szok był
ale teraz podoba mi sie bardzo wściekła czerwień:diabloti:

Posted

a tego to nie widziałam:lol: ale pewnei równie wściekły jak karmazynowy przypływ haha ale najlepsze to,że na ścianie inaczej wychodzi niż na puszce czy tych ich próbkach, inaczej na regipsie inaczej na tynku:cool1:
wszystko mam przerobione:lol:

Posted

onka napisał(a):

e tam gadasz :) kazde szczenie jest sliczne :loveu:

a tym razem podoba mi sie włos Rumianka... :) :loveu: i widze ze Remik uczy sie wystawiac :cool3: czyzbys miala nowego handlera?? :cool3: dla pań sędzin jak znalazł :cool1:

Posted

Rumianek

Rumianek

Rubus

Ania! Rumianek to stoi jak stary wyjadacz! ;)
Oneczka handlera to będzie miała za kilka lat - zobaczymy jak bedzie śmigał po ringach!

Posted

Dudek Ty staruszko :evil_lol: wnuków się doczekałaś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: CUDNE są :loveu: ahhh jakby miał mi kto je czesać to chciałabym wszystkie :lol: fajnie by było jakby Rumianek został taki rumiankowy :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

eee tam męża sie nei d anamówić na ring:mad:
a tak jakby w garniturek go wbić:razz: to by było super no ale on sie upiera jak nie wiem do Bydgoszczy jade sama on z synkiem chce zostac i nie dało sie go namówić żeby on wystawiał:evil_lol:

a Rumiankowi od skóry sierśc ciemnieje na rumiankowo:loveu: wcale sie nie zanosi,że sie rozjaśni no ale u grzywków to nic nigdy nie wiadomo

no i ładnie chłopaki,z reszta Ramonda też stoją tylko na tych zdjęciach Rubusa trzeba było błagac żeby nie siadał:mad: :lol:
a handlera to sobie wychowam materiał juz jest:loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...