gruca Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Agama napisał(a):xolaczka jest taka piekna ze brak mi slow :loveu: a jaki ma piekny kolorek:loveu: choc mam niesprawna prawa reke to lewa jakos napisalam ten post nie moglam sie powstrzymac Cieszę się że naguska się Tobie podoba,kolorek ma świetny bo jest opalona ,miała +30 stopni u siebie.Mam nadzieję że do wiosny ,kiedy zaświecą pierwsze promyczki słońca nie wyblaknie mocno.:lol: :lol: :lol:
maga18 Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 +30 :crazyeye: wyslijcie mnie do Meksyku :lol: a tak na serio to teraz chyba marznie.... :roll: :razz:
sh_maniak Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Jak miło, że na grzywaczowym forum ktos jak ja jest z "piątki" :cool3:
sh_maniak Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Marzy mi sie taki kolor ścian w saloniku :loveu:
AnkaW Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 sh_maniak napisał(a):Marzy mi sie taki kolor ścian w saloniku :loveu: pieski oglądaj a nie ściany :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
sh_maniak Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 AnkaW napisał(a):pieski oglądaj a nie ściany :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: mam podzielną uwagę :evil_lol:
onka Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 AnkaW napisał(a):pieski oglądaj a nie ściany :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ja już sie przyzwyczaiłam,że nikt słowa nie napisze:lol: na temat psów bez względu na to jakie są ;) i jakich bym zdjęć nie wstawiła:lol:
sh_maniak Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Nie znam się na grzywcowych szczeniaczkach , więc sie nie wypowiadam ;) A ten kolor ścian za mna chodzi już wieki :loveu:
SengaSengana Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 onka napisał(a):ja już sie przyzwyczaiłam,że nikt słowa nie napisze:lol: na temat psów bez względu na to jakie są ;) i jakich bym zdjęć nie wstawiła:lol: jak to nikt nie napisze ?????? przecież JA pisałam !!!!!!!!!:roll:
onka Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 sh_maniak napisał(a):Nie znam się na grzywcowych szczeniaczkach , więc sie nie wypowiadam ;) A ten kolor ścian za mna chodzi już wieki :loveu: ee nie :p ja nie w tym kontekscie pisałam:lol: za duży skrót myślowy ten kolor mamy spawdzony jest super a wieczorem fajniej wyglada:) pamietam jak pierwszy raz malowaliśmy tym kolorem, mnie nie było i jak wróciłam i zobaczyłam tooooooooo:crazyeye: szok bo słońce świeciło akurat mocno na ściane i kolor wyglądał okropnie:evil_lol: no ale jak sie pomalowało drugi raz to juz super:) alenajlepszy i tak jest "karmazynowy przypływ":evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to dopiero szok był ale teraz podoba mi sie bardzo wściekła czerwień:diabloti:
sh_maniak Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 ja patrzyłam w sklepie na czerwien popmei :loveu:
onka Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 a tego to nie widziałam:lol: ale pewnei równie wściekły jak karmazynowy przypływ haha ale najlepsze to,że na ścianie inaczej wychodzi niż na puszce czy tych ich próbkach, inaczej na regipsie inaczej na tynku:cool1: wszystko mam przerobione:lol:
maga18 Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 onka napisał(a):ja już sie przyzwyczaiłam,że nikt słowa nie napisze:lol: na temat psów bez względu na to jakie są ;) i jakich bym zdjęć nie wstawiła:lol: e tam gadasz :) kazde szczenie jest sliczne :loveu: a tym razem podoba mi sie włos Rumianka... :) :loveu: i widze ze Remik uczy sie wystawiac :cool3: czyzbys miala nowego handlera?? :cool3: dla pań sędzin jak znalazł :cool1:
Em-ka Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Rumianek Rumianek Rubus Ania! Rumianek to stoi jak stary wyjadacz! ;) Oneczka handlera to będzie miała za kilka lat - zobaczymy jak bedzie śmigał po ringach!
malawaszka Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Dudek Ty staruszko :evil_lol: wnuków się doczekałaś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: CUDNE są :loveu: ahhh jakby miał mi kto je czesać to chciałabym wszystkie :lol: fajnie by było jakby Rumianek został taki rumiankowy :loveu: :loveu: :loveu:
Ilona Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Onka maluchy śliczne :lol: ale Rubus naj naj...i to umaszczenie:lol:
maga18 Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 http://www.chinesecrested.no/gallery/Studio+portraits/2/2277 http://www.chinesecrested.no/gallery/Studio+portraits/1/2301 :jumpie: :jumpie: :jumpie: :jumpie:
onka Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 eee tam męża sie nei d anamówić na ring:mad: a tak jakby w garniturek go wbić:razz: to by było super no ale on sie upiera jak nie wiem do Bydgoszczy jade sama on z synkiem chce zostac i nie dało sie go namówić żeby on wystawiał:evil_lol: a Rumiankowi od skóry sierśc ciemnieje na rumiankowo:loveu: wcale sie nie zanosi,że sie rozjaśni no ale u grzywków to nic nigdy nie wiadomo no i ładnie chłopaki,z reszta Ramonda też stoją tylko na tych zdjęciach Rubusa trzeba było błagac żeby nie siadał:mad: :lol: a handlera to sobie wychowam materiał juz jest:loveu:
onka Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='maga18']http://www.chinesecrested.no/gallery/Studio+portraits/2/2277 http://www.chinesecrested.no/gallery/Studio+portraits/1/2301 :jumpie: :jumpie: :jumpie: :jumpie: ten w futrze jets boski:loveu: :loveu: :loveu: :p
AnkaW Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Fajne takie nosidełko :crazyeye: :crazyeye: wygodnickie piesiaki :evil_lol:
Recommended Posts