Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki Ilona, chciałam wkleić pozostałe potffforki ale żaba wypięła się na mnie :eviltong: i ciągle pokazuje błąd :angryy: :angryy:

Posted

AnkaW napisał(a):
Dzięki Ilona, chciałam wkleić pozostałe potffforki ale żaba wypięła się na mnie :eviltong: i ciągle pokazuje błąd :angryy: :angryy:

to na miau.pl Aniu, na miau:lol:

Posted

onka napisał(a):
jedzie do hodowli do Szwecji i tam będzie wystwiana na pewno

A Ty nadal do mnie piszesz????????????:crazyeye: naprawde dziewie Ci się:crazyeye:
Niemniej jednak, nie cieszy mnie fakt, że tak cenny "materiał" wyjeżdza z kraju i zasili obca hodowlę, naprawde szkoda !!!:shake: Ale cóz hodowca z Twoim dorobkiem może sobie na to pozwolić, szczerze gratuluję:lol:

Posted

[quote name='AnkaW']Gizmo wygodniś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Iwona - to miał miał mi się tysz nie kce otworzyć :placz: :placz: :placz:
Uuuu-no to chyba miau zjadł żabę i teraz odpoczywa:evil_lol:

Posted

[quote name='AnkaW']:evil_lol: :evil_lol: chyba żaba zjadła koty bo raczyła otworzyc zdjęcie Radka :lol: :lol:

Jak Radzio zmeznial.......:crazyeye: Na kieleckiej byl jeszcze taki piciusienki ,a teraz jaki chlop!!!!!

Posted

portreciki śliczne! chłopaki przystojniachy,że ho :)

a tutaj mój Teddy sesyjka pod tytułem uczymy sie grzecznie stać :lol:
ogonek do góry

ogonek w dół

i próbuje sam stać :)

Posted

[quote name='AnkaW']:evil_lol: :evil_lol: chyba żaba zjadła koty bo raczyła otworzyc zdjęcie Radka :lol: :lol:

Jakie genialne frędzelki na uszach :loveu: :loveu: :loveu:

Guest marketa2312
Posted

Grzywacze - (maluchy w szczególności)są super!@!:ghost_2::ghost_2::ghost_2::ghost_2:

Posted

Onka - Teddy śliczniasty!!! wogóle wszystkie śliczniaste :loveu: a kiedy Ramonka wyjeżdża???? mam nadzieję, że będziemy mogli obserwować jej fotki jak sobie zyje w Szwecji :multi: ahhh zazdroszczę jej - no i mam nadzieję, że jej tam doopka nie zmarznie za bardzo ;)

Posted

[quote name='AnkaW']Ress a nie chcesz przypadkiem jeszcze jednego cudownego kotka :diabloti: :diabloti:

Ja o takim koteczku marze od lat.....ale jakos nigdy nie mialam okazji spotkac takowego na swojej drodze.
U mnie na razie 3 terrorystow szaleje,wiec chwilowo limit wyczerpany.....:diabloti:

Posted

Ress nie radzę /mimo że są piękne/ brać takiego kociambra do innych kotów i psów. Wprowadzi terror absolutny, a przede wszystkim zagnębi inne koty. TYLKO ON SIĘ LICZY :diabloti: :diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...