Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Nesjanka']

a pamiętacie Angelo ???

będzie wystawiany w Bydgoszczy !
Ja nie pamiętam. Czy mogłem go gdzieś widzieć w ubiegłym roku? W każdym razie cieszę się, że zobaczę go w Bydgoszczy. Ze zdjęcia całkiem, całkiem... Jestem od niedawna na forum, więc nie zawsze kojarzę imiona domowe. Mogłabyś napisać coś więcej na temat tego pięknisia?:lol:

Posted

[quote name='Germanika']To nie grzywacze,ale jakie miłe zdjęcie.Mój mały Grykulec.

Taki kociak - to moje marzenie.... cudowne umaszczenie!

Posted

SengaSengana napisał(a):
Mam nadzieję, że trafi w odpowiedzialne ręce wytrawnych wystawców i nie zostanie zmarnowana.

jedzie do hodowli do Szwecji i tam będzie wystwiana na pewno

Posted

W Toruniu mieszka od wczoraj nowy grzywacz Galvani Pastoral (syn Pirusia i Sexy). Jego nową właścicielką została koleżanka mojego najmłodszego syna - Karinka. Życzę mu wszystkiego najlepszego w nowym domku, niech się zdrowo chowa. Nie mogę się jednocześnie powstrzymać przed wstawieniem też zdjęcia jego pięknego brata - Gilberta.

Posted

Dorota 33, a myślisz dlaczego Gilberta wstawiłem? Onka, to mój debiut we wstawianiu zdjęć, syn mi pokazał, jak to zrobić i wyszedł. On wstawił je do netu. No i na razie nie mam pojęcia, co i jak dalej robić. W związku z tym proszę o wyrozumiałość Winda.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...