Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nesjanka napisał(a):
Gruca - rany one tak zawsze ....

Nesjanka czasami śpią,ale większość dnia spędzają na wzajemnym podgryzaniu i jeszcze do wspólnych szaleństw mają whippetkę,czasami już mam ich dosyć.

Posted

Moja Tasmina szaleję z córka po przyjściu z przedszkola, jeżeli nie ma Mili najczęściej lokuje się gdzies w moim pobliżu gryząc mnie np w nogę. W piątek wypadły jej pierwsze zęby a dzis generalnie jest juz mocno szczerbata i bardzo nieszczęśliwa. Podpuchła mocno i widać, że wyrażnie cierpi. Prze te zęby stała się bardzo drażliwa i mocno daje nam się we znaki. Wymiana zębów idzie dosyc sprawnie i mam nadzieję(naiwną) że długo to nie potrwa.....

Posted

Jeziuuuuuuuuuuuuuuuuu,BUUUUUUUUUKKKAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!
Jak ona pięknieje w oczach! I te ślipia z kreseczkami!

Grucek, bardzo Ci zazdroszczę takich żywych psów, u mnie dziwny spokój:(Zdjęcia bomba, jak ja kocham ruchy!

Dorota, toż on w tej chustce z miotłą jest bombowy!

Posted

gruca Twoje dziewczyny są superanckie:lol: !!!

i jeszcze raz Rumianek

żeby on taki był grzeczny jak na stole:roll: :evil_lol:

Posted

moja Wiewióra teraz miała cieczke , Vasco miał banicje u mamy mojej a Rubus gwałcił ciotke:evil_lol: to dopiero wygladało

Posted

resuruss napisał(a):
Dzieki Onka!!!
Bulka ma obecnie cieczke trwajaca nieskonczenie dlugo i gwalci mi psy......
Ma teraz 6,5 miesiaca.

Co to znaczy nieskończenie długo:crazyeye: Cieczka nie powinna trwać dłużej niz trzy tygodnie- od pierwszego plamienia do zaniknięcia jej objawów.
Kesi ma już prawie skończone 10 m-cy i nie miała jeszcze cieczki - z czego jak na razie cieszę się, bo mamy teraz "cieczkującą się" Milkę.Na nieszczęście nasze dziewczyny nie potrafią zgrać się w czasie i po kolei dostają ccieczki a my z nimi na smyczkach spacerujemy:diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...