resuruss Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Hahahahahahahaha,zdecydowanie w chustce jest mu najlepiej :lol:
AnkaW Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 [quote name='resuruss'] wygląda jak lisica :lol: :lol: :lol:
AnkaW Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 [quote name='gruca'] Gruca - w Agatkę piorun strzelił :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
AnkaW Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Dorota świetne zdjęcia :crazyeye: :lol: :lol: dzieci maja najlepsze pomysły :evil_lol:
gruca Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 AnkaW dzisiaj wyjątkowo naelektryzowały im się grzywy i wyglądały upiornie.
Nesjanna Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 [quote name='gruca'] [url=http://imageshack.us][/URL Gruca - rany one tak zawsze ....
resuruss Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Gruca!!!!Jakie rozbawione te male warkotki!!!!!!Juz sie nie dziwie ,ze przez telefon slysze ich warkot.......:evil_lol:
gruca Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Nesjanka napisał(a):Gruca - rany one tak zawsze .... Nesjanka czasami śpią,ale większość dnia spędzają na wzajemnym podgryzaniu i jeszcze do wspólnych szaleństw mają whippetkę,czasami już mam ich dosyć.
Nesjanna Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 CZASAMI .... - no to ubaw po pachy ... moje większość czasu spędzają wygrzewając się przy piecu, tylko od czasu do czasu tak szaleją ....
miniaga Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Moja Tasmina szaleję z córka po przyjściu z przedszkola, jeżeli nie ma Mili najczęściej lokuje się gdzies w moim pobliżu gryząc mnie np w nogę. W piątek wypadły jej pierwsze zęby a dzis generalnie jest juz mocno szczerbata i bardzo nieszczęśliwa. Podpuchła mocno i widać, że wyrażnie cierpi. Prze te zęby stała się bardzo drażliwa i mocno daje nam się we znaki. Wymiana zębów idzie dosyc sprawnie i mam nadzieję(naiwną) że długo to nie potrwa.....
Ania i Psy Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Jeziuuuuuuuuuuuuuuuuu,BUUUUUUUUUKKKAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! Jak ona pięknieje w oczach! I te ślipia z kreseczkami! Grucek, bardzo Ci zazdroszczę takich żywych psów, u mnie dziwny spokój:(Zdjęcia bomba, jak ja kocham ruchy! Dorota, toż on w tej chustce z miotłą jest bombowy!
resuruss Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Ciesze sie ze Bulka sie podoba!!!!Staram sie!!!
onka Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 gruca Twoje dziewczyny są superanckie:lol: !!! i jeszcze raz Rumianek żeby on taki był grzeczny jak na stole:roll: :evil_lol:
resuruss Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Bulka tez anielica na fotkach.......ale tylko na fotkach....:evil_lol:
onka Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 ale wyrosła ładnie:) a ile ma Buła juz ,że miała cieczke już? matko jak te dzoieci nam rosną:loveu:
resuruss Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Dzieki Onka!!! Bulka ma obecnie cieczke trwajaca nieskonczenie dlugo i gwalci mi psy...... Ma teraz 6,5 miesiaca.
onka Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 moja Wiewióra teraz miała cieczke , Vasco miał banicje u mamy mojej a Rubus gwałcił ciotke:evil_lol: to dopiero wygladało
resuruss Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Onka !!!!Ladny nowy maz!!!!!Zrobil furore!!!!
Iwona Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 resuruss napisał(a):Dzieki Onka!!! Bulka ma obecnie cieczke trwajaca nieskonczenie dlugo i gwalci mi psy...... Ma teraz 6,5 miesiaca. Co to znaczy nieskończenie długo:crazyeye: Cieczka nie powinna trwać dłużej niz trzy tygodnie- od pierwszego plamienia do zaniknięcia jej objawów. Kesi ma już prawie skończone 10 m-cy i nie miała jeszcze cieczki - z czego jak na razie cieszę się, bo mamy teraz "cieczkującą się" Milkę.Na nieszczęście nasze dziewczyny nie potrafią zgrać się w czasie i po kolei dostają ccieczki a my z nimi na smyczkach spacerujemy:diabloti:
Recommended Posts