góral Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Dla mnie tez pięlęgnacja psa psa to sama przyjemność, kończąc suszenie, juz się nie mogę następnego doczekać....:lol: A to stronka takiej wieeelkiej japońskiej hodowli, ale trzeba zaznaczyc, że w takich hodowlach tylko psy wystawowe są utrzymywane w pełnym włosie, reszta psiaków ma sierść krótką http://www.smashpoodle.net
kate_m. Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 No, doczytałam do końca i ten temat ;) Ile fotek, to była prawdziwa uczta dla oczu :loveu: :loveu: :loveu: Jak dla mnie hitem absolutnym jest fotorelacja z pobytu Zuzi w więzieniu :lol: :lol: :lol:
resuruss Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Dzieki Kate_m!!!Maly rozbojnik powinien tam spedzac wiecej czasu....:evil_lol:
kate_m. Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Tylko jak wytłumaczyć małemu rozbójnikowi, że pobyt w "więzieniu" to kara, a nie świetna zabawa :lol:
resuruss Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Mi sie wydaje ,ze Zuzi sie podobalo.......zaczela wyc jak ja wyjelam z klatki........a pelen lament byl jak klatka zostala zamknieta ( z zewnatrz).:evil_lol:
onka Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Dudek jestes boska:loveu: taką reklame tutaj robisz:) ano troszk epracy jest przy futrzakach - ja jeszcze szczeniorów nie kapałam bo nie ma takiej potrzeby- na razie walcze z przyzwyczajaniem ich do maszynki a juz szczotka to najgorszy wróg:evil_lol: ale to sa szatany wcielone tak samo Rumian jak i Rubus ale za to jakie śliczne:cool3: no bo sierść maja boską a Rubus faktycznie z Bułą wyglądają super pewnie będa nie raz walczyc o BOBa:lol:
malawaszka Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 uwielbiam tą galerię :loveu: Bułka jest niesamowita :loveu: ja bym mogła mieć i 5 powderków bo są śliczne ale ktoś by musiał je za mnie kąpać :evil_lol:
resuruss Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Bulka tak od niechcenia kazala warkanac na ciocie Waszke........cos sie ciotka nie kwapi do ulubiennicy swojej.....:mad:
AngelOfDeath Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 powdery to sa ladne po kapieli i na wystawie , ale zaraz po tej kapieli juz sa smarowane i wygladaja jak mopy a juz na drugi dzien jak brudny mop :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
resuruss Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Moja Bulka wyglada jak york mutant jak sie na nia patrzy z gory ,oczywiscie jak juz olejem natarta.....:evil_lol:
malawaszka Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 resuruss napisał(a):Bulka tak od niechcenia kazala warkanac na ciocie Waszke........cos sie ciotka nie kwapi do ulubiennicy swojej.....:mad: ohhh :-( aż mi głupio że tak się nie mogę zebrać, ale ciągle jest coś co mi przeszkadza - teraz mam małego psiuńcia szczeniaczka chorego w domu i nie mogę się ruszyć bo Malutek potrzebuje stałej opieki - jest taki słąbiutki
resuruss Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Malawaszko a prezent czeka.......spod pajeczyn go juz nie widac.....Niemniej wybaczam......oczywiscie zdrowie maluszka jest najwazniejsze.
resuruss Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Hehehehe,wstawie Bulke zmutowanego yorka.....:diabloti:
resuruss Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Qurcze ,ale mi sie udalo........Moja Bulka wyszla w porownaniu jak mop.....:oops:
Germanika Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 To nie grzywacze,ale jakie miłe zdjęcie.Mój mały Grykulec.
maga18 Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 jak malowany :crazyeye: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
resuruss Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 [quote name='Germanika'] Bardzo ladnie Orla wyglada!!!!:loveu:
Nesjanna Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Germanika - dama 1 klasa.... jeszcze troszkę pooglądam wasze powderki i zacznę chorować ..... :shake: :cool3: :shake: :cool3: a jak zacznę - to już koniec - będę miała ..... ciekawe co mąż na to powie :loveu:
Iwona Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Hej Didi- czarne śliczności:loveu::loveu::loveu:. Widziałam na stronce,że kolejny maluszek powędrował do nowego domciu:multi:- życzę Orzeszkowi wspaniałych opiekunów:cool2:
Nesjanna Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Didi - specjalnie to robisz :razz: :razz: ??? no jak nic zakocham się w powderkach .... kto chce u mnie pracować ??? :lol: :lol: będzie kąpał, czesał i pilęgnował - zabrania się całowania i pieszczenia :loveu: :loveu: to zostanie dla mnie !!
Iwona Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Nesjanka napisał(a): no jak nic zakocham się w powderkach .... kto chce u mnie pracować ??? :lol: :lol: będzie kąpał, czesał i pilęgnował - zabrania się całowania i pieszczenia :loveu: :loveu: to zostanie dla mnie !! Cwaniara:evil_lol::cool3:
miniaga Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Wstawiam parę zdięć mojej pokraki (za jakośc przepraszam)
didi Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Iwona napisał(a):Hej Didi- czarne śliczności:loveu::loveu::loveu:. Widziałam na stronce,że kolejny maluszek powędrował do nowego domciu:multi:- życzę Orzeszkowi wspaniałych opiekunów:cool2: A dziekuje, cieszę się że się podoba :loveu: Tak, Orzeszek mieszka już w Słowacji u bardzo miłych ludzi. Nesjanka- no pewnie że specjalnie !! :evil_lol:
Recommended Posts