Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Dla mnie tez pięlęgnacja psa psa to sama przyjemność, kończąc suszenie, juz się nie mogę następnego doczekać....:lol:

A to stronka takiej wieeelkiej japońskiej hodowli, ale trzeba zaznaczyc, że w takich hodowlach tylko psy wystawowe są utrzymywane w pełnym włosie, reszta psiaków ma sierść krótką
http://www.smashpoodle.net

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No, doczytałam do końca i ten temat ;) Ile fotek, to była prawdziwa uczta dla oczu :loveu: :loveu: :loveu: Jak dla mnie hitem absolutnym jest fotorelacja z pobytu Zuzi w więzieniu :lol: :lol: :lol:

Posted

Dudek jestes boska:loveu: taką reklame tutaj robisz:)
ano troszk epracy jest przy futrzakach - ja jeszcze szczeniorów nie kapałam bo nie ma takiej potrzeby- na razie walcze z przyzwyczajaniem ich do maszynki a juz szczotka to najgorszy wróg:evil_lol: ale to sa szatany wcielone tak samo Rumian jak i Rubus ale za to jakie śliczne:cool3: no bo sierść maja boską a Rubus faktycznie z Bułą wyglądają super pewnie będa nie raz walczyc o BOBa:lol:

Posted

resuruss napisał(a):
Bulka tak od niechcenia kazala warkanac na ciocie Waszke........cos sie ciotka nie kwapi do ulubiennicy swojej.....:mad:

ohhh :-( aż mi głupio że tak się nie mogę zebrać, ale ciągle jest coś co mi przeszkadza - teraz mam małego psiuńcia szczeniaczka chorego w domu i nie mogę się ruszyć bo Malutek potrzebuje stałej opieki - jest taki słąbiutki

Posted

Germanika - dama 1 klasa....

jeszcze troszkę pooglądam wasze powderki i zacznę chorować ..... :shake: :cool3: :shake: :cool3:
a jak zacznę - to już koniec - będę miała .....
ciekawe co mąż na to powie :loveu:

Posted

Hej Didi- czarne śliczności:loveu::loveu::loveu:. Widziałam na stronce,że kolejny maluszek powędrował do nowego domciu:multi:- życzę Orzeszkowi wspaniałych opiekunów:cool2:

Posted

Didi - specjalnie to robisz :razz: :razz: ???

no jak nic zakocham się w powderkach ....

kto chce u mnie pracować ??? :lol: :lol: będzie kąpał, czesał i pilęgnował - zabrania się całowania i pieszczenia :loveu: :loveu: to zostanie dla mnie !!

Posted

Nesjanka napisał(a):

no jak nic zakocham się w powderkach ....

kto chce u mnie pracować ??? :lol: :lol: będzie kąpał, czesał i pilęgnował - zabrania się całowania i pieszczenia :loveu: :loveu: to zostanie dla mnie !!

Cwaniara:evil_lol::cool3:

Posted

Iwona napisał(a):
Hej Didi- czarne śliczności:loveu::loveu::loveu:. Widziałam na stronce,że kolejny maluszek powędrował do nowego domciu:multi:- życzę Orzeszkowi wspaniałych opiekunów:cool2:

A dziekuje, cieszę się że się podoba :loveu:
Tak, Orzeszek mieszka już w Słowacji u bardzo miłych ludzi.

Nesjanka- no pewnie że specjalnie !! :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...