Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja wlasnie jade z moim kotem - kocurem kastratem do weta.Znow mu sie zrobil kamien i zblokowal cewke moczowa.Niestety z kastratami tak jest ...trzeba bardzo pilnowac diety u nich ,bo wystarczy zmiana karmy i juz klopoty murowane....

Posted

Ja mojego Leona kastrowalam dosc wczesnie......nawet chyba roku nie mial.....na szczescie nie zaczal znaczyc terytorium.Jeszcze on by podsikiwal to bym chyba zglupiala.....

Posted

my kastowaliśmy swojego kocura jak miał chyba ze 2 lata - to chyba dosyć późno....
i zrobiliśmy to tylko dlatego, że strasznie walczył o terytorium i przychodził do domu cały pocharatany, a ja już nie miałam siły (i pieniędzy) na jego ciągłą hospitalizację ....

teraz jest spokój i kicio milszy się zrobił ...

Posted

Ja mojego tez kastrowalam ok 7 m-ca zycia.....Jedyny plus ,to to ,ze nie znaczy......
Jak sobie pomysle ,ze ta ruda wredota jest milsza po kastracji to az strasz pomyslec co by bylo jakbym go nie kastrowala.....:eek2:
Teraz do najlagodniejszych nie nalezy.......persy to worki terningowe......A kocisko z niego pokazne ....jest duzo wiekszy i grubszy od grzywaczy.......

Posted

Ress - no nie mów :crazyeye: :crazyeye:

masz jeszcze większego kota od mojego ???? to nie możliwe !!!! mój podobno przebija koty norweskie !!! (to chyba te są największe z pędzęlkami na uszkach)

Posted

Dorota33!Na pewno jesli to kocurki ,to beda wieksze .Fajnie miec duzego kota.....czasem tylko ciezko gdy podczas snu on wymysli sobie spanie na moim brzuchu.....:lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...