resuruss Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Ja zawsze twierdzilam ,ze psy sa madre.....a moje poza kilkoma defektami sa najmadrzejsze......swietnie wlascicielke tresuja.
malawaszka Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Ress współczuję - ja właśnie wróciłam ze spacerku i normalnie zamarzłam chyba - jest co najmniej -100 :shake:
resuruss Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Ja o tym wiem,dlatego juz grzeje rosolek dla psow,zeby sie napily kilku lyczkow cieplego jak wrocimy.......Ja sobie zrobie herbatke....a potem tez chyba bede starala sie zasnac.......cho przy mojej hiperwersji moze mi sie nie udac.....
malawaszka Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 [quote name='resuruss']Ja o tym wiem,dlatego juz grzeje rosolek dla psow,zeby sie napily kilku lyczkow cieplego jak wrocimy.......Ja sobie zrobie herbatke....a potem tez chyba bede starala sie zasnac.......cho przy mojej hiperwersji moze mi sie nie udac..... ano to poważna sprawa to możesz nie zasnąć :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Ania i Psy Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 :crazyeye: Rysia została HIPERperwersem!!!!!!!!!!!!!!
resuruss Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 O Ty swintucho........to przeciwnosc depresji.....Mam taki humor ,ze az sie sama smieje z siebie!!!!Oszalalam do reszty :diabloti:
Ania i Psy Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Ty,ale to miało lecieć hiperpresja,a Tyś przerobiła na hiperwersję, to ja się pytam,o czym Ty myślisz????????????????????????? Po nocach?????
resuruss Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 No mowilam Ci ,ze cos ze mna nie tak....nawet choroby myle.....Jutro ide do lekarza......
malawaszka Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 resuruss napisał(a):Jutro ide do lekarza...... do sexuologa??? :evil_lol:
resuruss Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 No co Ty.........ja nawet nie wiem od czego taki lekarz jest........Moze lepiej pojde do ksiedza.....wypedzi ze mnie zle moce....:diabloti:
didi Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Maga18, Onka i Ress pieski bardzo ładne (zresztą jak zawsze!! ) ale najpiękniejszym "okazem" jest tu Zuzia!! :loveu:
maga18 Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Dzieki Didi :) Resuruss widze ze wzielas sie na sposob :evil_lol: Do mnie od czwartku kuzyni przyjezdzaja - fakt są starsi - ale klatke juz rozkladam :evil_lol: :lol: Onka a Teddy nie marznie nago na śniegu????? :crazyeye:
paniMysza Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 no nie, ress, ladnie to tak dziecko do klatki zamykac????:mad: chociaż jak tak sobie pomysle, to nieglupio byloby pozamykac tych łobuziaków z przedszkola w którym pracuje...chociaz na godzinke:evil_lol: :diabloti:
AnkaW Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 paniMysza A MYŚLAŁAM ŻE CI SIĘ DOBRZE WIEDZIE W NOWEJ PRACY ;) ;)
paniMysza Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 [quote name='AnkaW']paniMysza A MYŚLAŁAM ŻE CI SIĘ DOBRZE WIEDZIE W NOWEJ PRACY ;) ;) dobrze dobrze, ale przerwa na herbatke by sie przydała:lol: ;)
onka Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 [quote name='maga18'] Onka a Teddy nie marznie nago na śniegu????? :crazyeye: Teddy jeszcze nie spaceruje długo tylko na siku ale biega jak szalony i nie marznie a wypuszczam tylko na dłużej jak Misiu spi i ja jestem z nimi bo maluchy mi do alsu biegają a ja potem w kapciach z animi po tym sniegu - dobrze,ż emam ubite od nart:lol: a ostatnio piekna pogoda u nas i słoneczko cudowne a zanim bym go ubrała to juz by mi sie zesikał:roll:
Donio Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Przepraszam, że w galerii grzywek, ale to jest właśnie Fenio, nowy kolega moich trzech grzywaczy: Widzę, że najbardziej interesuje się moim nowym psiuńciem Orsini, więc właściwie to specjalnie dla Ciebie: jak widzisz nie jest to kolejna grzywka tylko zwyczajny kundelek: trochę dalmatyńczyka, trochę wyżła, a może i trochę spaniela:evil_lol::evil_lol::evil_lol::razz::razz::razz::cool1::cool1::cool1:
Iwona Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Donio :-) - maluch jest przefajny:multi::multi::multi:. Chyba nie będzie taki mały? a tak swoją drogą- a tu takie spekulacje były na temat szczeniorka:lol:
AnkaW Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Donio - jaki on jest sympatyczny :loveu: :loveu: a ja w nim trochę charcika widzę :lol: :lol: :lol:
Germanika Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Śliczny Fenio!!!!Powiedziałbym dystyngowany.
resuruss Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Maly jest sliczny!!!!Kolega dla pipettki!!!!:loveu:
onka Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 mi tez charcika przypomina:) a tutaj moja łysa łysolka:)
Recommended Posts