Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja o tym wiem,dlatego juz grzeje rosolek dla psow,zeby sie napily kilku lyczkow cieplego jak wrocimy.......Ja sobie zrobie herbatke....a potem tez chyba bede starala sie zasnac.......cho przy mojej hiperwersji moze mi sie nie udac.....

Posted

[quote name='resuruss']Ja o tym wiem,dlatego juz grzeje rosolek dla psow,zeby sie napily kilku lyczkow cieplego jak wrocimy.......Ja sobie zrobie herbatke....a potem tez chyba bede starala sie zasnac.......cho przy mojej hiperwersji moze mi sie nie udac.....

ano to poważna sprawa to możesz nie zasnąć :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Dzieki Didi :)

Resuruss widze ze wzielas sie na sposob :evil_lol: Do mnie od czwartku kuzyni przyjezdzaja - fakt są starsi - ale klatke juz rozkladam :evil_lol: :lol:

Onka a Teddy nie marznie nago na śniegu????? :crazyeye:

Posted

no nie, ress, ladnie to tak dziecko do klatki zamykac????:mad: chociaż jak tak sobie pomysle, to nieglupio byloby pozamykac tych łobuziaków z przedszkola w którym pracuje...chociaz na godzinke:evil_lol: :diabloti:

Posted

[quote name='maga18']

Onka a Teddy nie marznie nago na śniegu????? :crazyeye:
Teddy jeszcze nie spaceruje długo tylko na siku ale biega jak szalony i nie marznie a wypuszczam tylko na dłużej jak Misiu spi i ja jestem z nimi bo maluchy mi do alsu biegają a ja potem w kapciach z animi po tym sniegu - dobrze,ż emam ubite od nart:lol: a ostatnio piekna pogoda u nas i słoneczko cudowne

a zanim bym go ubrała to juz by mi sie zesikał:roll:

Posted

Przepraszam, że w galerii grzywek, ale to jest właśnie Fenio, nowy kolega moich trzech grzywaczy:

Widzę, że najbardziej interesuje się moim nowym psiuńciem Orsini, więc właściwie to specjalnie dla Ciebie: jak widzisz nie jest to kolejna grzywka tylko zwyczajny kundelek: trochę dalmatyńczyka, trochę wyżła, a może i trochę spaniela:evil_lol::evil_lol::evil_lol::razz::razz::razz::cool1::cool1::cool1:

Posted

Donio :-) - maluch jest przefajny:multi::multi::multi:. Chyba nie będzie taki mały?
a tak swoją drogą- a tu takie spekulacje były na temat szczeniorka:lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...