orsini Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 bo to sa kartki swiateczne kołku :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: dzis sa MIKOŁAJKI!!!!!!!!!!!!!
AngelOfDeath Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 orsini napisał(a):bo to sa kartki swiateczne kołku :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: dzis sa MIKOŁAJKI!!!!!!!!!!!!! wiem ciołku :lol: :lol: :lol: :lol: tyle ze nie wszyscy sa zwolennikami takich kartek , w zeszlym roku mielismy robione na zamowienie u grafika , ale nie wszystkim sie niestety spodobaly :wink:
lothia Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 i nowa grzywka wśród dogomaniaków uprzedzam pytanie, nie jest moja
AngelOfDeath Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 lothia napisał(a):i uprzedzam pytanie, nie jest moja wiec kogo ???
AngelOfDeath Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 witam :D :D :D tak nas sledzilas i sie nie przyznalas ze planujesz :lol: :lol: :lol:
Niunia_Zolzunia Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 No bylam :oops: , ja niesmiala jestem :lol:
sh_maniak Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 orsini napisał(a):bo to sa kartki swiateczne kołku :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: dzis sa MIKOŁAJKI!!!!!!!!!!!!! Krasia jak cos powie, to zawsze z tą swoją wrodzoną delikatnoscią :wink: :lol:
miniaga Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Nio to już bez skromności jak ta piekność sie zwie, ile ma miesiecy? :D
Niunia_Zolzunia Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Mala ma 5 miesiecy, domowo zwana Phebe :)
miniaga Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 A nie domowo?MIało byc bez skromności :D :D :D
sh_maniak Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Niunia_Zolzunia napisał(a):Mala ma 5 miesiecy, domowo zwana Phebe :) Ja tez mam Fibi :lol:
AngelOfDeath Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 martus pisze do ciebie na gg , a ty nie odpowiadasz :evil:
sh_maniak Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 AngelOfDeath napisał(a):martus pisze do ciebie na gg , a ty nie odpowiadasz :evil: no co ty mówisz :o znowu mi się psuje gg, co to jest za szajs, dobrze, ze mówisz bede wiedzieć ze znowu wiadomosci nie dochodzą :(
miniaga Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 A masz najnowszą wersję gg? ja właśnie swoja wyrzuciłam, bo nie dało się żyć.....
AngelOfDeath Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 no albo mi sie cos kopie :evilbat: :evilbat: :evilbat: ostanio mi sie gg nie chcialo wlaczyc ale pisze do niektorych i echo :evil:
orsini Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Niunia_Zolzunia napisał(a):Alegoria Sasquehanna a po czym to cacuszko?
AngelOfDeath Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 miniaga napisał(a):A masz najnowszą wersję gg? ja właśnie swoja wyrzuciłam, bo nie dało się żyć..... tak wlasnie i to głewno mi sie zawiesza 10 razy dziennie :evilbat: 0X :evil: :evilbat:
sh_maniak Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 miniaga napisał(a):A masz najnowszą wersję gg? ja właśnie swoja wyrzuciłam, bo nie dało się żyć..... ja mam to stare gg, zółte bo nowego nie chce, bez sensu mi wszytko dzieli, ja mam podzielone kontakty na sektory, a w tym nowym gg nie na opcji wszyscy :o 0X
sh_maniak Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 AngelOfDeath napisał(a):martus pisze do ciebie na gg , a ty nie odpowiadasz :evil: Angel teraz ja do ciebie pisze i nic :roll:
AngelOfDeath Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 bo mi blad wyskoczyl :cry: ale juz jest ok :D
miniaga Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Angel to może być tak, że problem leży po stronie twojego gg... Mi kilka rzy wieszał system aż w końcu mi go totalnie wywalił. Ta nowa wersja ma ogromne odbicia :( Ja ja wyrzuciłam
Recommended Posts