Draczyn Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Agama napisał(a):ROZUMEK widac na twarzy MIKOLAJ ma w sobie cos co pozornie jest nieuchwytne :o :D ale nawet na fotce sie TO czuje Ej Agama wybrzydzasz, przecież to nie Mikołaj na resztę dni Twoich
resuruss Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Nie moge podac konkretnego linka do strony ,bo te zdjecia pochodza z roznych stron.....mam je w swoich zbiorach :wink: Obiecuje ,ze bede sie systematycznie dzielic.
resuruss Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 [quote name='Agama'] nasza Kiki :D Agama!!!!Jak Kikusia wyrosla......normalnie nie do poznania ......Pannica z niej sliczniasta!!!!No i zmarszczuszek przecudny!!!!Juz sobie wyobrazam jaki jest mieciusienki..... :lilangel:
Agama Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 RESS jak odbieralam KIKI w Kielcach to ubralam ja w golfik 0 obecnie starcza jej do polowy plecow jutro jedziemy po ubranko :D jesli uda nam sie dobrac takie jak chce to zamieszcze fote :D KIKI ma obecnie 26cm wzrosty a w klebie 29 cm
anna1 Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 a tu moje malenstwo w amsterdamie, niestety 4 ale doskonlae:) wygrywal typ sarenki, a maderka ma kosc:)
onka Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 pieknosci same:) a moje malenstwo juz do mnie jedzie !!!! cała noc nie spałamz wrazenia:) :angel: :angel: :angel:
Jolka Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 onka napisał(a): a moje malenstwo juz do mnie jedzie !!!! cała noc nie spałamz wrazenia:) :angel: :angel: :angel: A o której dojedzie ?? Się pochwal od razu :lol:
maga18 Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Jola, jaki ładny avatarek :D :buzi: Onka jak tylko sie z nim przywitasz to foteczki powklejaj ;) :angel:
anna1 Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 no jedzie jedzie, tyle godzin w pociagu ale dojedzie bezpiecznie:) ciezko sie bylo asi z nim rozstawac; mi zreszta jest ciezko tak samo z kazda grzywka;
Dudek Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Hej Ania:) Jak do tej pory to ja jestem jedynym dogomaniakiem który widział Pana i Władcę w realu :wink: :angel:
Jolka Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 [quote name='maga18']Jola, jaki ładny avatarek :D :buzi: Onka jak tylko sie z nim przywitasz to foteczki powklejaj ;) :angel: Maga - dzięki :oops: W końcu się awatarka dorobiłam :lol: Taka ciekawa tego Pana i Władcy jestem jakbym na niego sama czekała. Onka puść jeszcze farbę jak się będzie zwał "po domowemu" ?? Czy dopiero jak zobaczysz , to ochrzcisz?? :wink:
maga18 Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Dudek napisał(a):Hej Ania:) Jak do tej pory to ja jestem jedynym dogomaniakiem który widział Pana i Władcę w realu :wink: :angel: Mam nadzieje ze tez go wkrotce zobacze ;) Moze Głogów? Onka, jakie masz plany wystawowe na 2006? :lol: Na zdjeciach wyglądał boooooooooooooooooooooosko :angel: Kurcze, cos czuje ze Ci sie nie lada rodzynek trafil ;) 8)
maga18 Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 [quote name='Jolka'][quote name='maga18']Jola, jaki ładny avatarek :D :buzi: Onka jak tylko sie z nim przywitasz to foteczki powklejaj ;) :angel: Maga - dzięki :oops: W końcu się awatarka dorobiłam :lol: a ja sobie zmienilam ;) ale nikt nie zauwazyl... :lol: oprócz Savannah :D
Draczyn Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 [quote name='maga18'][quote name='Jolka'][quote name='maga18']Jola, jaki ładny avatarek :D :buzi: Onka jak tylko sie z nim przywitasz to foteczki powklejaj ;) :angel: Maga - dzięki :oops: W końcu się awatarka dorobiłam :lol: a ja sobie zmienilam ;) ale nikt nie zauwazyl... :lol: oprócz Savannah :DJa Maga zauważyłam, ale poprzedni bardziej mi się podobał. Ale to tylko moje zdanie. Dlatego się nie odzywałam, bo nie chciałam krytykować
maga18 Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 [quote name='Draczyn'][quote name='maga18'][quote name='Jolka'][quote name='maga18']Jola, jaki ładny avatarek :D :buzi: Onka jak tylko sie z nim przywitasz to foteczki powklejaj ;) :angel: Maga - dzięki :oops: W końcu się awatarka dorobiłam :lol: a ja sobie zmienilam ;) ale nikt nie zauwazyl... :lol: oprócz Savannah :DJa Maga zauważyłam, ale poprzedni bardziej mi się podobał. Ale to tylko moje zdanie. Dlatego się nie odzywałam, bo nie chciałam krytykować :lol: w sumie sa podobne :lol: tu jest Milka i na tamtym byla Milka :lol:
malawaszka Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 hahha Jolka nareszcie avatarek stateczny bo już byłam taaaka zmęczona jak ten psiak ciągle biegł i biegł :lol: :wink:
anna1 Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 czesc dudek:)))) filmu i tak do konca nie obejzalam bo tel mi sie urywal:))) no maly jest boski na fotach wiec w realu napewnoi jeszcze lepszy:) ciezko bylo sie asi z nim rozstawac;
anna1 Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 maga- bardzo ladny :) ja swoj zmienie i zobacze jak wyglada czy mi sie spodoba:)
Marta Chmielewska Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 [quote name='AnkaW']Ress zdjęcia niesamowite, jak masz więcej takich to wklejaj :lol: :lol: :lol: Marta czy ten chińczyk ma popielatą skórkę? Aniu, wydaje mi się, że jest niebieski. Przynajmniej na stronie hodowli było blue... a jego szczeniaki wyglądają identycznie :lol: Maga, właściwie podobieństwo jest spore, tylko wiek nie ten i kolor skóry :angel: :wink: Nie mam czasu na nadrabianie zaległości tyle piszecie gaduły, ale co zaglądam, to nowe grzywki widzę, już sie pogubiłam... :o :D
maga18 Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Marta Chmielewska napisał(a): Maga, właściwie podobieństwo jest spore, tylko wiek nie ten i kolor skóry :angel: :wink: ano... Toffi to ma taki oklepany kolorek :lol: zero oryginalnosci :lol: :wink:
onka Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 qrczeeeeeeeeeeee :x tyle sie napisałam i mnie wywalio :-? no to teraz w skrócie :-? :lol: ciupek będzie za 1,5- 2 godz juz w domku :angel: własnie jada z Wrocławia :angel: :angel: :angel: Jolus nie wiem jak będzie sie nazywał:) pewnie ciupek :lol: :wink: ale mi na serduchu ciągle Teddy został więc chyba Teddy :D ale zobaczymy jak go wyściskam:) mały bardzo dzielnie zniósł pociąg spał sobie smacznie cała drogę, dostał wody i zrobił slicznie siusiu na wujka :lol: :lol: :lol: w pociągu oczywiscie poruszenie straszne ale kolega mówi,że nie "przykumplował" z nikim bo zakaz totalny głaskania był i dotykania ciupka przez ludzi, a wiadomo jak to do szczeniaka zawsze no i to takiego egzotycznego :) a poza tym kolega mówi do mnie że sto tysiecy pytan cyt: "A ja przeciez nic o nim nie wiem :lol: " więc wolałem nie wdawac sie w dyskusje"... no i zaraz bedą :) jakie plany na 2006 gdzie tylko sie da do Głogowa moje psy pojada ale ja na pewno nie więc ciupek tez nie ,no a za młody na debiuty na pewno będzie w Jeleniej na wystawie w maju to na 100% chyba,że cos w kwietniu bedzie i pojedziemy :D Jola jakby co masz blisko :D ale najpierw to mały musi sie troszke oswoić z nowym miejscem i wogóle bo wrazen na dzis to ma ho ho :) ja tez go "na zywo" nie widziałam ale sami piszecie ze sie zakochac mozna no i mnie ta strzała trafiła jak tylko sie urodziły maluchi i trułam Dudukowi , annie1, Joli, Em-ce, DOMINICE :lol: :lol: aż w koncu nadszedł ten dzień :angel: tutaj nic nie pisałam - no res mnie "nakryła"w innym topiku,ze szykuje mi sie nowy synek psi do domku :wink: bo wolałam juz byc pewna że mój ci on :angel: Asię - hodowczyni dokładnie rozumiem bo sama płakałam :lol: po maluchach ale tak to juz jest z dziecmi ,że z domu "wychodzą" relacja dalsza za jakis czas :) no i fotki będą:) no to tyle
didi Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Onka Czekamy na fotki!! Z tego co pisałaś to juz powinien u Ciebie się pojawić :D A tu moja kelly`iszka w dziwnej pozycji :wink: : Pozdrawiam
Em-ka Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 OOOOO - widzę nowe, śliczne avatarki :) - Jolka, Anna1 - od razu sie rzuca w oczy! Magusia - a Ty to zmieniłaś ujęcie - bo kolorystyka ta sama.... też mi sie podoba :) :P Onka: ja lubię to Twoje "trucie" - samo życie - i naparwdę z niecierpliwością czekam na zdjecia ciupeczka z nowego domku 8) :D Malawaszka: Twój dopiero teraz wylukałam - bardzo świąteczny!
paniMysza Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 onka, a z jakiej hodowli jest twoj maly ciupek? bardzo sliczny jest! :D
Recommended Posts