Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moje dwa psy tez nie maja....Harley jest pol-szwajcarem,a Quando ma w rodowodzie tylko Goldenberry - nie ma wcale polskich psow.
Natomiast Bulka jest Sasqehannowa ,no i badz co badz Gizmo tez ma w swoim rodowodzie Sasquehanne ,bo jego ojciec to Vivarium Bawidamek,a jak wiadomo Vivariumy wywodza sie z Sasquehanny.

Posted

GERMANIKA fajnie , ze sie pojawiles ,napisz o objawach tzw z rzepkami u grzywek czy ta przypadlosc moze ujawnic sie dopiero w wieku 7 lat :o

Posted

maga18 napisał(a):
a ja myslalam ze przyszly tatus Twoich planowanych szczeniaczkow :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:klacz: BRAWO dla Valentino!!

hahahaha
ja tez tak myslalam, ze to nazeczony dla suki hahahahaha
GRATULUJE Dutku!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Jesli chodzi o narzeczonych... na razie nie chce nic pisac bo nic nie jest przesadzone. Mam na oku dwuch fantastycznych kawalerow ale jeszcze nie umawialam sie z ich wlascicielami i wole nie zapeszac :lol:

Posted

Wymarzeni chłopcy mieszkają za granicą ale jeśli nie uda mi się dogadac z właścicielami to mam też upatrzonych kawalerów w Polsce :wink:

Posted

Dudek napisał(a):
Wymarzeni chłopcy mieszkają za granicą ale jeśli nie uda mi się dogadac z właścicielami to mam też upatrzonych kawalerów w Polsce :wink:
A nie zdradzisz nam co to za kawalerowie??

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...