Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dorota_33 napisał(a):
Dzieki dziewczyny.To drugi dzień nauki!Ale Gizmo jest na mnie wkurzony,że musi stać na stole.

zauwazylam ze nie ma nic antyposlizgowego pod lapakmi... moim to przeszkadza i wtedy nie skupiaja sie na staniu tylko na utrzymaniu rownowagi... polecam polozyc jakis kocyk na stol i dopiero stawiac na to Gizma :D

a co do ogona... to sa rozne wersje 'trzymania' go - w góre, na bok - ja wole na bok - jak koncowka 'leży' na nodze :D

Posted

maga18 napisał(a):
Onka jakie one juz duze :o :angel: I widze ze stac sie ucza :D Slicznosci!!!!!!! Masz juz chetnych na nie?

dziewczyny juzz"sprzedane"
a chłopaki jak to w przypadku powderów schodzą jak ciepłe bułeczki :wink:
na razie nie są zerezerwowani :)
didi!! wasze maluszki juz widzą :)cudne są :angel:
jeszcze z tydzien i zaczna sie mordować :lol:

Posted

Didi - super psiaki

Miniaga - Tesi slodziutka a Milenka :angel: - aniołek

Dorota_33 - widze ze sie wzielas na powaznie za trening :) fajnie :D

Onka - maluchy CUDNE!!

Posted

AniaW mój synke to ma gdzieś:)
wczoraj mnie wypisali ze szpitala! i wkazdej chwili moge zacząc sie rozsypywać :D noo bo stwierdzili,zenie mam co lezec skoro on ma gdzieś ten swiat i woli brzuszek mamy:)

Posted

milo mi bardzo :D
a jak naprawie aparat i sie przejade do kolezanki z moja Phoebe, to moze Wam jeszcze niespodzinke zrobie i zdjecia dodatkowych grzywek wrzuce (no, ok, ja nie umiem, wiec jak beda to pewnie Lothia wrzuci :lol: )

Posted

maga18 napisał(a):

A na pierwszy rzut oka Ignorant mi Wiraża przypomina :lol:

Hmmmm...gdyby się tak nad tym zastanowić, to masz racje, oba pochodzą z tej samej hodowli :wink: ale czy takie podobne...??

Posted

Germanika!Wydaje mi sie ,ze dla ciebie Wiraz i Ignorant sa rozne,bo znasz ,je ,przebywasz z nimi i widzisz ich roznice na codzien....Dal kogos kto widzi je tylko na zdjeciach sprawiaja wrazenie identycznych.

Posted

Germanika napisał(a):
Inspiracja i Ignorant to moje nowe pokolenie.Przyszli debiutanci-Inspiracja w Katowicach,a Ignorant w Berlinie.

Oj będzie gorąco w tej młodzieży w przyszłym roku..... :o

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...