Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja wczoraj szukalam wczporaj troszke na temat mozliwosci uczenia sie przez grzywacze......Znalazlam kilka ciekawych fotek:

- Agility

- praca na sladzie

- fresby

wyscigi chartow ,a grzywacze goscinnie

Posted

Anna1!Wczoraj zostaly dodane do galerii grzywaczy.Musisz jednak przyznac ,ze zdjecie jest boskie i szkoda ,ze nie ma go na stronie????

A tu mam takze konkurencja z przymruzeniem oka :wink:

-zeglarstwo

-pikla nozna

jazda na skuterze wodnym

jazda konna

jazda na motorze

:lol: :wink:

Posted

czadowe!!!

wlasnie sie dowiedzialam ze jay jay sub divo wyjechal do estonii; to juz 3 jego wlasciceil o ile rachuby nie pogubilam:)

Posted

Biedny Jay-Jay......Ciekawe dlaczego teraz zmienil wlasciciela????
Cos te Sub-Divaki szczescia nie maja......Przeciez Jay,Harley ta suczka sprzedawana z Harleyem - chyba Kira,Juwena,Quando wszystkie mialy zmiany wlascicieli.......Fatum czy co???

Draczyn!!!Ja mam takich fotek cale mnostwo!!!

Posted

[quote name='anna1'] :) chyba ze ja slepa:)))
oj tak, tak to sie ukryc ni da :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
krecie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='resuruss']Anna1!Wczoraj zostaly dodane do galerii grzywaczy.Musisz jednak przyznac ,ze zdjecie jest boskie i szkoda ,ze nie ma go na stronie????

jazda na motorze

:lol: :wink:

no to moja Milka jezdzila na motorze 8) jedyne co to wspolczuć nalezy kierowcy, ktorego plecy byly niezle podrapane :lol: :lol:

Posted

[quote name='Marta Chmielewska']Znalazłam w sieci chińczyka moich marzeń. Normalnie się zakochałam :o
Muszę wam go pokazać :oops:

moj Toffi jest do niego podobny :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :multi: :megagrin: :ylsuper:

Posted

[quote name='Agama']Draczyn dzieki za MIKOLAJA :D tylko troche nie w moim typie :(

Agama a jaki jest Twój typ, to może coś innego wyszukam

AnkaW już poszło

Posted

Agama napisał(a):
DRACZYN PROSZE O MISIACZKA z rozumkiem :D
A skąd ja mogę wiedzieć czy ma rozumek? Musialabym Ci przesłać zdjęcie mózgu z opisem. Tego sie nie podejmuję

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...