resuruss Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Ja wczoraj szukalam wczporaj troszke na temat mozliwosci uczenia sie przez grzywacze......Znalazlam kilka ciekawych fotek: - Agility - praca na sladzie - fresby wyscigi chartow ,a grzywacze goscinnie
anna1 Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 res- czyzby jakas korespondencja:)))) bo na stronie tej fotki nie ma :) chyba ze ja slepa:)))
anna1 Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 grzywacze w tych konkurencjach sa rewelacyjne:)
resuruss Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Anna1!Wczoraj zostaly dodane do galerii grzywaczy.Musisz jednak przyznac ,ze zdjecie jest boskie i szkoda ,ze nie ma go na stronie???? A tu mam takze konkurencja z przymruzeniem oka :wink: -zeglarstwo -pikla nozna jazda na skuterze wodnym jazda konna jazda na motorze :lol: :wink:
anna1 Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 czadowe!!! wlasnie sie dowiedzialam ze jay jay sub divo wyjechal do estonii; to juz 3 jego wlasciceil o ile rachuby nie pogubilam:)
Draczyn Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Wspaniałe fotki. Gdzie tyje Rws znalazłaś????????????????????/
anna1 Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 a ja wreszcie wyslalam katowice:))) i naszczescie doszlo:))
resuruss Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Biedny Jay-Jay......Ciekawe dlaczego teraz zmienil wlasciciela???? Cos te Sub-Divaki szczescia nie maja......Przeciez Jay,Harley ta suczka sprzedawana z Harleyem - chyba Kira,Juwena,Quando wszystkie mialy zmiany wlascicieli.......Fatum czy co??? Draczyn!!!Ja mam takich fotek cale mnostwo!!!
Maya_Alex Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 [quote name='anna1'] Diabełek - nic dodac nic ująć :wink: Piękna
orsini Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 [quote name='anna1'] :) chyba ze ja slepa:))) oj tak, tak to sie ukryc ni da :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: krecie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Marta Chmielewska Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Znalazłam w sieci chińczyka moich marzeń. Normalnie się zakochałam :o Muszę wam go pokazać :oops:
Gosia_i_Luka Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 resuruss - mogłabyś zarzucić linkiem, skąd masz te fotki pracujących grzywaczy? Rewelacja (szczególnie ślad i te szorki 8) :lol: )
AnkaW Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Ress zdjęcia niesamowite, jak masz więcej takich to wklejaj :lol: :lol: :lol: Marta czy ten chińczyk ma popielatą skórkę?
maga18 Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 [quote name='resuruss']Anna1!Wczoraj zostaly dodane do galerii grzywaczy.Musisz jednak przyznac ,ze zdjecie jest boskie i szkoda ,ze nie ma go na stronie???? jazda na motorze :lol: :wink: no to moja Milka jezdzila na motorze 8) jedyne co to wspolczuć nalezy kierowcy, ktorego plecy byly niezle podrapane :lol: :lol:
maga18 Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 [quote name='Marta Chmielewska']Znalazłam w sieci chińczyka moich marzeń. Normalnie się zakochałam :o Muszę wam go pokazać :oops: moj Toffi jest do niego podobny :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :multi: :megagrin: :ylsuper:
AnkaW Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Agama - jak ona się już zmieniła :angel: :angel: to już nie jest taka pycia sierotka tylko piekna grzywaczka :lol: :lol:
Draczyn Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 AgamaSliczna grzywka, a jaki piekny pomarszczony sharpejek AnkaWJak chcesz Mikołaja to musisz podać swego maila
Agama Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Draczyn dzieki za MIKOLAJA :D tylko troche nie w moim typie :(
Draczyn Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 [quote name='Agama']Draczyn dzieki za MIKOLAJA :D tylko troche nie w moim typie :( Agama a jaki jest Twój typ, to może coś innego wyszukam AnkaW już poszło
Draczyn Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Agama napisał(a):DRACZYN PROSZE O MISIACZKA z rozumkiem :DA skąd ja mogę wiedzieć czy ma rozumek? Musialabym Ci przesłać zdjęcie mózgu z opisem. Tego sie nie podejmuję
Agama Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 ROZUMEK widac na twarzy MIKOLAJ ma w sobie cos co pozornie jest nieuchwytne :o :D ale nawet na fotce sie TO czuje
Recommended Posts