Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 891
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Wiola.od.Gacka']Gacek je Nutrę czerwoną dla alergików.
Tą o którą pytasz dawał LOKYS chwalił ją ja kupić jej nie mogłam,
nie spotkałąm.
Anka[/quote]

Czy mozesz napisac mi glowne skladniki tej karmy?

Posted

My myslimy o zmianie karmy na zwykla bytowa. Klara zjadla 40 kilo karmy dla alergikow i w zasadzie to zapomnielismy ze ma alergie. Chcemy sporowac przejsc znowu na hillsa, ale zastanawiam sie czy nie zmienic na inna karme dla alergikow po prostu i obserwowac dalej.

Posted

Acanę kupiłam w zwierzackim białe opakowanie Zuzia je woli małe kuleczki.
Jak sie okazało, że nie jest alergiczką tylko po pchełkach uczulenie miała.
Je tylko polane olejem z pestek winogron.
Za 1 kg zapłaciłam 25 zeta.
Anka

Posted

Przeciez masz internet:roll:
Wiekszosc karm mozna zamowic z darmowa dostawa kurierem.

Próbki predzej dostaniejsz w mniejszych sklepach niz w sieciowych kakadu czy annazoo.

Posted

Na jednym ze zlotów podsłuchałam jak mówili ludzie, że dają BF Nutrę czerwoną dla alergików dokładnie składu nie podam bo na wagę kupuję ale w zwierzackim pewnie podadzą lub w necie poczytać.
Jagnięcina jest podstawą tej karmy.
Gacuś wcina ją już długo. Dostaje również karmę dla buldogów 24 taką pofalowaną kupiłam tego 3 kg bo nie rozważali jeśli ktoś chce próbkę to mogę poczęstować. Gacek z Zuzią to nie wiem kiedy to zjedzą bo wolą gotowane.
Zuzi daję acanę w białym opakowaniu mogę próbkę uszykować tylko gdzie przekazać ja z Ochoty jestem.
Musimy degustację zrobić
Anka

Posted

Mogę spisać z paczki Acany skład lub co tam jeszcze piszą mogę acanę kupić koło siebie czy jest dobra kto to wie co dla kogo znaczy dobra dokładnir trzeba próbować facet ze zwierzackiego, który Zuzię uwielbia polecił ją dla niej jak się nie drapie i łap nie wylizuje to chyba dobra.
Suche to trzeba wmuszać.
Anka

Posted

Ja od pewnego czasu,tez karmie acaną.Sierść super.Ładniejsza niż po hillsie.
Kupy ok.Smakowo też ok.Najlepsza karma dla Sotka.Pierwsza,której w niego nie wmuszam.Bo Misia jak wiecie,zje wszystko.
Mojej siostry boksiu tez był na hillsie,na royalu i jeszcze na innych.Miał non stop sraczki,rzyganko i inne rewolucje włącznie z łysymi plackami na sierści(zeskrobina nic nie wykazła).Poleciłam jej acanę.Kupiła 4 kilo na próbę.No i rewelka.Problemy sie skończyły.Łyse placki porosły włosem.Teraz kończy 15 kilowy worek a Aśka mi mówiła,że woli acanę od gotowanego.Co zawsze na odwrót było.
Ale wiadomo,że ta karma jest dla psa dobra,która mu służy.Ja jestem acaną zachwycona i znajomi,których psy jedzą też chwalą.