Draczyn Posted November 23, 2005 Author Posted November 23, 2005 Muszę się pochwalić. Liza była dziś na 6ym zabiegu (chemia) i wyniki są coraz lepsze. W coiągu tygodnia przybyło jej ponadto 0,9 kg. Oby tak dalej. Cały czas mamy nadzieję na wyzdrowienie
Wiola.od.Gacka Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Musi to zrobić dla Nas .Będzie zdrowa,pokona chorobę. MamaWioli
ats Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 powiem Wam szczerze, że nie ma dnia, żebym o Lizie nie myślała. Gdy szukałam rasy dla siebie znalazłam zdjęcie Lizy i sie zakochałam. To mnie sklonilo do zadzwonienia do Draczyn i zaczęła się moja przygoda. Draczyn mnie przygarnęła serdecznie i tak się wciągnęłam. Liza jest najpiękniejsza. Mam nadzieję, że wyzdrowieje.
Draczyn Posted November 23, 2005 Author Posted November 23, 2005 ATS i VIOLA bardzo diękuję za te miłe słowa, oby te wasze przepowiednie się sprawdziły. Mnie też humorek się dziś zdecydowani poprawił
Atenka Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Draczyn napisał(a):Muszę się pochwalić. Liza była dziś na 6ym zabiegu (chemia) i wyniki są coraz lepsze. W coiągu tygodnia przybyło jej ponadto 0,9 kg. Oby tak dalej. Cały czas mamy nadzieję na wyzdrowienie Bardzo się cieszę z dobrych wyników Lizy.Teraz będzie już tylko lepiej!!
Joss Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Wiadomość o tym że Lizunia czuje sie lepiej bardzo mnie uradowała! Trzymaj sie dzielnie i nie poddawaj!
misiaczek Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Draczyn,cieszę się razem z Tobą i mam nadzieję,że Liza wróci do zdrowia.
Gaga05 Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Draczyn napisał(a):Muszę się pochwalić. Liza była dziś na 6ym zabiegu (chemia) i wyniki są coraz lepsze. W coiągu tygodnia przybyło jej ponadto 0,9 kg. Oby tak dalej. Cały czas mamy nadzieję na wyzdrowienie Mocno trzymamy kciuki za Lizunie. Bardzo mocno!
Draczyn Posted November 24, 2005 Author Posted November 24, 2005 Lizunia bardzo wam wszystkim dziękuję. Lekarz powiedział ponadto, aby ją zacząć odchudzać, bo za szybko tyje, ale jeszcze nia mam serca tego robić, może póżniej
Buba_22 Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 zdrowia, zdrowia, zdrowia i jescze raz zdrowia!!!!!!!niech rośnie w siłe jak najszybciej!!!!!uda się :wink: razem z Abi trzymamy kciuki(w przypadku Abi ciężko będzie to zrobić, ale może jakoś jej się uda :D )
Draczyn Posted November 24, 2005 Author Posted November 24, 2005 Buba_22 napisał(a):zdrowia, zdrowia, zdrowia i jescze raz zdrowia!!!!!!!niech rośnie w siłe jak najszybciej!!!!!uda się :wink: razem z Abi trzymamy kciuki(w przypadku Abi ciężko będzie to zrobić, ale może jakoś jej się uda :D )Dzieki Wam wszystkim. Lizunie też dziękuje
Hebulka Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Wiedziałam,ze tak bedzie !! LIZA wyzdrowieje.Wszystkiego najlepszego dla niej !!
Draczyn Posted November 24, 2005 Author Posted November 24, 2005 Hebulka napisał(a):Wiedziałam,ze tak bedzie !! LIZA wyzdrowieje.Wszystkiego najlepszego dla niej !!No a jak ja się cieszę. Jak wczoraj psi onkolog powiedzial, że wyniki świetne i ze sam jjest zaskoczony, to aż si poplakałam z radości
Hebulka Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Nie dziwie Ci się Draczyn,masz się z czego cieszyć !!!
Draczyn Posted November 24, 2005 Author Posted November 24, 2005 Hebulka napisał(a):Nie dziwie Ci się Draczyn,masz się z czego cieszyć !!!Oby tylko tak było dalej, bo z tymi nowotworami, to nigdy nić nie wiadomo
cocobull Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Dużo,dużo zdrowia życzymy. Draczyn, w tych sprawach nowotworowych wiara podobno czyni cuda. Mam nadzieję, że u zwierząt też.
Viris Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Draczyn - jesli Liza czuje sie lepiej to pisz o niej troche czesciej. Widze ze nie tylko ja martwilam sie Twoim milczeniem. Pewnie kilka osob myslalo ze skoro nie piszesz to musi byc bardzo zle. Powodzenia w leczeniu.
_beatka_ Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 ja tak myślala, a boje się pytać, żeby nie urazic Draczyn...ale skoro jest tak dobrze, to kciuki dla malutkiej, niech zdrowieje :kciuki:
malgosia78 Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Witam po przerwie!!! - ale wyjeżdżać też trzeba od czasu do czasu. Draczyn, to wielka radość widzieć takie miłe informacje o Lizuni. Oby tak było dalej. Jeśli chodzi o odchudzanie, to nie mam doświadczenia, ale jak jej organizm zacznie znów funkcjonować bez leków, to myślę, że wszystko wróci do normy. Pozdrawiamy z Tofikiem (moim idealnym, stęsknionym piesiaczkiem).
Draczyn Posted November 25, 2005 Author Posted November 25, 2005 malgosia78 napisał(a):Witam po przerwie!!! - ale wyjeżdżać też trzeba od czasu do czasu. Draczyn, to wielka radość widzieć takie miłe informacje o Lizuni. Oby tak było dalej. Jeśli chodzi o odchudzanie, to nie mam doświadczenia, ale jak jej organizm zacznie znów funkcjonować bez leków, to myślę, że wszystko wróci do normy. Pozdrawiamy z Tofikiem (moim idealnym, stęsknionym piesiaczkiem).Dzięki Małgosiu i Wam wszystkim za te miłe słowa. Liza też bardzo diękuje
malgosia78 Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Draczyn, do zobaczenia na ''spotkania i spacerki"(lub jakoś tak),bo mam coś super do opowiedzenia.
Draczyn Posted November 25, 2005 Author Posted November 25, 2005 malgosia78 napisał(a):Draczyn, do zobaczenia na ''spotkania i spacerki"(lub jakoś tak),bo mam coś super do opowiedzenia.A nie moższ tu opowiedzieć, bo mnie ciekawość zeżre
Buba_22 Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 Abi dostała cieczki, ma 9 i pól mies..Prawie tego nie widać, są tylko ślady na kocyku.Czy jak Wasze suczki mają cieczke to zakładacie im takie specjalne pamapersy dla psów?i czy przy pierwsza cieczka może być śladowa??
misiaczek Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 Buba...Misia pierwszą cieczkę miała bardzo obfitą.Zakładałam jej majtki dla dzieci(takie najmniejsze) te specjalne dla suczek się nie sprawdzają bo zlatują z pupy.Próbowałam jej wsadzać w nie allwaysy ze skrzydełkami,ale zżerała skrzydełka i zdejmowała gatki.Wtedy zaczęłam jej wkładać zwykłe cieniutkie wkładki i było ok.
Buba_22 Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 u abi to dopiero pierwsze dni, zobaczymy co będzie potem.na razie nie potrzebuje majtek, bo to naprawde są malusieńkie kropelki. dzieki za odpwiedź :D
Recommended Posts