Draczyn Posted November 23, 2005 Author Posted November 23, 2005 Draczyn napisał(a):Joss napisał(a):No Tusia juz zchwaliłam pod zdjęciami w kubraczku od Armaniego:) Piękny psiureczek:D Ale szaliczek kurcze tez niczego sobie:DNawet nie załapałam, że kaftanik od Armaniego. Gaga chyba żartowala, ti tak jak bluzeczka Lepperównej. Przecież taki kaftanik kostował bby majątek, a tak na marginesie, czy Armani zajmuje ię psią konfekcją - mocno wątpię, ale może........Muszę się przyzwyczaić wstawiać hahahaha albo ikonki, bo widzę , że moje żarty przyjmujecie na serio chachacha
Draczyn Posted November 23, 2005 Author Posted November 23, 2005 Slicznota, chyba bardzo go kochasz Anutko?
anutka Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 oczywiście, ze tak :) Mam go dopiero miesiąc a wydaje mi się jakby był z nami od zawsze :)
Joss Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Anutka! zdjęcia super! Arrigo ma prześwietne umaszczenie. Moja druga połowa zagląda mi przez ramie i się także zachwyca. Matylda ma piekny portret czarno-biały. Mam do czarno-bialych słabosc... Draczyn...okazałaś się największą dowcipnisią z nasz wszystkich...;) Nabiłas nas w butlelke;) Swoją droga to nie wiem czemu pan Armani nie zajmuje się psią konfekcją...to jakies przeoczenie:D Gaga...buldożki juz tak mają ze wywołuja zachwyt:D Mozna ich uzyc jako wędki na przystojniaka:D:D:D <joke>
mazika Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Anutka śliczne fotaski :D musze swojemu smykowi porobić ;) bo rośnie jak na drożdżach (waży 8kg)
Draczyn Posted November 23, 2005 Author Posted November 23, 2005 marzena&pako napisał(a):Anutka śliczne fotaski :D musze swojemu smykowi porobić ;) bo rośnie jak na drożdżach (waży 8kg)No właśnie Marzenka, coś tu brak fotek twojego skarba, a pozatym mogłabyś w wolnych chwilach naszkicować portret Arigo. Jego fotv jest tu multum
anutka Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Bardzo dziękujemy za miłę słowa :) Marzenko, gdybyś miała troche czasu to ja również ;) proszę o rysunek Arrigo
Atenka Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Anutko, Arrigo jest śliczny.Fajnie widzieć, że panuje pełna harmonia między Matyldą a nim.
misiaczek Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Gaga,Anutka,Atenka....piękne fotki :) . Widzę,że mamy następnego buldożka na forum co lubi ciuszki :wink: .Dora wygląda w kubraczku fajnie :) .
Lokys Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 "Gaga05" napisał(a):Draczyn napisał(a):Gaga05 napisał(a):[quote name='Draczyn'] . [b]Gaga dlaczego do Młocin, zapraszamy do nas Ja na to, jak na lato. Bardzo chetnie do Was. Co na to Lokys? Tez entuzjastycznie by sie odniosl? Mozemy sie zaczac umawiac?My musimy jeszcze z tydzień poczekać na spacerek, bo Draczka dostala pierwszej cieczki, a Tusiek chociaż młody to pewnie by okropnie cierpiał i zpluł by sie okropnie. Myślę, że za tydzień będzie już koniec Oj, tak. To prawda, ze chyba by sie zadusil z zadzy. Super. Za tydzien wroce do tematu, chyba ze Lokys mnie ubiegnie? Jeszcze raz dziekuje za zaproszenie. W Mlocinach jest fajnie, ale tam zakaz spuszczania pieskow ze smyczy, formalnie obowiazuje. Nie wiem, jak bysmy sie z Lokys bawili przy tym zakazie. Moze byloby spokojnie, a moze ktos by sie czepial? Sprobowac zawsze mozna. Tym bardziej, ze deficyt ladnej pogody bedzie sie nam wciaz zwiekszal. Witajcie- oczywiście , że jestem zawsze chętny na spotkania nie wspominając o Zuli. Dziękujemy pięknie Draczyn za zaproszenie i odliczamy już dni do następnego weekendu. Gaga, widziałaś moje słonko w akcji :wink: spacer na smyczy, Tusio obok - ona by tego nie przeżyła :D Pozdrawiam
Gaga05 Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Lokys, doszlam do identycznego wniosku. Zulcia, jak mowisz o niej cieplo, ma jako to slonko energie, rowna chyba wlasnie slonecznej. Do takiej tesknimy, zreszta. Lokys, a moze przyjedziesz do nas w niedziele po prostu na ogrodek? Mamy duzo zakamarkow, po ktorych moga sie pieski poganiac, podobnie, jak u Draczyn? Wiem, ze bez Draczki to polowa atrakcji, ale rozwaz propozycje.
Gaga05 Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 misiaczek napisał(a):Gaga,Anutka,Atenka....piękne fotki :) . Widzę,że mamy następnego buldożka na forum co lubi ciuszki :wink: .Dora wygląda w kubraczku fajnie :) . Misiaczku kochany, dzieki za mile slowa. Kubraczek od Minge, oczywiscie szalowy. Mnie sie tez podoba tak ustrojona Dorcia.
Gaga05 Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Atenka, podaj namiar na Minge. Poszlabym na pokaz, jest fascynujaca. Katuprek na lebeczku Dorki po prostu - malinka. Buziaczki w nosek dla Dorki.
Gaga05 Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Misiaczek, ogladajc Twoje fotki, zastanawiam sie, czy "pieskie zycie" moze miec tez az tak cudne barwy? Az tyle milosci... buziaki dla Twoich pysiaczkow i wszystkich kolezanke i kolezkow w ten mily dzien.
misiaczek Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Gaga,moje pysiaki,dziękują za buziaki :D . Ale mi się rymnęło :lol: .
Gaga05 Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 misiaczek napisał(a):Gaga,moje pysiaki,dziękują za buziaki :D . Ale mi się rymnęło :lol: . Widzisz, z takiego morza milosci, wuchodza, jak Afrodyta z piany, wielkie talenty. Hauhau!
misiaczek Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Gaga,to raczej przypadek niż talent :D .Pisarstwo,to nie moja dziedzina.Ale kto wie....przecież talenty mogą być ukryte i ujawniać się z czasem :lol: .Może ja właśnie taki ukryty mam :lol: :lol: :lol: .
Gaga05 Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Gaga05 napisał(a):misiaczek napisał(a):Gaga,moje pysiaki,dziękują za buziaki :D . Ale mi się rymnęło :lol: . Widzisz, z takiego morza milosci, wuchodza, jak Afrodyta z piany, wielkie talenty. Hauhau!Bede Ci w takim razie podsylac rozne inne slowka do rymowania. Bo to sie zwykle tak wlasnie zaczyna. Fajnego dnia Wam zycze.
Joss Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Strrasznie jestem dzis zapracowana...ale hmmm ciągle o Was mysle:) Misiaczek, zdjęcia boskie. Super parka z tych Twoich Pysiaków:) Soto tak fajnie śpi na na Misi:) Wygodnicki koleżka:) Atenka niezła raperka Dorki w tym kapturze:) Gaga a jesli to nie Minge tylko Lempicka?:) Posylam usmiechy:)
Draczyn Posted November 24, 2005 Author Posted November 24, 2005 Gaga05 napisał(a):Atenka, podaj namiar na Minge. Poszlabym na pokaz, jest fascynujaca. Katuprek na lebeczku Dorki po prostu - malinka. Buziaczki w nosek dla Dorki.No widzę , że niedługo :D Tusiowi trzeba będzie obstalować jakąś dużą szafę na ubrania :D
Recommended Posts