Jump to content
Dogomania

Galeria zdjęć (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Joss napisał(a):
To jutro z pracy bo tu się coś zdjęc doszukac nie mogę. Na płytach wszystko. a do tego komp juz o emeryturę prosi:/
A chcesz Joss zobaczyć jkie jeszcze odowałam psy ładnych parę lat temu???????????To jest zdjęcie mojego champion. Wystawialam go tutaj na wystawie w Orleanie we Francji. Ach te fajne wspomnienia
anutka napisał(a):
anutka napisał(a):
A oto reszta zdjęć:
.

]

Posted

Sznaucery:) Dlaczego juz ich nie hodujesz? Czy to było wtedy kiedy mieszkałas we Francji???Czy teraz tylko buldożki? Wiem z Twoich postów ze masz tesz shar-peia...
W oczekiwaniu na opowiedzi wklejam foto-zagadkę:) Zdjęcie z grudnia 2004, gdzie to moze byc?:) Obydwa zdjecia z tej samiej miejscowosci.

Posted

Joss, to może być wszędzie - nie ma żadnego domu z charaktrystyczną architekturą dla danego regionu, komie też są w całej Polsce, może Janów Podlaski, tam jest stadnina koni, ale tam nie latają tak luzem. Sznaucerów już nie hoduję. One mają jakąś wadę genetyczną i padają na skręty żołądka w różnym wieku, a poza tym trzeba z nimi chodzić na szkolenia i przechodzić różne testyy i egzaminy, aby były dopuszczone do chodowli. Na wystawie też trzeba godzinami biegać szybko po ringu, a my palacze w tym wieku, dostajemy już zadyszki. Teraz mamy buldożki sharpejkę 11letnią i nagą chińską grzywaczkę. W sumie to jest razem 9 sztuk. We Francji z e Sznaucerem byłam tylko na wystawie. Ostatni sznaucer zmarł parę lat temu i postanowiliśmy hodować tylko buldożki

Posted

basiulka22tychy napisał(a):
to moze chodzi o to ze zdjecia zrobione juz po wystawie w domu :)
Bardzo ładne suczki, ale bliżej mi nieznajome. Jedna - ta preguska- to już chyba w mocno podeszłym wieku

Posted

Joss, tamtych okolic w kieleckim, to zupełnie nie znam, tak że wycofuję się z konkursu, piesków, a rczej suczek też nie rozpoznam. Możeci już zdradzać tajemnice

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...