Draczyn Posted November 20, 2005 Author Posted November 20, 2005 Joss napisał(a):Zakopane? Poronin?:)Pierwsze - trafiony, zatopiony
Draczyn Posted November 20, 2005 Author Posted November 20, 2005 Joss napisał(a)::multi: to ja tez wkleje zagadke niebawem:)To czekamy na nową zagadkę
Joss Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 To jutro z pracy bo tu się coś zdjęc doszukac nie mogę. Na płytach wszystko. a do tego komp juz o emeryturę prosi:/
Draczyn Posted November 20, 2005 Author Posted November 20, 2005 Joss napisał(a):To jutro z pracy bo tu się coś zdjęc doszukac nie mogę. Na płytach wszystko. a do tego komp juz o emeryturę prosi:/A chcesz Joss zobaczyć jkie jeszcze odowałam psy ładnych parę lat temu???????????To jest zdjęcie mojego champion. Wystawialam go tutaj na wystawie w Orleanie we Francji. Ach te fajne wspomnieniaanutka napisał(a):anutka napisał(a):A oto reszta zdjęć: . ]
Draczyn Posted November 20, 2005 Author Posted November 20, 2005 Swietny obrazek bardzo mi się podoba
Joss Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Sznaucery:) Dlaczego juz ich nie hodujesz? Czy to było wtedy kiedy mieszkałas we Francji???Czy teraz tylko buldożki? Wiem z Twoich postów ze masz tesz shar-peia... W oczekiwaniu na opowiedzi wklejam foto-zagadkę:) Zdjęcie z grudnia 2004, gdzie to moze byc?:) Obydwa zdjecia z tej samiej miejscowosci.
Draczyn Posted November 21, 2005 Author Posted November 21, 2005 Joss, to może być wszędzie - nie ma żadnego domu z charaktrystyczną architekturą dla danego regionu, komie też są w całej Polsce, może Janów Podlaski, tam jest stadnina koni, ale tam nie latają tak luzem. Sznaucerów już nie hoduję. One mają jakąś wadę genetyczną i padają na skręty żołądka w różnym wieku, a poza tym trzeba z nimi chodzić na szkolenia i przechodzić różne testyy i egzaminy, aby były dopuszczone do chodowli. Na wystawie też trzeba godzinami biegać szybko po ringu, a my palacze w tym wieku, dostajemy już zadyszki. Teraz mamy buldożki sharpejkę 11letnią i nagą chińską grzywaczkę. W sumie to jest razem 9 sztuk. We Francji z e Sznaucerem byłam tylko na wystawie. Ostatni sznaucer zmarł parę lat temu i postanowiliśmy hodować tylko buldożki
Joss Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Tej najbardziej charakterystycznej architektury z tego rejonu nie mam na zdjeciach:) Janów Podl. to nie jest...
Draczyn Posted November 21, 2005 Author Posted November 21, 2005 Bukowina Tatrzańska, Karpacz, Poronin, Szczyrk - czy oś jest blisko
Basia&Safi Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 :D okej przyznac sie czyje to psiaki :D http://www.frolic.pl/app/gallery/ZdjeciePowiekszenie.aspx?ID=1582
Joss Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Draczyn-niższe góry:) Zaraz postaram się dac ostatnia podpowiedz:)
Draczyn Posted November 21, 2005 Author Posted November 21, 2005 To może Wisła, albo Zawoja, albo coś w kieleckim
Draczyn Posted November 21, 2005 Author Posted November 21, 2005 basiulka22tychy napisał(a)::D okej przyznac sie czyje to psiaki :D http://www.frolic.pl/app/gallery/ZdjeciePowiekszenie.aspx?ID=1582Nie mam pojęcia cyje to pieski, ale tam jest przekłamanie, bo napisano, że to zjęcie z wystawy, a sceneria zupełnie nie wystawowa
Basia&Safi Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 to moze chodzi o to ze zdjecia zrobione juz po wystawie w domu :)
Draczyn Posted November 21, 2005 Author Posted November 21, 2005 basiulka22tychy napisał(a):to moze chodzi o to ze zdjecia zrobione juz po wystawie w domu :)Bardzo ładne suczki, ale bliżej mi nieznajome. Jedna - ta preguska- to już chyba w mocno podeszłym wieku
Draczyn Posted November 21, 2005 Author Posted November 21, 2005 Joss, tamtych okolic w kieleckim, to zupełnie nie znam, tak że wycofuję się z konkursu, piesków, a rczej suczek też nie rozpoznam. Możeci już zdradzać tajemnice
Basia&Safi Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 tez nieznam tych suczek myslalam ze to moze kogos z forum pociechy :)
Draczyn Posted November 21, 2005 Author Posted November 21, 2005 basiulka22tychy napisał(a):tez nieznam tych suczek myslalam ze to moze kogos z forum pociechy :)A skąd masz to zdjęcie????????
Basia&Safi Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 z galeri floric dzos ja przegladalam i wpadlam na to zdjecie :)
elżbietarusos Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Obie suczki bardzo ładne. Może Chabika ?
Draczyn Posted November 21, 2005 Author Posted November 21, 2005 basiulka22tychy napisał(a):z galeri floric dzos ja przegladalam i wpadlam na to zdjecie :)Daj linka do tej galerii, to sobie pooglądam
Recommended Posts