Jump to content
Dogomania

Galeria zdjęć (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Joss, bardzo dziekuje za morze. Doszlo. Wzruszylo. Rozmarzylo.
Nasza wiejska poczta jest w remoncie, naczelnik, pan Stasio, na urlopie ale jak wroci, zaproponuje Mu, z calym szacunkiem, wpis do ksiegi rekordow: kartka wyslana 14 znalazla sie w mojej skrzynce po 10 dniach. Chyba, ze woznica, jadac z Gornych do Dolnych, sie upil i poszedl w ciag. Ha.
Joss, tak czy owak, sukces. I dziekuje za pamiec.

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gaga05 napisał(a):
Nasza wiejska poczta jest w remoncie, naczelnik, pan Stasio, na urlopie ale jak wroci, zaproponuje Mu, z calym szacunkiem, wpis do ksiegi rekordow: kartka wyslana 14 znalazla sie w mojej skrzynce po 10 dniach. Chyba, ze woznica, jadac z Gornych do Dolnych, sie upil i poszedl w ciag. Ha.
Gaga mam prośbę. Zostawmy glerię na zdjęcia i obrazki, a takie lużne tematy to najlepiej omawiać w offie. Ja tez się nierazmylę, ale wzajemnie się pilnujmy, to będzie tu względny porządek. Przepraszam, chyba Cię nie uraziłam

Posted

Draczyn napisał(a):
Gaga05 napisał(a):
Gaga mam prośbę. Zostawmy glerię na zdjęcia i obrazki, a takie lużne tematy to najlepiej omawiać w offie. Ja tez się nierazmylę, ale wzajemnie się pilnujmy, to będzie tu względny porządek. Przepraszam, chyba Cię nie uraziłam
NIe. To ja przepraszam.

Posted

Hebulka napisał(a):
Śliczna,jak i jej siostrzyczka !!
Moim zdaniem jest Ladniejsza, bo jest pięknie umaszczona. Ma piękne czarne okulary a między nimi symatrycznie ulożoną kropę na czubku głowy. Tylko bez przerwy ją ubierają w piżamki, koszulki nocne z koronek. Majtki na cieczkę też ma koronkowe, kupę sweterkow i sukienaczek. Taka tam chyba moda na psich przebierańców

Posted

Wiesz Hebulka, oni piszą , że ona jest szczęślia, a mnie sie wydaje, że ma taką smutną minę na tych fotkach. Może mi się tylko tak wydaję????????

Posted

Wiesz,Draczyn,trudno oceniać po jednym zdjęciu,na nim faktycznie ma lekko naburmuszona minkę;) ale Hebcia też często taką ma np jak jest śpiąca.
Widać,ze jest bardzo zadbana,pieknie wygląda,napewno ją bardzo kochają więć pewnie nie ma powodów żeby być nieszczęśliwą.A sama pewnie wiesz najlpiej jakie buldożki potrafią minki odstwiać..jak 100 nieszcześć. :wink:

Posted

Hebulka napisał(a):
Wiesz,Draczyn,trudno oceniać po jednym zdjęciu,na nim faktycznie ma lekko naburmuszona minkę;) ale Hebcia też często taką ma np jak jest śpiąca.
Widać,ze jest bardzo zadbana,pieknie wygląda,napewno ją bardzo kochają więć pewnie nie ma powodów żeby być nieszczęśliwą.A sama pewnie wiesz najlpiej jakie buldożki potrafią minki odstwiać..jak 100 nieszcześć. :wink:
Ty zawsze Hebulka umiesz pocieszyć. Ja po Waflu mam jakiś uraz i okropnie się martwię o wszystkie moje dzieci

Posted

Wlasnie wsiadam do samochodu i jade na weekend do Warszawy. Wstaw na razie moze zamiast img miedzy URL tak samo i pojawia sie w formie linka. Bo niestety na prawde nie mam czasu. A to jest najlepsze rozwiazanie i najlepiej tak robic gdy zdjecie jest za duze. Kazdy sobie kliknie i mu sie otworzy ta fotka.

Milego weekendu dla wszystkich.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...