Gaga05 Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Joss, bardzo dziekuje za morze. Doszlo. Wzruszylo. Rozmarzylo. Nasza wiejska poczta jest w remoncie, naczelnik, pan Stasio, na urlopie ale jak wroci, zaproponuje Mu, z calym szacunkiem, wpis do ksiegi rekordow: kartka wyslana 14 znalazla sie w mojej skrzynce po 10 dniach. Chyba, ze woznica, jadac z Gornych do Dolnych, sie upil i poszedl w ciag. Ha. Joss, tak czy owak, sukces. I dziekuje za pamiec.
Draczyn Posted November 24, 2005 Author Posted November 24, 2005 Gaga05 napisał(a):Joss, bardzo dziekuje za morze. Doszlo. Wzruszylo. Rozmarzylo. Nasza wiejska poczta jest w remoncie, naczelnik, pan Stasio, na urlopie ale jak wroci, zaproponuje Mu, z calym szacunkiem, wpis do ksiegi rekordow: kartka wyslana 14 znalazla sie w mojej skrzynce po 10 dniach. Chyba, ze woznica, jadac z Gornych do Dolnych, sie upil i poszedl w ciag. Ha. Joss, tak czy owak, sukces. I dziekuje za pamiec.Gaga mam prośbę. Zostawmy glerię na zdjęcia i obrazki, a takie lużne tematy to najlepiej omawiać w offie. Ja tez się nierazmylę, ale wzajemnie się pilnujmy, to będzie tu względny porządek. Przepraszam, chyba Cię nie uraziłam
Gaga05 Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Draczyn napisał(a):Gaga05 napisał(a):Joss, bardzo dziekuje za morze. Doszlo. Wzruszylo. Rozmarzylo. Nasza wiejska poczta jest w remoncie, naczelnik, pan Stasio, na urlopie ale jak wroci, zaproponuje Mu, z calym szacunkiem, wpis do ksiegi rekordow: kartka wyslana 14 znalazla sie w mojej skrzynce po 10 dniach. Chyba, ze woznica, jadac z Gornych do Dolnych, sie upil i poszedl w ciag. Ha. Joss, tak czy owak, sukces. I dziekuje za pamiec.Gaga mam prośbę. Zostawmy glerię na zdjęcia i obrazki, a takie lużne tematy to najlepiej omawiać w offie. Ja tez się nierazmylę, ale wzajemnie się pilnujmy, to będzie tu względny porządek. Przepraszam, chyba Cię nie uraziłam NIe. To ja przepraszam.
Draczyn Posted November 24, 2005 Author Posted November 24, 2005 Dzięki Anutko, to jest Dolly siostra Draki. Dziś przysłali mi mailem fotki z Nowego Yorku. Tytuł tego zdjęcia był"Dolly w nowym sweterku"
Draczyn Posted November 24, 2005 Author Posted November 24, 2005 Hebulka napisał(a):Śliczna,jak i jej siostrzyczka !!Moim zdaniem jest Ladniejsza, bo jest pięknie umaszczona. Ma piękne czarne okulary a między nimi symatrycznie ulożoną kropę na czubku głowy. Tylko bez przerwy ją ubierają w piżamki, koszulki nocne z koronek. Majtki na cieczkę też ma koronkowe, kupę sweterkow i sukienaczek. Taka tam chyba moda na psich przebierańców
Draczyn Posted November 24, 2005 Author Posted November 24, 2005 Hebulka napisał(a):Może lubi się przebierać;)Nie wiem, a ona mi teggo nie powie napewno
Draczyn Posted November 25, 2005 Author Posted November 25, 2005 Wiesz Hebulka, oni piszą , że ona jest szczęślia, a mnie sie wydaje, że ma taką smutną minę na tych fotkach. Może mi się tylko tak wydaję????????
Hebulka Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Wiesz,Draczyn,trudno oceniać po jednym zdjęciu,na nim faktycznie ma lekko naburmuszona minkę;) ale Hebcia też często taką ma np jak jest śpiąca. Widać,ze jest bardzo zadbana,pieknie wygląda,napewno ją bardzo kochają więć pewnie nie ma powodów żeby być nieszczęśliwą.A sama pewnie wiesz najlpiej jakie buldożki potrafią minki odstwiać..jak 100 nieszcześć. :wink:
Draczyn Posted November 25, 2005 Author Posted November 25, 2005 Hebulka napisał(a):Wiesz,Draczyn,trudno oceniać po jednym zdjęciu,na nim faktycznie ma lekko naburmuszona minkę;) ale Hebcia też często taką ma np jak jest śpiąca. Widać,ze jest bardzo zadbana,pieknie wygląda,napewno ją bardzo kochają więć pewnie nie ma powodów żeby być nieszczęśliwą.A sama pewnie wiesz najlpiej jakie buldożki potrafią minki odstwiać..jak 100 nieszcześć. :wink:Ty zawsze Hebulka umiesz pocieszyć. Ja po Waflu mam jakiś uraz i okropnie się martwię o wszystkie moje dzieci
Hebulka Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Rozumiem doskonale,bo ja też się bardzo boję o nasze dzieci.
Draczyn Posted November 25, 2005 Author Posted November 25, 2005 Nieudane zdjęcie sproboję jeszcze raz
Draczyn Posted November 25, 2005 Author Posted November 25, 2005 No teraz chyba sie uda oto nowy nabytek z Polewych Buldogowhttp://krolarlekin.w.interia.pl/lordsiedzi.JPG
Viris Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Draczyn w ostatnim img zapomnialas "/" I zdjecie jest chyba za duze pozatym ;/
Draczyn Posted November 25, 2005 Author Posted November 25, 2005 Jakbyś mogla go Viris zmniejszyć i wstawić to ja bym tego wielkoluda usunęła, bo mnie jak wisz ten program nie dziala
Viris Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Wlasnie wsiadam do samochodu i jade na weekend do Warszawy. Wstaw na razie moze zamiast img miedzy URL tak samo i pojawia sie w formie linka. Bo niestety na prawde nie mam czasu. A to jest najlepsze rozwiazanie i najlepiej tak robic gdy zdjecie jest za duze. Kazdy sobie kliknie i mu sie otworzy ta fotka. Milego weekendu dla wszystkich.
Basia&Safi Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 hmm wydaje mi sie ze to Bunia i Gacek :):):)
Draczyn Posted November 25, 2005 Author Posted November 25, 2005 Po Buni widać już dobry domek . Ciałka jej wyrażnie przybyło i oczka ma o wiele żywsze
_beatka_ Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 poprostu widać w jej oczkach szczeście i to jest najważniejsze :D a jak dogaduje się z gacusiem i innymi pieskami?nadal rozstawia je na spacerkach?
Recommended Posts