Draczyn Posted November 22, 2005 Author Posted November 22, 2005 misiaczek napisał(a):Sotusia buzieńka mieści się w mojej dłoni :D .A on czasami kładzie mi łepek na ręce.Sotuś to piesek o kilku twarzach.Z szatanka i prowodyrka wszelkich psot, za chwilę przeistacza się w aniołka i pieszczoszka. Co do całowania,to od Sotka mam tego w nadmiarze.Ma języczek mały jak żmijka i wpycha go mi do buzi,nosa i uszu.Tak,że jak Sotka bierze na miłość,trzeba zwiewać gdzie pieprz rośnie,chyba,że chce się być zagilganym tym jezyczkiem na śmierć :wink: .Misia do lizusów nie należy,co zawsze mnie cieszyło.Teraz mały liże za siebie i za nią :wink: :D .Czysta oszczędnośc wody i mydla. Będziesz zawsze dokładnie wymyta przez Sotusia. Podobno u psów lizanie, to tak jak u nas całusy. On poprostu okropne Cię kocha
misiaczek Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Wiem,że mnie chłopczyk kocha :P .U mnie znalazł swoje miejsce na ziemi. Dopiero jesteśmy razem niecałe 3 miesiące,a czujemy się jakbyśmy byli od zawsze.Na początku jak Sotka kupiłam,troszkę się bałam ze względu na Misię.Teraz wogóle nie żałuję tej decyzji.To jest tak,jak na chinach napisała Nata,że Sotek był nieplanowany,a kolejny raz okazuje się,że nic nie dzieje się przypadkowo :D .
Draczyn Posted November 22, 2005 Author Posted November 22, 2005 misiaczek napisał(a):Wiem,że mnie chłopczyk kocha :P .U mnie znalazł swoje miejsce na ziemi. Dopiero jesteśmy razem niecałe 3 miesiące,a czujemy się jakbyśmy byli od zawsze.Na początku jak Sotka kupiłam,troszkę się bałam ze względu na Misię.Teraz wogóle nie żałuję tej decyzji.To jest tak,jak na chinach napisała Nata,że Sotek był nieplanowany,a kolejny raz okazuje się,że nic nie dzieje się przypadkowo :D .Będziesz tylko musiała bardzo uważać aby nie mieć francuzo japońców, bo ten mały Socik, to zdaje mi się, że to bardzo sprytny i zaradny chłopczyk
Gaga05 Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Hebulka napisał(a):W takim razie czekam na fotki Tusia.Hebulko, wysalam do Ciebie 3 zdjecia Tusia w ubranku. Nie jestem pewna, czy dojda. Dzieki za filmiki - obledne.
Draczyn Posted November 22, 2005 Author Posted November 22, 2005 Hebulka napisał(a):Gaga, super to ubranko !!Ubranko świetne, bo jak widać nieprzemakalne, a Tusio sliczny buldżek - wdzięcznota
Joss Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Tusio boski!!! Hipnotyzer nr 2, zaraz po Misi:) Ubranko czadowe, Armani?;) Strasznie fajnie ze Gaga podesłala foty. Co do kartki GAGA to mam nadzieje, ze to wina poczty...do wszystkich juz doszły. Adres mam nadzieje wpisałam dobry. Neska&Bezka cieszą się zę sie podobają. Pozdrawają.
Lokys Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 O, to jest chłopak którym warto się zachwycać (w nawiązaniu do OFF) :wink: Gaga jest przepiękny(Zula też tak twierdzi) - Tusio chyba troszkę wydoroślał od spotkania! Zaczynał już marznąć czy to zapobiegawczo?
Atenka Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Ja z braku dostępu w domu do neta oczywiście zachwycam się zdjęciami z dobowym opóźnieniem. Hebulka, Joss, misiaczek, Gaga zdjęcia jak zawsze piękne.
misiaczek Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Dziękujemy,dziękujemy :modla: :modla: :modla: . Bardzo nam miło słuchać tych wszystkich pochwał :D .
misiaczek Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Dora,to piękna panienka :) .Dlatego prosimy o fotkę całej postaci.
misiaczek Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Oooo jak to pisałam,dokleiłaś Atenka fotki :D .
Joss Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Nareszcie zdjęcia Dorki:) Śliczna buziulka:) Podobna do Neski:) Atenka duze buziaki od cioci dla Dorki:)
Atenka Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 misiaczek, miałam pożyczony aparat cyfr.,więc Dora ma sesje porobioną ( też razem z Figą).Stopniowo pododaje zdjęcia, żeby nie zanudzać Was tylko moimi fotkami. Joss, ciocia Aneta dziękuje.
misiaczek Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Atenka wcale nas nie będziesz zanudzać :wink: .Przecież widzisz,że galerię utrzymuję właściwie ja z Hebulką,a teraz doszła jeszcze Joss. Niemiej więc skrupułów i dawaj fotki.Figę też chętnie obejrzę.Będziemy na forum mieć drugą mopsiczkę :D .
misiaczek Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Atenka,piękne obydwie dziewczyny.Całusy dla nich :calus: . Jaka jest różnica wiekowa między nimi?
Gaga05 Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Wszystkim dziekujemy za pochwaly Tusia i fraczka. Mamy dzis urodzinki Tusiaczka. Z tej okazji jubilat (cztery miesiace) dostanie kosc cieleca (noge), ale dopiero po poludniu, jak pan wroci z pracy ze smacznym prezentem. Dorosli dostana deser z jabluszek z cynamonem, przyprawami korzennymi i kremem waniliowym, zapiekany w kokilkach, na ktory zapraszamy wirtualnie wszystkich naszych przekochanych przyjaciol. Tu dygresja: jaka szkoda, ze prawie wszyscy jestesmy od siebie tak daleko! I jak wspaniale, ze mamy chociaz to cudowne forum. Fraczek jest produkcji chinskiej, czarujacy, Armani omaloco. Istotnie, jest nieprzemakalny ale od spodu na slicznej falnelowej podpince w kratke. A zwienczeniem tego cuda jest kolnierzyk ze sztruksu bawelnianego, nieslychanie podkreslajacy urode "buzki" Tusiaczka. Szkoda, ze juz prawie za maly. Masz dobre oko Lokys - Tusio podrosl od naszego spotkania. Wazy juz znow 8100 dag. Pisze znow, bo mielismy niesympatyczna przygode: Tusio w miniona sobote wieczorem odkurzyl po sobie, zjadl swoja siersc po tym, jak go wyszczotkowalam. Chorowal nam cala niedziele. Wymiotowal i scisle poscil, nawet nie pil wody. Na szczescie udalo mu sie wyrzucic z siebie pare klebkow trujacej welenki i powrocil od formy. Przez ten jeden dzien schudl nam 400 dag, prawie pol kg. Dla wszystkich przyjaciol takie malutkie przypomnienie: uwazajcie na pysie naszych pociech, bo czasem jeden moment nieuwagi moze nas kosztowac wiele cierpien. Odkurzacze z naszych maluszkow nieprawdopodobne. Wiem, ze to wiecie. Trudniej jest to przezyc, gdy sie doswiadczy namacalnie. Lokys, Twoja Zunia jest super kolezanka dla mojego zlaknionego ruchu chlopczyka. Moze mialbys czas i ochote sie znow spotkac? Miales klopot z szyba samomochodu? Czy juz wszystko dobrze? Podobno idzie ocieplenie, moze by tak na spacerek do Mlocin? Mocne buziaki.
Atenka Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 misiaczek napisał(a):Atenka,piękne obydwie dziewczyny.Całusy dla nich :calus: . Jaka jest różnica wiekowa między nimi? Figa jest starsza, ma 2,5 roku a Dora to jeszcze szczeniak ma prawie 8 miesięcy.
Gaga05 Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Lokys napisał(a):O, to jest chłopak którym warto się zachwycać (w nawiązaniu do OFF) :wink: Gaga jest przepiękny(Zula też tak twierdzi) - Tusio chyba troszkę wydoroślał od spotkania! Zaczynał już marznąć czy to zapobiegawczo? Tusio zaczal bardzo marznac. Moze w domu jest za cieplo, moze jest za malutki na takie zimno na zewnatrz? Bylam z nim w sobote na Nowym Swiecie i musialam zmykac, bo trzasl sie, jak galareta z zimna. Nie mial przyjemnosci ze spaceru, wiec poszlam do glowy po rozum i uznalam, ze co mi zalezy nastepnym razem sprobowac wyprowadzic Tusia w ubrankiu. Okazalo sie, ze w kubraczku szedl chetnie i mial wiele przyjemnosci ze spacerku. Moze cos w tym jednak jest, ze nasze krotkowlose cieplolubne potrzebuja ciplego okrycia w zimie? Po konsultacji z Draczyn doszlam do wniosku, ze dobrze zrobilam, ubierajac piesia. Co innego, gdyby ruszal sie intensywnie juz od wyjscia z domu, np. szalejac z Draczka lub Zulcia.
Draczyn Posted November 23, 2005 Author Posted November 23, 2005 AtenkaNareszcie do nas dołączyłaś. Piękne masz psiaczki - gratuluję, a jak czuje się Dora, chyba nieżle, bo na zdjęciach widać, że szaleje. Gaga dlaczego do Młocin, zapraszamy do nas MisiaczekMam nadzieję, że dziś znów dasz piękne foty Joss czy dzisiaj zobaczyłaś wreszcie tego faceta
Atenka Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Dziękujemy.Z Dory zdrówkiem to różnie, ale bez względu na jej stan ona jest zawsze pełna życia i energi.
Recommended Posts