Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sota36 napisał(a):
- oj cos mnie zmartwilas dziewczyna - z tego co wiem na swoim przykladzie i to STUDNIOWKA JEST RAZ W ZYCIU!!! Czyzbys planowala inaczej???

No tak moja jest tylko raz w zyciu, ale zawsze mozna się załapać jakos osoba towarzysząca :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Moniś']Prześlicznie Dagusiu wyglądałaś :loveu:

Śliczna suknia :loveu:

Czekamy na więcej :lol:

Fotek wiecej bedzie, ale to juz pozniej, teraz musze konczyc, bo do siostry zaraz przychodza na korepetycje i mnie juz wygania, bo przygotowac sie chce :)

Tych domowych fotek to mam jeszcze kilka, wiec cierpliwosci, ale ciesze sie, ze twierdzicie iz ladnie wygladalam :oops: :oops: :buzi:

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):
No tak moja jest tylko raz w zyciu, ale zawsze mozna się załapać jakos osoba towarzysząca :lol: :lol: :lol:
- eeee tam NAJCUDNIEJSZA JEST WLASNA STUDNIOWKA!!!!!!

Posted

Daguś :crazyeye: ale ślicznie wyglądałaś!!! :loveu: :loveu:

Cieszę się, że studniówka udana!! :multi: :bigcool: czekam na więcej zdjęć :cool3:

Posted

mrówka, Kasiu, Marcelko
:loveu: DZIĘKUJE :loveu:

Kasiu, paznokietki to już nie moja robota, a były robiona 3 godz :oops:
a kolorek sukienki także bardzo mi się spodobał no i co najwazniejsze nie powtórzył się. Najwiecej górował brąz i czerń. U mnie na 14 dziewczyn 7 miało brązowe kreacje :roll:

Posted

[quote name='Moniś']Dawaj co masz :lol::lol::lol:

to juz ostatnie fotki z domku

i znowu zmiana pomieszcczenia :lol: :lol:

Na dzisiaj to już wszystko co dla Was mam
Mam nadzieję, że nie macie mnie jeszcze dosyć :oops:

Posted

Wygladasz przeslicznie:lol: Kolor bardzo Ci pasuje. Masz racje, ze wybralas inny kolor niz braz i czern. Jestes niepowtarzalna:lol:

Posted

dosyc? a gdzie tam!
ja bardzo bym chciala jeszcze te z zabawy jak najszybciej zobaczyc :oops:
fajnie, ze mialas taka oryginalna suknie :)

a moze chociaz na razie cos opowiesz wiecej o tej studniowce, jak fotek jeszcze nie ma? :oops:

Posted

[quote name='Teklunia']dosyc? a gdzie tam!
ja bardzo bym chciala jeszcze te z zabawy jak najszybciej zobaczyc :oops:
fajnie, ze mialas taka oryginalna suknie :)

a moze chociaz na razie cos opowiesz wiecej o tej studniowce, jak fotek jeszcze nie ma? :oops:

Kasiu no to wedle życzenia :lol: :lol:
Na wstępie dostałam śliczny bukiecik od osoby towarzyszącej, więc już na poczatku było bardzo miło :) Dla sprostowania szłam ze znajomym :razz: :razz:
Moj tata był szoferem :lol: :lol: i zarowno nas zawiózł jak i przywiózł :lol: :lol:
Ogólnie wszystko się zaczęło koło 20:30 polonezem, każda klasa tańczyła osobno. Mnie wypaadło poproszenie do tańca naszego wychowawcę :lol: :lol: super facet, taki loozacki :lol: :lol: Potem już nerwy puściły no i zaczęła się zabawa :lol: :lol: :lol: Mieliśmy osobnego kamerzyste, który filmował tylko naszą klasę, wiec coś czuje, że będę często śmigać przed obiektywem :lol: :lol: Zabawa była rewelacyjna, wszyscy się świetnie bawili. Koleżanka przesłała mi krótki filmik z poloneza, ale coś mi tak dziwnie działa :roll:
Wywijałam równo z nauczycielami i kolegami, no zabawa niezapomniana !! Tylko jak dla mnie za krótki trwała, ja bym się jeszcze bawiła :lol: :lol:

Posted

Elenko, ależ ja tu wspaniałe komplementy wyczytuję, aż się rumienie z zachwytu :oops: :oops: , dziękuję ślicznie :buzi:

Może jutro będę miała od qmpeli zdjęcia z zabawy to od razu wstawię :lol: Mam nadzieję, że powychodziły :lol: :lol:

Posted

:) dzieki za relacje ;)
Ja ze swojej studniowki najlepiej pamietam to, ze nie moglam po niej normalnie chodzic przez dwa dni - tak mnie stopy bolaly ;)
A pod koniec zabawy to juz wszystkie biegalysmy bez butow, na bosaka :lol: Takze skonczylo sie mniej wytwornie niz sie zaczelo ;)

Posted

U mnie gdzieś już koło 1 w nocy :oops: :oops: stopy odmówiły posłuszeństwa noszenia bootkow, więc szalałam na bosaka, ale ciągle ktoś mi deptał po sukience, bo w butach była do ziemi, a bez butów ... :oops: :oops: Najważniejsze, że było super. Dzisiaj to ja tez chodzic nie mogłam, dlatego nigdzie sie nie ruszałam, nawet z Oskarciem nie byłam :oops: :oops: