Alka Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='Lucy*']Daga.. trudno ... po ostatnich wydarzeniach i zdjeciach studniówkowych ... uznałam Cię za miss :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Miss naszej dogomanii ! :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 No to przyjeżdżajcie na Śląsk na ferie, śniegu Ci u nas pod dostatkiem, więc się nudzić nie będziecie :lol: :lol: Macie od poniedziałku ferie?? Ja jeszcze muszę tydzień przechodzic, a w sobote tj. 28go jedzaiemy do Lezajska :Cool!: :Cool!: qrcze już sie nie moge doczekac i dni odliczam :lol: :lol: Przed wczoraj dostalam Kalendarz z Anglii z Yorkami :loveu: :loveu: zrobie kazdemu miesiącowi fotke i Wam po9kaze, jest swietny, a niektore zdjecia bombowe :lol: [quote name='Alka'] Miss naszej dogomanii ! :loveu: :oops: :oops: :oops: Quote
Moniś Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] Przed wczoraj dostalam Kalendarz z Anglii z Yorkami :loveu: :loveu: zrobie kazdemu miesiącowi fotke i Wam po9kaze, jest swietny, a niektore zdjecia bombowe :lol: Dawaj, dawaj :lol: I Oskarutka też :lol: :loveu: Ala ma rację :lol: Miss Dogomanii :laola: Quote
julita104 Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='Lucy*']Daga.. trudno ... po ostatnich wydarzeniach i zdjeciach studniówkowych ... uznałam Cię za miss :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wow jakie super!!!!! Quote
Alka Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='Moniś']Dawaj, dawaj :lol: I Oskarutka też :lol: :loveu: Ala ma rację :lol: Miss Dogomanii :laola: Moniko,Ty nie bądz taka skromna. :cool3: Wstawiaj swoje foty ,bo z tego co widziałam, śmiem twierdzic, że mamy następną miss.:p Quote
Daga_i_Oskar Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 [quote name='Alka']Moniko,Ty nie bądz taka skromna. :cool3: Wstawiaj swoje foty ,bo z tego co widziałam, śmiem twierdzic, że mamy następną miss.:p o tak! jak najbardziej zgadzam się z Alą :lol: a ja wlasnie zgralam foki, bo zrobilam zdjecia kalendarzowi :lol: :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 To juz 1500 post, dziękuje Wszystkim odwiedzajacym Nasza galerie no i pozostawiajacych po sobie slad Styczeń:loveu: Luty:loveu: Marzec:loveu: Kwiecień :loveu: Maj:loveu: Czerwiec:loveu: Quote
marlena924 Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 A gdzie zdjątka Oskarka :D Nom, u nas na Śląsku śniegu pełno, a dziś widzę, że się ociepliło xD Pozdrowionka zapraszam do nas Quote
Daga_i_Oskar Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 [quote name='marlena924']A gdzie zdjątka Oskarka :D Nom, u nas na Śląsku śniegu pełno, a dziś widzę, że się ociepliło xD Pozdrowionka zapraszam do nas qrcze no moze cos wrzuce dzisiaj wieczorkiem jak zrobie. Jutro siostra jedzie i aparat zabbiera :-( :-( Quote
marlena924 Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 A moze jakieś porównanie? (Coś w stylu malutki Oskarek i oskarek współczesny :D) :loveu: Quote
Moniś Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='Alka']Moniko,Ty nie bądz taka skromna. :cool3: Wstawiaj swoje foty ,bo z tego co widziałam, śmiem twierdzic, że mamy następną miss.:p No co Wy :roll: :oops: Bez przesady :oops::oops: Jedna Miss Dagusia wystarczy :lol::lol: A kalendarz super :lol::lol: :loveu::loveu::loveu: Oskarkowi też się pewnie spodoba :lol: :cool3::cool3: Quote
Teklunia Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Daga, no owszem - ladny ten kalendarz, ale musze uczciwie stwierdzic, ze te yorki sie nie umywaja do Oskarutka! :oops: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 wstawiam reszte miesiecy lipiec:loveu: sierpien :loveu: wrzesien :loveu: pazdziernik:loveu: listopad:loveu: grudzien:loveu: [quote name='Moniś']A kalendarz super :lol: :loveu::loveu: Oskarkowi też się pewnie spodoba :lol: :cool3: sama nie wiem, ale ja to go przegladam po 10 razy na dzien :oops: [quote name='Moniś']No co Wy :roll: :oops: Bez przesady :oops::oops: Jedna Miss Dagusia wystarczy :lol::lol: co dwie Miss to nie jedna :lol: :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 [quote name='Teklunia']Daga, no owszem - ladny ten kalendarz, ale musze uczciwie stwierdzic, ze te yorki sie nie umywaja do Oskarutka! :oops: Kasiu ja to bym wszytsko zrobiła, zeby Oskarek znalazl sie w jakims kalendarzu, ale nie wiem od czego zaczac i gdzie sie z tym zglosic:oops: :oops: Mimo wszytsko dziekuje za takie wspaniale slowa :p Quote
marlena924 Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Jaki superowy ten kalendarz! Normalnie Ci zazdroszczę :-) Przepiękny, Yoreczki też superowe, ach! Quote
Daga_i_Oskar Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 [quote name='marlena924']Jaki superowy ten kalendarz! Normalnie Ci zazdroszczę :-) Przepiękny, Yoreczki też superowe, ach! tylko jedno co mi sie w nim nie podoba to ... cena:roll: Quote
g_o_n_i_a Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Dagus, wstawiaj nam oskarka, ja się juz stęskniłam za Maluchem! :mad: :lol: A kalendarzyk śliczny! ;) Osobiscie jednak wolę podziwiac Oskara i Ciebie! ;) Quote
Nitka&Gosia Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 :multi:Śliczne te Yorki w kalenarzyku!:multi: Dawaj nam Oskarkaaaa!:loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']Dagus, wstawiaj nam oskarka, ja się juz stęskniłam za Maluchem! :mad: :lol: A kalendarzyk śliczny! ;) Osobiscie jednak wolę podziwiac Oskara i Ciebie! ;) Ok postaram sie pozniej cos wrzucic, teraz troche jestem zajeta :roll: Ale to mile, ze tak na nas czekacie :lol: :lol: Quote
Moniś Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] co dwie Miss to nie jedna :lol: :lol: W sumie racja :evil_lol: Tylko jak się koroną podzielimy? ;) Quote
Magda Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Daga kalendarz jest super!! Az ci go zazdroszcze:cool3: I oczywiscie czekamy na fotki Oskarka, bo cos dawno tutaj nie zagladal:shake: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 Qrcze no obiecuje, ze choc jedna fotka Oskarcia jeszcze tutaj dzisiaj zagosci :lol: Quote
Magda Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Qrcze no obiecuje, ze choc jedna fotka Oskarcia jeszcze tutaj dzisiaj zagosci :lol: Od tej pory trzymam cie za slowo!!:evil_lol::evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 [quote name='Magda_Miki']Od tej pory trzymam cie za slowo!!:evil_lol::evil_lol: ok Madziu ja slowa dotrzymuje :razz: :razz: :lol: Quote
Magda Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']ok Madziu ja slowa dotrzymuje :razz: :razz: :lol: No to ja sie bardzo ciesze i czekam, czekam.......:mad: Quote
Recommended Posts