Magda Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Jajku Oskarek konczy 2,5 roczku!!! Wszystkiego najlepszego ode mnie i jego o rok mlodszego kolegi:multi: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: Dziewczyny :loveu: :loveu: :loveu: Takie miłe życzonka do nas przyszły Oskarcio i ja baaardzo Wam dziękujemy I wirtualne kosteczki Kasiuni są przepyszny, mały się non stop oblizuje :lol: :lol: Oskarcio pewnie nie czuje, że już mu 2.5 roczku przeleciało, ale ten czas szybko leci, a pamiętam jak go przywieźliśmy do domku pierwszego dnia, taka mała, słodziutka kruszyneczka Jeszcze raz dziękujemy, jesteście KOFFANE !!! Quote
Teklunia Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] ale się chłopak zmienił :o ale jedno się nie zmieniło: kiedyś był śliczny i słodziutki i teraz też taki jest :) Quote
Daga_i_Oskar Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 [quote name='Teklunia']ale się chłopak zmienił :o ale jedno się nie zmieniło: kiedyś był śliczny i słodziutki i teraz też taki jest :) Kasiu Ty to lejesz najsłodszy miód w stronę Oskarka, a my tylko możemy powiedzieć dziękujemy A druga rzecz jaka się nie zmieniła to kojec, wciąż w nim sobie podsypuje tylko już nie w szerz a wzdłuż :lol: :lol: Quote
marlena924 Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Jeszcze raz moje życzonka! Wszystkiego najlepszego dla Twojego psiaczunia :* Zawsze wspaniałej zabawy, dużo smakołyków i dużo nowych kolegów oraz samego szczęścia z zdrówka :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :tort: :bday: :BIG: :new-bday: :B-fly: !!! Zapraszamy do nas :-) Quote
Alicja Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 :loveu:Oskarek ma już 2i pół roczku :bigcool: wszystkiego naj naj naj naj naj lepsiejszego Quote
mmbbaj Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Najlepsze:BIG: życzenia:BIG: urodzinowe:BIG: dla:BIG: Oskarka:BIG: od :BIG:Bajanka:BIG: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 Marlenko, Alicjo, Małgosiu Oskarek przesyła dla każdej po różyczce :) Jesteście wspaniałe Quote
Daga_i_Oskar Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 Podczas oglądania skoków ja urządziłam małemu salon piękności, wyczesałam go, zrobiłam prościutki przedziałeczek i kilka foteczek :loveu: :lol: :loveu: i znowu sie zaczeło :roll: :lol: popatrzcie jaki prościutki przedziałeczek mam i warkoczyn mi pańcia zrobiła :lol: :lol: nie dość, że kucyka zrobiła na główce to jeszcze mi wąsiki związała, żebym sobie ich nie przygryzał-co ona już nie wymysli :lol: :lol: aż w końcu poszłem, zeby mi dała świety spokój :evil_lol: Quote
Moniś Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Sto lat! :lol: Oskarciu :tort::new-bday::BIG: Słodziutka Maskoteczko!!! Tylko Cię schrupać [SIZE=3]Daga, a gdzie urodzinowe foteczki? :razz: :mad::mad: :mad: :evil_lol::evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 skoro tak bardzo chciała mi robić zdjęcia to pomyslałem sobie, ze nic za darmo :lol: :lol: i poszłem po zabawkę :lol: :lol: ale pańcia nie chciała się bawić, wiec sobie poszłem poleżec ... i sie obraziłem !! i to juz ostatnia fotka - oskarcio odchodzi z pola widzenia :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 [quote name='Moniś']Sto lat! :lol: Oskarciu :tort::new-bday::BIG: Słodziutka Maskoteczko!!! Tylko Cię schrupać [SIZE=3]Daga, a gdzie urodzinowe foteczki? :razz: :mad::mad: :mad: :evil_lol::evil_lol: Moniś dziekujemy :buzi: a fotki wstawiłam przed chwileczką :) Musiałyśmy w podobnym czasie wysłać posty :lol: :lol: Quote
Moniś Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Moniś dziekujemy :buzi: a fotki wstawiłam przed chwileczką :) Musiałyśmy w podobnym czasie wysłać posty :lol: :lol: Widzę, widzę :loveu: Tego uroczego Chłopczyka :iloveyou::iloveyou::iloveyou: Przedziałek profesjonalny :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 uczesanie prostego przedziałka przy niezbyt długich włoskach (czyt. odrastających) graniczy z cudem, bo jak wiadomo włos jest przyzwyczajony do "własnego" układania się :roll: ale dziękujemy za pochwały :lol: :lol: Quote
PIKA Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 ZDROWIE OSKARKA :new-bday: :tort::BIG::drinking::cunao::drinking::drink1: :drinking::cunao::drink1: :drinking::cunao::drinking: :drink1: :drinking: :cunao::drink1: :drinking::cunao::drink1: :drinking: Quote
Moniś Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 [quote name='PIKA']ZDROWIE OSKARKA :new-bday: :tort::BIG::drinking::cunao::drinking::drink1: :drinking::cunao::drink1::drinking::cunao::drinking::drink1::drinking::cunao::drink1::drinking::cunao::drink1::drinking: No to imprezujemy :lol: :drink1::drinking::drink1::drinking::drink1::drinking: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 Pika :buzi: Tylko nie rozpijcie mi za mocno tej galeryjki, ale na imprezke macie pozwolenie tylko, że bez nas :lol: :lol: My właśnie wyjeżdżamy do Krakowa na lotnisko po siostre, bo wraca z Anglii :lol: :lol: Kochani i do juterka - dopiero :shake: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Janiołecek :loveu: jak śpi to taki słodki janiołecek, ale jak się obudzi to czasem w :diabloti: się zmienia :lol: :lol: Tak w ogóle to witam Wszystkich gorąco ;) Siostra odebrana, odsypia całodniowa podróż, ale samolot wyladował o czasie to choc tyle dobrze, że nie musieliśmy czekać na nią. Oskarcio oczywiście był z nami :) Rodzice pojechali na week w góry do Bystrej/ k Szczyrku i zostałam bez aparatu. Ale wiecie co oni są nieobliczali :lol: :lol: :lol: Naszykowałam im aparat i dałam baterie do ładowarki bo były już rozładowane. Rano wstaje i patrze, a baterie jak się ładowały tak się ładują a aparatu nie ma :lol: :lol: Wiedz juz widze jak duzo tych zdjec przywioza hahah :lol: :lol: No nic trzeba się zabrac za sprzatanie :roll: Milego dnia wszystkim życzymy ;) Quote
sota36 Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Ojej - al;e ze mnie gapa - no coz. ale u nas Studniowka, wiec wybacz - STO LAT MALUTKI BRIARDZIKU!!!!! W ZDROWKU - OD CIOTKI JOLI I GUTKA :loveu::new-bday::BIG::tort::tort: - i 2 torty na drugie Urodzinki!!!!! Ło matko - juz go o pol roku odmlodzilam... Quote
Daga_i_Oskar Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 Joluś jesteś cudowna, dziękujemy za wspaniałe życzonka :buzi: A ja się na 100dniówcę bawie 13go w piątek w Starochorzowskim Domu Kultury, więc możesz wpaśc :lol: :lol: Pod Twoimi oknami się będe bawiła :lol: :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 sota36 napisał(a):No dokladnie!!! Przyjdz sie pokazac!!!!! ja tam powinnam być kolo 19:30 bo od 20 zaczynamy tanczyc, wiec udawaj ze idziesz z Guciem na spacerek to mnie zobaczysz :lol: :lol: P.S a jak rano nie bede wstanie isc do domu to przyjde do Ciebie bo jest blizej :lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
sota36 Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Dobra - plan uzgodniony - ciekawe, coz niego wyjdzie???? Quote
Daga_i_Oskar Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 [quote name='sota36']Dobra - plan uzgodniony - ciekawe, coz niego wyjdzie???? Joluś jak będę wyjeżdżała z domku to puszczę Ci sygnałka. Podaje srebrną bryką z szoferem :lol: :lol: z kolezanka no i naszymi partnerami :lol: :lol: Quote
Recommended Posts