Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Daga, co Ty pleciesz? Jakie dosyc? Zdjecia sa naprawde sliczne - ladnie zrobione no i przede wszystkim Londym mozna popodziwiac :D
Jesli o mnie chodzi to wklejaj dalej Londyn, oczywiscie przeplatany Oskarkiem :lol:

Posted

Dziewczyny bardzo mnie to cieszy, że nie macie mnie jeszcze dosyć i co najważniejsze, ze zdjęcia się podobają i choć przez trochę mogliście się poczuć jakbyście tam były.
Fotek z Anglii już nie będę wstawiała, bo i tak już wstawiłam ich o dużo za dużo.
To jest galeria Oskarka, a ten pewnie jest już zazdrosny, że wszyscy tak zachwalają mnie, a nie jego,a wkońcu to on jest Panem tej galerii :lol: :lol: :lol:
Idę pozmniejszać szybko fotki i wstawię Wam Oskarka z serii "mokry szczurek"

Posted

Jeszcze troche :oops: :lol: :lol: :lol:

Oskarek smutny, że pańcia go tak długo w wannie przetrzymuje :(

Taki prościutki przedziałeczek udalo sie pańci zrobic :lol: :lol:

No i jestem już prawie wysuszony :lol:

a jaki lśniący jestem :lol:

OK! na dzisiaj to juz tyle, ale sie tych zdjec w ostatnich dniach nazmiejszalam ohoho hihih :lol: :lol: :lol:

Posted

Daga&Oskar napisał(a):

tu już mina mu spoważniała :D

no tak... to nie jest śmieszne, fotografować poważnego psa w tak intymnej sytuacji???? to naruszanie prywatności :evil:

:wink: :lol:

Posted

Daga&Oskar napisał(a):

tu wyglada zupelnie inaczej niz zwykle... nie ufarbowalas mu przypadkiem wloskow przy okazji tej kapieli, czy cuś? ;)

Posted

Teklunia napisał(a):
Daga&Oskar napisał(a):

tu wyglada zupelnie inaczej niz zwykle... nie ufarbowalas mu przypadkiem wloskow przy okazji tej kapieli, czy cuś? ;)

a co jest nie tak z jego włoskami? Póki co nie bawiłam się w farbowanie :D

Posted

Daguś, ale słodki ten scurasek mokry :lol: !
A przedziałek - to pierwsza klasa!

Teklunia, właśnie Oskar ma niesamowite te swoje kolory naturalne :lol:! Nie jeden pies wystawowy mu zazdrości takich kolorków :wink: :lol: !

Posted

elena napisał(a):
Daguś, ale słodki ten scurasek mokry :lol: !
A przedziałek - to pierwsza klasa!

Teklunia, właśnie Oskar ma niesamowite te swoje kolory naturalne :lol:! Nie jeden pies wystawowy mu zazdrości takich kolorków :wink: :lol: !

Lenko im częśćiej słyszę takie pochwały w stronę Oskarka tym bardziej zaczynam zalowac, ze nie ma rodowodu :)
Często zastanawiam sie jakie byłyby po nim szczeniaczki? :lol: :lol:

Posted

elena napisał(a):

alez ja uwazam ze ma najcudowniejsze kolorki na swiecie!!!
tylko po prostu na tamtym zdjeciu wyszedl tak jakos jasniej i puszysciej niz zwykle :D

Daga&Oskar napisał(a):

Lenko im częśćiej słyszę takie pochwały w stronę Oskarka tym bardziej zaczynam zalowac, ze nie ma rodowodu :)

na pewno bym takiego chciala :oops:

Posted

Teklunia napisał(a):
elena napisał(a):

tylko po prostu na tamtym zdjeciu wyszedl tak jakos jasniej i puszysciej niz zwykle :D

Dagusia go tak dobrze wyszorowała :wink: !

Posted

Teklunia napisał(a):
elena napisał(a):

Daga&Oskar napisał(a):

na pewno bym takiego chciala :oops:

Tekluniu, Oskarek jest złoto-rudawym Yoreczkiem, musiałabyś go zobaczyć na żywo i wtedy dokładnie widać jego kolorki. Tutaj też dodatkowo tak wyszedł bo było sztuczne oświetlenie, zdjęcie z lampą robiobie-dodatkowo rozjasniło go. A puszysty jest taki bo ma dużo włosków i był w trakcie suszenia stą ta bujna fryzurka :)

Jeżeli chodzi o szczeniaczki to bardzo miło to czytać i jakby już kiedyś do czegoś doszło to damy znać :lol: :lol: :lol:

Posted

Moja galeryjka ciagle siedzi na drugiej stronce :wink: , nie mam nowych fotek, za oknem szaro i buro. A ja biedna musze lezec, bo chorobsko mnie dopadlo :evilbat:

Posted

Domowych fotek ciąg dalszy - jeszcze trochę będę Was nimi męczyła, bo jak dzisiaj planowalam iść do parczku zrobic jakies zdjecia na sniezyku to mi deszcz go zmyl spod nosa - paskua wstrętny :lol: :lol:

nie ma to jak zabawa ze słonikiem :lol:

moje żywe złoto :D

c.d.n ...

Posted

Iv napisał(a):
Moja galeryjka ciagle siedzi na drugiej stronce :wink: , nie mam nowych fotek, za oknem szaro i buro. A ja biedna musze lezec, bo chorobsko mnie dopadlo :evilbat:

ja za to mam sporo fotek tylko gorzej z czasem, żeby je wstawić :oops: :lol: :lol:
a za oknem rzeczywiście szaro, buro i ponuro :-?

Posted

Pokąpielowy Oskarek :lol: :lol:

Podczas kąpsiu kąpsiu stracił dużo energii i musiał coś sobie przekąsić :lol:

Tak ładnie je Oskarek - nic nie kruszy :evilbat: :lol:

a potem najlepiej zrobić maślane oczka i udawać, że jest porządek :lol: :lol:

Pozdrawiam wszytskich :D

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Ślicznościowe fotki radosnego Oskarka 8)
Szkoda że sniezek zmyło chyba wszystkim pieskom podoba sie taka zabawa na śniegu :wink:

o tak Aluś, jak pojawił się pierwszy śnieżek to Oskarek był cały w skowronkach, szalał jak te dzieciaki kiedy zobaczyły śnieg za oknem :lol: :lol: :lol:
a teraz chalapa, ciapa i bród :-?

Posted

Daga&Oskar napisał(a):

przekochana kuleczka :angel: :angel: :angel:
ja chce do Oskarka!!!

Widac Daga, jak o niego dbasz... Zawsze jest lśniący, czysciutki, wyczesany... Cud-miod! :D

Posted

Teklunia napisał(a):
Daga&Oskar napisał(a):

przekochana kuleczka :angel: :angel: :angel:
ja chce do Oskarka!!!

Widac Daga, jak o niego dbasz... Zawsze jest lśniący, czysciutki, wyczesany... Cud-miod! :D

Kasiu zapraszamy bardzo serdecznie z TENusiem :)

Staram się dbać o niego jak najlepiej potrafię i ciesze się, że inni to doceniają :calus:

Posted

Dajcie spokój Dziewczyny z tą pogodą.. :( do kitu :x U nas wczoraj snieg popadał 5 min. potem deszcz i można sie domyślić jak teraz jest pięknie za oknem :evil:

Oskarek jak zwykle śliczniasty :lilangel:

Posted

Monis&Nodi napisał(a):
Dajcie spokój Dziewczyny z tą pogodą.. :( do kitu :x U nas wczoraj snieg popadał 5 min. potem deszcz i można sie domyślić jak teraz jest pięknie za oknem :evil:

Oskarek jak zwykle śliczniasty :lilangel:

u nas było podobnie, pół dnia sypał gęsty puszek,a drugie pół dnia gęsty deszcz, który śnieg zamienił w pluchę :-?