Daga_i_Oskar Posted November 8, 2005 Author Posted November 8, 2005 [quote name='HankaRupczewska']CUDASIŃSKI !!! Haniu dziękujemy :D Quote
Daga_i_Oskar Posted November 8, 2005 Author Posted November 8, 2005 Oskarek został poddany metamorfozie :) Będzie gotowy za jakąś godzinkę :) Zrobię kilka fot i szybko wstawię, a potem to będę odliczała godziny do wylotu :lol: :lol: :lol: Quote
Snoopy7 Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Daguś dawaj te fotki bo zaraz nam odlecisz . Please Quote
Daga_i_Oskar Posted November 8, 2005 Author Posted November 8, 2005 No i przyszła pora na moją złodą mordeczkę Oskarek zadowolony z wizyty u fryzjera :D Oskarek sępi cisateczko takim błagalnym wzrokiem prosi :D no i udało się :oops: :lol: :lol: Oskarek się oblizuje bo na dole nagródki leżą, cwaniak :evilbat: c.d.n :lol: :lol: :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 8, 2005 Author Posted November 8, 2005 Oskarek wyznaje mi miłość :lol: :lol: :lol: c.d.n :lol: :lol: :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 8, 2005 Author Posted November 8, 2005 gdzie mój Oskarkowy ogonek :lol: :lol: i piłeczka się znalazła :D Oskarek uśmiecha się do Was :D Oskarek nie chce, żeby Pańcia jechała do Anglii :( Za maskotkę na półeczce też mogę robić :lol: :lol: NIE ZAPOMNIJCIE O MNIE KOCHANI To musi Was starczyc na conajmniej tydzien, aż wrócę i nabiorę sił hihih. Mam taką cichą nadzieję, że po powrocie, Oskarkowej galeryjki nie bede szukała gdzies na 5 czy 10 str. pamietajcie o nas :) Pozdrawiam Was gorąco i postaram się zajrzeć do Was jeszcze jutro jak już dolecę na miejsce to zdam relację :lol: :lol: Quote
Alicja Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Oskarek uroczy po wizycie u fryzjera 8) Daguś tylko się tam nie zgub i wracaj do nas no i do Oskarka :wink: Quote
Teklunia Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 [quote name='Daga&Oskar'] jakie idealne ciecie! daj mi namiary na tego fryzjera, bo moj zawsze cos mi schrzani ;) [quote name='Daga&Oskar']To musi Was starczyc na conajmniej tydzien, aż wrócę i nabiorę sił hihih. Mam taką cichą nadzieję, że po powrocie, Oskarkowej galeryjki nie bede szukała gdzies na 5 czy 10 str. pamietajcie o nas o nie :sadCyber: ja nie chce :nonono2: nie pozbawiaj mnie Oskarcia na tydzien!!! Moze po drodze podrzuc go do Wawy, ja sie nim zajme podzcas Twojej nieobecnosci :D Quote
Daga_i_Oskar Posted November 8, 2005 Author Posted November 8, 2005 Ojej dziękuje dziewczyny za te miłe komentarze i ciesze się ogromnie, ze Oskarek się podoba :) Aluś, wrócę, wrócę ... po Oskarka :lol: :lol: :lol: Gabrysiu, #buzi Tekluniu, fryzjerkę mogę polecić z czytsym sumieniem, widzialam kolkakrotnie jak podchodzi do psa i to mi się u niej bardzo podoba. Najpierw się z nim zapoznaje oswaja a potem przyzwyczaja :) Jezeli chodzi o podrzucenie Osk do Wawy to z tym będzie troche problemu, bo rodzice go zabieraja do domku do Lezajska, ale kiedys jak nie bedziemy mieli co z nim zrobic to podrzucimy :lol: :lol: Quote
Gosiek Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 [quote name='Teklunia'][quote name='Daga&Oskar'] jakie idealne ciecie! daj mi namiary na tego fryzjera, bo moj zawsze cos mi schrzani ;) Tekluniu a daleko masz na Plac Narutowicza? Daga - zdjątka jak zawsze świetne a Oskarek słodzieńki ... to juz standard 8) :P Leć i przyleć szczęśliwie, baw sie superowo i czekamy na fotorelację :P Quote
Daga_i_Oskar Posted November 8, 2005 Author Posted November 8, 2005 Daga - zdjątka jak zawsze świetne a Oskarek słodzieńki ... to juz standard Leć i przyleć szczęśliwie, baw sie superowo i czekamy na fotorelację Gosienko dziękujemy :smilecol: Quote
dbsst Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 ojojojo Oskarek do mnie pedzi z Tym serduchem cos tak czuje :angel: Quote
Teklunia Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Gosiek napisał(a): Teklunia napisał(a):jakie idealne ciecie! daj mi namiary na tego fryzjera, bo moj zawsze cos mi schrzani Tekluniu a daleko masz na Plac Narutowicza? bliziutko mam, bliziutko :) studiowalam tam nieopodal... Quote
Gosiek Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Tekluniu a wiesz ze tam jest dobry fryzjer? 8) My chodzimy z Axiem ... P/ Ola kocha psy - sama hoduje jamniorki z dużym,i sukcesami... i jest sędzią kynologicznym hihi - zna sie nz psiakach i pięknie strzyze :wink: Quote
Alka Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Dagusiu, życzę przesympatycznego pobytu , mnóstwa wrażeń i wracaj do nas kochana ! Oj, czuje ,że będziemy miały co oglądać po Twoim powrocie. :D Quote
Teklunia Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Gosiek napisał(a):Tekluniu a wiesz ze tam jest dobry fryzjer? My chodzimy z Axiem ... P/ Ola kocha psy - sama hoduje jamniorki z dużym,i sukcesami... i jest sędzią kynologicznym hihi - zna sie nz psiakach i pięknie strzyze :oops: Gosiu, ale ja chce fryzjera dla siebie :oops: zasmucilo mnie po prosu, ze Oskarek ma lepsza fryzurke ode mnie ;) czy te psie stylistki pomagaja tez czasem ludziom? ;) Quote
Gosiek Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 :lol: :lol: :lol: no to ładnie :lol: :lol: U mnie jest dobra fryzjerka - ślicznie strzyże i wszystkie klientki wychodzą zadowolone 8) Quote
Teklunia Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 to pisz, gdzie to jest :) pouprawiamy reklame ;) Quote
Gosiek Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 w Ursusie :wink: A jak chcesz namiary to Ci mogę na PW wysłać :D Quote
asiunia Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Hej!! Jak pięknie obciety Oskarek :angel: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 9, 2005 Author Posted November 9, 2005 Witam Kochani!! to ja dagusia tylko, że z innej strony. Dolecialyśmy cale i zdrowie, tylko potem kilka godzin tluklysmy sie autobusami, ale ogolnie podroz minela bardzo fajnie. Probowalam zrobic kilka zdjec z samolotu,ale nie za dobrze wyszly bo bylo strasznie zamglone niebo z rana a startowalysmy kilkaminut po 6. Tak wiec od 3 jestem na nogah, ale jak widac w niczym mi to nie przeszkadza i nawet na dogo znalazlam czas zeby wpasc :lol: :lol: Ciesze sie ogromnie, ze galeria Oskarka nie spadla na druga strone za co Wam bardzo Kochani dziekuje :buzi: Jest tutaj slicznie i cieplutko. Juz bylismy nad Morzem - cudny widok, te rosliny, palmy - czuje sie jakbym cconajmniej na hawajach byla :lol: :lol: Poznalam juz kilku wspollokatorow - wszyscy sa bardzo sympatyczni. Teraz idziemy cos zjesc bo padamy z glowdu. Jezeli czas pozwoli to jeszcze sie dzisiaj odezwe. Zdjec bede robila mnostwo !! Caluje i tesknie Daga! Quote
dbsst Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Dagus juz tesknimy :D baw sie dobrze i foc :D Quote
Snoopy7 Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Dagusiu my także Cię całujemy :calus: i tęsknimy. Czekamy na Ciebie :hand: Aaaa i zapomniałam dodać Oscarek jak zawsze przepiękny. :kciuki: Quote
Recommended Posts