Daga_i_Oskar Posted November 24, 2005 Author Posted November 24, 2005 Oskarek ze zdziwieniem patrzy, gdzie Axelek tak biegnie :lol: Biegnący Oskarek Latający Axelek Chłopaki knują jakiś plan :lol: Biżunia też się znalazła :D Tylko tyle zdjęć zrobiłam, no byłąm tak przejęta tym spotkankiem i rozmowami z Gosią i Lenką :lol: że nie miałam czasu na cykanie :P Quote
Hanna R. Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Oj, śliczne te Wasze maluszki ! A ja będe trzymała kciuki za ten twój 2x cięższy sprawdzian :kciuki: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 24, 2005 Author Posted November 24, 2005 HankaRupczewska napisał(a):Oj, śliczne te Wasze maluszki ! A ja będe trzymała kciuki za ten twój 2x cięższy sprawdzian :kciuki: Haniu, kciuki się przydadzą na pewno, bo to będzie już decydująca ocenka :-? Quote
Iv Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Jakie modne sweterki maja :wink: Ostatnio takie widzialam wAVANTI :lol: A ta Biżunia - jaka z niej zgrabna dziewczyna :P :fadein: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 24, 2005 Author Posted November 24, 2005 Iv napisał(a):Jakie modne sweterki maja :wink: Ostatnio takie widzialam wAVANTI :lol: A ta Biżunia - jaka z niej zgrabna dziewczyna :P :fadein: o tak Biżunia to śliczna niunia - nic dziwnego urode odziedziczyła po swojej Pańci :) Quote
Daga_i_Oskar Posted November 24, 2005 Author Posted November 24, 2005 Pozmniejszałam już część fotek więc przyszła pora, żeby je wstawić :) LONDYN Ja na tle wyłaniającego się London Eye - fotka trochę ciemna :-? Robiłam zdjęcia wszytskiemu co mi się tylko rzuciło w oko Jakaś Katedra W tle wyłania się Parlament Akurat szła jakaś parada więc pozwoliłam zrobić sobie zdjęcie na jej tle :D Ok uciekam z Oskarkiem na spacerek, bo już przy drzwiach czeka :D Quote
Gosiek Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 hahahaha - tak mi sie właśnie wydawało ze mi cyknęłaś fotę w trakcie postrzyzyn Axelka 8) zdjęcia super - wszystkie i te z Londynu i te niedzielne. plosie 8) dobranoc Quote
Daga_i_Oskar Posted November 24, 2005 Author Posted November 24, 2005 Gosiek napisał(a): zdjęcia super - wszystkie i te z Londynu i te niedzielne. plosie 8) dobranoc dziękuje Gosiu :buzi: ja juz nie mialam czasu na bawienie sie w rozjasnianie, ale milo, ze zrobilas to za mnie :D Zabieram sie za reszte zdjec, bo juz ze spacerku wrocilismy - ale tam mroz brrr Quote
Daga_i_Oskar Posted November 24, 2005 Author Posted November 24, 2005 BIG BEN zmierzamy w stronę London Eye na tle całego Parlamentu Agatko czy kiedy Ty byłaś w Londyńskim Oceanarium było takie akwarium zrobione z Forda KA? Niestety nie udało uchwycić mi się rybek - schowały się Tak wygląda te OKO robione od dołu-było potężne A to jedna z kapsul - wpuszczali do niej po 25 osób Wszytsko takie małe z dołu :lol: :lol: cdn ... Quote
elena Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Daguś! Wszystkie foteczki Twoje są cudowne!!! Ja to ostatnio mam problemy z tym netem - jakiś tam kable pozamarzały czy co? :wink: :wink: :lol: Chyba z godzinę już siedzę i cały czas naciskam Show Picture w przeglądarce :wink: , a fotki się nie ładują :cry: ! Ale w końcu udało się i warto było :lol: :lol: ! Całus dla Oscarcia :lol: ! Quote
Daga_i_Oskar Posted November 24, 2005 Author Posted November 24, 2005 Hej Lenko! Fajnie, że w końcu udało Ci się dotrzeć na dogo :) Ja póki co (odpukać) mam spokój kompem i mam nadzieje, ze w najblizszym czasie zadnych psikusow mi nie zrobic. Jak tam Biżunia się czuje? Widać już coś? Wycałuj ją w ten słodki pycholek. Oskarek macha do Was ogonkiem :) Quote
Daga_i_Oskar Posted November 24, 2005 Author Posted November 24, 2005 Kilka widoczków z kapsuły - cudne widoki :D Jesteśmy już prawie na szczycie Parlament w całej okazałosci - zdjęcie nie ostre bo akurat słoneczko świeciło prosto na nas W Londynie stoi pełno nimów, oto kilku patrzyłam się na nich i podziwiałam jak długo można tak wytrzymac w bez ruchu? Quote
elena Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Wiesz, brzusio Biżusinkowe rośnie, a psina teraz taka śpiąca się zrobiła :wink: ! A dziś przeżyłam szok, rozkręciłąm Bińce papioloty, a na kąpanie jakoś już nie miałam sił, tylko wyczesałam, patrzę, a ona ma te włosy dosłownie do ziemi, w papilotach trochę ponad miesiąc chodzi i tak szybko jej urosły :o . Miała już długie ale nie takie :-? . Teraz to już w ogóle szkoda mi będzie robić jej krótką fryzurkę :wink: . Quote
elena Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Daguś, ja tu piszę, a Ty znowu piękne foty powstawiałaś :lol: ! OKO, kapsuły i widoczki z kapsuły sa niesamowite :lol: ! Quote
Daga_i_Oskar Posted November 24, 2005 Author Posted November 24, 2005 Lenuś koniecznie zrób jej zdjęcia w długasnych włoskach i pokaż nam dziewczynke - musi wyglądać cudnie. Wycałuj ją ode mnie i wymiziaj po brzuszku - niech rośnie, rośnie :lol: :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 24, 2005 Author Posted November 24, 2005 elena napisał(a):Daguś, ja tu piszę, a Ty znowu piękne foty powstawiałaś :lol: ! OKO, kapsuły i widoczki z kapsuły sa niesamowite :lol: ! Lenuś długo mnie nie było to staram się szybciutko fotki zaległe wstawić, bo kolejne (chyba ze 100) od Oskarka czeka na wstawienie :oops: Dzisiaj już się nawstawiałam tych zdjęć, a jeszcze z Londynu zostało mi koło 20 więc zostawię to już sobie na jutro :) A jak tam u Was ze śniegiem? U nast taki twardy ten śnieg- mógłby troche świeży popruszyć :D Quote
elena Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 To w takim razie czekam na kolejne foty, a Bużu skę sfotografuję jak wykąpie, bo teraz jest straszny z niej brudasek naoliwiony :wink: ! A śniegu u nas jakoś mało, a ten co został to taki brudny jest, już nie wyszły by takie foty, jak w niedzielę :wink: . Quote
Lucy* Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Ale FOTY :o :o REWELACYJNE :multi: :multi: przez chwilę poczułam się jak na wycieczce w Londynie 8) Quote
Teklunia Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 swietne sa te zdjecia oka i z oka :D takie rury i inne dziwne elementy... super! Quote
Daga_i_Oskar Posted November 25, 2005 Author Posted November 25, 2005 Dzięki za odwiedziny i za komenatzre - jesteście wspaniałe ! :lol: Wstawię jeszcze kilka(naście) zdjęć i nie będę Was już męczyła tymi fotkami tylko przerzucę się na Oskarka :lol: :lol: Londyn c.d Przechodzimy na drugą stronę Tamizy przez wielgachny most Oczywiście nie obyło się bez tego, abym zdjęcia przy budkach telefonicznych sobie nie zrobiła N placu ...? wyleciała mi nazwa z głowy :oops: w trakcie rzuciania monety na szczęście przy jednym z czterech lwa - każdy uwtawiony w inną stronę świata Takich bram przejazdowych w Londynie jest dużo ... Typowe Angielskie Tax'ówki. Cała droga prowadząca do Bakingham Palace jest w Angielskich flagach - jak na zdjęciu Właśnie zmierzamy w stronę BP przez piękny, zielony park Quote
Daga_i_Oskar Posted November 25, 2005 Author Posted November 25, 2005 To już ostatnie fotki z Londynu - obiecuję :oops: Londyńskie ptactwo :lol: Moja kofana wiewiórecka, któa z rączki jadła mi orzeszka :angel: czyż nie są słodkie? :angel: Wreszcie dotarłyśmy do BP :lol: :lol: Chciałoby się tam wejść :lol: udało się uchwycić samolocik, ale fotka została zmniejszona i siakiś taki mały wyszedł To już ostatnia fota - obiecuję :lol: Pozdrawiam wszytskich gorąco i mam nadzieję, ze nie macie mnie jeszcze dosyć :oops: :lol: :lol: :lol: Quote
Snoopy7 Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Dagusiu dosyć ???- no co ty nigdy :iloveyou: . A tak pozatym zdjęcia są wspaniałe Londym piękny, a Ty Modelka , super ahhh te kolorki cudo Quote
anetta Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 suuper foty :D Bardzo milo je sie oglada :angel: widoczki z OKA ;) sa piekne! Quote
Alicja Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Daga , foty są rewelacyjne , aż chciało by się pojechać :wink: Quote
Recommended Posts