Gosiek Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 czesć Dagulka :D Fajowe zdjecia powstawiałaś... i jak to komentować, co? Same słodkie określenia mi sie nasuwają... fajnego i bardzo fotogenicznego masz tego Oskarutka :D Quote
Daga_i_Oskar Posted December 2, 2005 Author Posted December 2, 2005 Cześć dziewczyny :) boshe jak to przemiło wejść na dogo i się odprężyć czytając takie wspaniałe komentarze dotyczące mojego psiurka. Jest mi niezmiernie miło czytać to wszytsko co piszecie - lejecie miód na moje serce, jesteście Kochane a ja znowu Oskarka przed samym snem sobie ogladam i musze przyznac ze to bardzo mile zakonczenie dnia Kasiu cieszę się bardzo, że Oskarek ponieką przyczynił się do tego iż Twój dzień miło się zakończył, mam nadzieję, ze takich okazji będzie więcej :D jak ja wam zazdroszczę tego śniegu Maga, To na co czekasz? Bierz Leona pakuj do auta i przyjeżdżajcie na weekend :lol: :lol: widzę że sweterek się przydaję , strasznie się cieszę Aguś jak miło, ze do nas zaglądasz :buzi: a sweterek jest bardzo przydatny, szybko się zakłada i Oskarek zadowolony po śniegu biega, bo jest mu cieplutko :D nie wiem jak ty to robisz ale Oskarek zawsze wygląda na fotach słodziutko! To pełen uroku psiunio a foteczki pod kołderką pokazują ze ma chyba nawet za dobzre ze swoja pancią, sesje, spacery i ta kołderka normalnie same luksusy Malwi, Oskarek rzeczywiscie ma u nas luksusy lepsze jak niejedna osoba :oops: :oops: ale jak tu sie nie oprzec takiej słodkiej mordeczce? :oops: :oops: Ciesze sie, ze Oskarek na kazdej fotce Ci sie odoba, a wyglada tak slodko bo ... lubi sobie czasem slodkosci zjesc i pewnie wychodzi to na zdjęciach hihihi i jak to komentować, co? Same słodkie określenia mi sie nasuwają Gosiu Quote
Daga_i_Oskar Posted December 2, 2005 Author Posted December 2, 2005 Oskarek dopomina się, żeby Pańcia go wzięła na biureczko bo chce poczytać co piszą na dogo na jego temat :lol: :lol: Czeka, aż pańcia da pozwolenie na wskoczenie Pozdrawiamy :) Quote
Iv Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Moze Oskarek poczyta o Atajku i Sarze? :wink: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 2, 2005 Author Posted December 2, 2005 Iv napisał(a):Moze Oskarek poczyta o Atajku i Sarze? :wink: właśnie przed chwilką to zrobiliśmy :D czytasz w naszych myślach :lol: :lol: :lol: Quote
marlena924 Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Widze, że coraz więcj fotek przybywa i zaraz po zrobieniu są pokazywane :P Pozdrowionka wpadnij do nas :D Quote
Daga_i_Oskar Posted December 2, 2005 Author Posted December 2, 2005 marlena924 napisał(a):Widze, że coraz więcj fotek przybywa i zaraz po zrobieniu są pokazywane :P Pozdrowionka wpadnij do nas :D bo jak są takie zimowe, długie południa to najlepiej wziąć aparat w ręcę i kilka fot cyknąć :) Quote
Teklunia Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Dagus, czy moge poprosic dzis o jakas specjalna porcje Oskarka na dobranoc. Mam fatalny dzien i przydalaby sie jakas mila odskocznia. No i pocaluj go ode mnie w brzusio :) Quote
Daga_i_Oskar Posted December 2, 2005 Author Posted December 2, 2005 Teklunia napisał(a):Dagus, czy moge poprosic dzis o jakas specjalna porcje Oskarka na dobranoc. Mam fatalny dzien i przydalaby sie jakas mila odskocznia. No i pocaluj go ode mnie w brzusio :) Kasiu, coś się znajdzie :0 Zaraz poszukam, pozmniejszam i wrzuce na życzenie i na poprawienie nastroju :D Quote
Teklunia Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Daga&Oskar napisał(a):Teklunia napisał(a):Dagus, czy moge poprosic dzis o jakas specjalna porcje Oskarka na dobranoc. Mam fatalny dzien i przydalaby sie jakas mila odskocznia. No i pocaluj go ode mnie w brzusio :) Kasiu, coś się znajdzie :0 Zaraz poszukam, pozmniejszam i wrzuce na życzenie i na poprawienie nastroju :D a ma takie tam rodzinne dramaty... niby czlowiek dorosly jest, ma swoje zycie, a caly czas ciagna sie za nim problemy rodzicow :( zeby nie wiem ile miec lat i wlasnych problemow... :( to czekam na mojego ulubienca :) Quote
Koma Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 No nie mogę... :cunao: :cunao: :cunao: Uroczy maluszek :buzi: :angel: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 2, 2005 Author Posted December 2, 2005 Zabawy z piłeczką - to co Yorkusie lubią najbardziej :lol: :lol: :lol: Już mu się znudziło :-? no i co teraz będziemy Daguś robić? wezmę sobie jakiś smakołyczek :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 2, 2005 Author Posted December 2, 2005 c.d Kasiu nie smuć się już - wszytsko będzie OK. Twój Oskarek Kasiu, problem z rodzicami zawsze będzie i tutaj wiek nie ma znaczenia. Zawsze chcieliby ingerować w nasze życie, doradzać, bo zawsze wiedzą wszytsko najlepiej ... musismy się z tym pogodzić i jakoś żyć dalej - nie załamuj się Kochana ... Oskarek przesyła buziaczki :) Komka, dziękujemy za odwiedziny :D My już powolutku uciekamy, więc kolorowych snoof wszytskim życzymy i do juterka - tak myślę :) Quote
Teklunia Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Daga&Oskar napisał(a): Kasiu nie smuć się już - wszytsko będzie OK. Twój Oskarek moje slicznosci :angel: :angel: :angel: dziekuje bardzo za piekne zdjecia Oskarka i za ten portrecik szczegolnie! :) Daga&Oskar napisał(a): Kasiu, problem z rodzicami zawsze będzie i tutaj wiek nie ma znaczenia. Zawsze chcieliby ingerować w nasze życie, doradzać, bo zawsze wiedzą wszytsko najlepiej ... musismy się z tym pogodzić i jakoś żyć dalej - nie załamuj się Kochana ... Oskarek przesyła buziaczki :) dzieki Daguś za cieple slowa. Z tym ze u mnie ten problem jest akurat odwrocony, bo to ja musze ingerowac w zycie rodzicow i w ich problemy, co wcale nie jest ani latwe, ani przyjemne... Ale widocznie taka jest kolej rzeczy na tym swiecie... Dobranoc, przytulcie sie mocno z Oskarkiem i spijcie dobrze! :) Quote
Daga_i_Oskar Posted December 3, 2005 Author Posted December 3, 2005 Witam wszytsich :lol: Zrobiłam Oskarkowi kilak fot - są jeszcze gorące, więc uważajcie przy oglądaniu, żeby się nie popażyć :lol: :lol: i znowu z piłeczką :lol: :lol: Quote
Magda Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Rzeczywiscie gorace, takie najswiezsze sa najlepsze. Najbardziej lubie ogladac Oskarka w kolorowym sweterku na sniegu. Jak na niego patrze to oczy mi sie smieja....... Wstawilam sobie jego zdjecia na pulpicie :oops: , a mama jest nim zachwycona :P Quote
Daga_i_Oskar Posted December 3, 2005 Author Posted December 3, 2005 c.d :lol: :lol: Kasiu głowa do góry, wszytsko się jakoś uporządkuje i będzie OK - musi być, nie ma innego wyjścia. A teraz się musisz uśmiechnąć, bo Oskarek dowiedziawszy się, że jesteś smutna też się smutal Dzisiaj na urodzinki się wybieramy :-? więc te fotki, które wstawiłam muszą starczyć co najmniej do juterka :D Quote
Daga_i_Oskar Posted December 3, 2005 Author Posted December 3, 2005 Magda&York napisał(a):Rzeczywiscie gorace, takie najswiezsze sa najlepsze. Najbardziej lubie ogladac Oskarka w kolorowym sweterku na sniegu. Jak na niego patrze to oczy mi sie smieja....... Wstawilam sobie jego zdjecia na pulpicie :oops: , a mama jest nim zachwycona :P Madziu to dla nas zaszczyt gościć na pulpicie Twojego komputerka - bardzo miła niespodzianka. Ja sama mam Oskarka w tym swterku na pulpicie tylko, że w sephi - strasznie mi się takie zdjęcia podobają. Jest mi niezmiernie miło, że podoba Ci się aż tak bardzo Oskarek :D Quote
Magda Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Daga&Oskar napisał(a): mój dziundziek Kochany :oops: Dokladnie to mam to zdjecie :P Miki tez przez chwilke patrzyl w monitor na swojego pieknego kolege. Az zazdrosci mu takiej pogody....... Quote
Daga_i_Oskar Posted December 3, 2005 Author Posted December 3, 2005 Magda&York napisał(a):Daga&Oskar napisał(a): mój dziundziek Kochany :oops: Dokladnie to mam to zdjecie :P Miki tez przez chwilke patrzyl w monitor na swojego pieknego kolege. Az zazdrosci mu takiej pogody....... dziękujemy Madziu :lol: Quote
SwEet_LiLi Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Oskarito , cudnie wychodzi na fotkach ... On na każdej wygląda tak Pieknie czy musisz zrobic jak ja 20 zdięc żeby jakieś sie Udało ?? :wink: Quote
Teklunia Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Kasiu głowa do góry, wszytsko się jakoś uporządkuje i będzie OK - musi być, nie ma innego wyjścia. A teraz się musisz uśmiechnąć, bo Oskarek dowiedziawszy się, że jesteś smutna też się smutal Dagus, jestes zawsze taka kochana :buzi: A oskarcio jak zwykle piekny i taaaki blyszczacy :angel: No i bardzo imponuje mi ta pileczkowa pasja... :) Quote
Daga_i_Oskar Posted December 3, 2005 Author Posted December 3, 2005 Dobry wieczór Kochani - my już po urodzinkach :lol: i wpadamy na chwilkę zobaczyć co na dogo słychać :lol: Dziękuję wszytskim odwiedzającym - Oskarutek macha do Was ogonkiem :lol: A oskarcio jak zwykle piekny i taaaki blyszczacy No i bardzo imponuje mi ta pileczkowa pasja... Kasiu jutro mam zamiar Oskarutka kąpsiać to dopiero mszek będzie lśniący i błyszczący - postaram się cyknąć mu kilka fot i wstawić :) A piłeczka to jego ulubiona zabaweczka i nie ważne czy mała czy duża kaza jest OK :lol: :lol: Quote
Hanna R. Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Oskarek jest ... no - poprostu śliczny ! Ale prosze powiedzieć Mamie, żeby przestała tak wyświecać te podłogi ! Bo bedę musiała przestać tutaj bywać ! :evilbat: :evilbat: :evilbat: Quote
Recommended Posts