Moniś Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Oskarek jest boski :roll: :lol: Daga więcej takich fot dawaj :D Wystarczy na niego spojrzeć, a już sie buźka człowiekowi śmiejeee :D Czekamy z utęsknieniem na te 40 kolejnych :wink: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 29, 2005 Author Posted November 29, 2005 Teklunia napisał(a):Daga&Oskar napisał(a): czyż nie jestem piekny ? :wink: Oskareczku, jestes najpiekniejszym pieskiem n asiwecie! Nie przesadzam! Futerko jak aksamit - zawsze wyczesane i blyszczace, ale za to to juz podziekuj swojej Panci :) I ten Twoj noseczek jak wegielek... :angel: Kasiu, Ty to zawsze potrafisz napisać coś miłego, lejesz miód na moje serce- jesteś Kochana :calus: Zawsze do nas zaglądasz i za to Ci dziękujemy :buzi: Quote
Alicja Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Nochalek ma boski , taki jak sztuczny 8) jak pluszaczki mają :wink: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 29, 2005 Author Posted November 29, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Nochalek ma boski , taki jak sztuczny 8) jak pluszaczki mają :wink: Alicjo - bo to taki żywy pluszak do Kochania, przytulania i całowania :lol: :lol: Moniko - dziekujemy za odwiedzanie naszej galerykji i oczywiscie zapraszamy ponownie :) Zdjecia wstawie jutro, bo nowe to dopiero w niedziele beda jak sniezyk ładnie popruszy i do parczku się wybierzemy, trzeba jeszcze misia wykąpsiać :lol: Quote
Lucy* Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Daga&Oskar napisał(a):Lucy* napisał(a):A może jakieś nowe ujęcia ?? 8) no to proszę kilka fot tak na szybko bo wpadam jak po ogień - wykorzystuje, że siostra przez tel rozmawia :lol: :evilbat: Cudowny.. :loveu: :loveu: :loveu: a ten kolorek włosia.. czym Oskarku robisz bo chętnie sama bym sobie taki szczeliła 8) :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 29, 2005 Author Posted November 29, 2005 Lucy* napisał(a):Daga&Oskar napisał(a):Lucy* napisał(a):A może jakieś nowe ujęcia ?? 8) no to proszę kilka fot tak na szybko bo wpadam jak po ogień - wykorzystuje, że siostra przez tel rozmawia :lol: :evilbat: Cudowny.. :loveu: :loveu: :loveu: a ten kolorek włosia.. czym Oskarku robisz bo chętnie sama bym sobie taki szczeliła 8) :lol: Lucy to tajemnica VIP'ów :lol: :lol: :lol: :lol: :evilbat: Quote
Teklunia Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Daga&Oskar napisał(a): Kasiu, Ty to zawsze potrafisz napisać coś miłego, lejesz miód na moje serce- jesteś Kochana :calus: Zawsze do nas zaglądasz i za to Ci dziękujemy :buzi: No bo ja do Oskarka mam takak szczegolna slabosc :oops: A jesli chodzi o zagladanie tutaj, to ja Ci dziekuje ze wstawiasz jego zdjecia i ze moge sobie oczy nacieszyc ogladajac je :) Quote
Alka Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Oskarek świetnie pozuje, jest po prostu mistrzem ! Quote
Daga_i_Oskar Posted November 29, 2005 Author Posted November 29, 2005 Teklunia napisał(a):Daga&Oskar napisał(a): Kasiu, Ty to zawsze potrafisz napisać coś miłego, lejesz miód na moje serce- jesteś Kochana :calus: Zawsze do nas zaglądasz i za to Ci dziękujemy :buzi: No bo ja do Oskarka mam takak szczegolna slabosc :oops: A jesli chodzi o zagladanie tutaj, to ja Ci dziekuje ze wstawiasz jego zdjecia i ze moge sobie oczy nacieszyc ogladajac je :) w takim razie jutro wstawimy kolejne 10 zdjęć, dzisiaj juz sie zegnamy i buziaczki przesyłamy :calus: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 29, 2005 Author Posted November 29, 2005 Alka napisał(a):Oskarek świetnie pozuje, jest po prostu mistrzem ! Aluś te nasze Yorki to urodzeni modele :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Gosiek Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Oj Daga, niestety nie każdy yorasek jest grzecznym modelem do zdjęć... mój np ucieka i nie lubi być fotografowany. Dlatego większość zdjęć mamy w ruchu a nie jak Axio grzecznie siedzi czy leży :-? :wink: :lol: A Oskarek jest naprawdę śliczny... i te jego kolorki :P Quote
Daga_i_Oskar Posted November 30, 2005 Author Posted November 30, 2005 Gosiek napisał(a):Oj Daga, niestety nie każdy yorasek jest grzecznym modelem do zdjęć... mój np ucieka i nie lubi być fotografowany. Dlatego większość zdjęć mamy w ruchu a nie jak Axio grzecznie siedzi czy leży :-? :wink: :lol: A Oskarek jest naprawdę śliczny... i te jego kolorki :P Gosiu moze za mało ćiwczycie co?? hihi mój to nawet lubi być fotografowany, jak go ustawię tak stoi grzecznie i za każdym razem go chwalę, a on jest zadowolony, ze ja go pochwalilam, za to, ze był grzeczny hihih ale namieszal.am :lol: :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 30, 2005 Author Posted November 30, 2005 Właśnie dzwonil mi mój instruktor i mam jazdy odwołane, więc wykorzystująć trochę wolnego czasu wstawię kilka fot Oskarka :angel: Moja małpeczka :lol: Nudna coś ta sesja :-? Oskarek się ożywił, jak się zapytałam czy damy czekoladkę :lol: cwaniak jeden :evilbat: c.d.n ... Quote
Daga_i_Oskar Posted November 30, 2005 Author Posted November 30, 2005 z serii love story :lol: chwila przerwy na zabawę a tutaj Oskarek wyjątkowo mi się podoba - takie maślane, slodkie oczka zrobił Pozdrawiamy :D Quote
Daga_i_Oskar Posted November 30, 2005 Author Posted November 30, 2005 wstawiam reszte zaległych fot :lol: no co na siedząco też można się drzemnąć :lol: Pańcia nie bi jtak tym fleszem po oczach :lol: z wszytskim co pańcia podłozy ładnie pozuję :lol: :lol: gdzie jest Oskarek :lol: :lol: Pańcia rób szybciej te zdjęcie, bo zaraz zasnę :D Quote
Daga_i_Oskar Posted November 30, 2005 Author Posted November 30, 2005 Ale Was pomęczę tymi fotami :lol: :lol: i znowu przerwa na zabawę - taka sesja to jest bardzo męcząca :lol: :lol: :lol: :lol: no i znowu zamknął oczka :evilbat: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 30, 2005 Author Posted November 30, 2005 szybko zrobił poprawkę popatrzcie jakie ze mnie panisko 8) :lol: :lol: o prosze ! nawet w zbliżeniu mnie macie :lol: szykujemy się do spania a marcheweczką bezpiecznie :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 30, 2005 Author Posted November 30, 2005 To już ostatnia 5 Oskarek jedzie z Państwem na ogródeczek - poraz puerwszy tej zimy miał ubrany dresik :lol: marcheweczka c.d Pozdrawiamy wszytskich i na spacerek zmykamy :lol: :lol: Mam nadzieje, ze mnie nie zabijecie za taka ilosc zdjec :oops: Quote
Lucy* Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 OOOOOO rany jaka porcja i to jakich cudownych fotek !! :angel: :angel: Ale Oskarek jest fotogeniczny :angel: :angel: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 30, 2005 Author Posted November 30, 2005 Lucy* napisał(a):OOOOOO rany jaka porcja i to jakich cudownych fotek !! :angel: :angel: Ale Oskarek jest fotogeniczny :angel: :angel: dziękujemy :oops: Quote
Hanna R. Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Daga - no coś Ty !!! TAKA PERWERSJA !!! Na miejscu Oskara BYM SIĘ OBRAZIŁA :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 niezly ten Londyn ;) szkoda tylko ze mam wiecej krzyzeykow niz fot :evilbat: ale nie ma jednak jak Yoda :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 30, 2005 Author Posted November 30, 2005 HankaRupczewska napisał(a): Daga - no coś Ty !!! TAKA PERWERSJA !!! Na miejscu Oskara BYM SIĘ OBRAZIŁA :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 30, 2005 Author Posted November 30, 2005 A nam coś baterie do aparatu szwankują - chyba trzeba będzie kupic nowe bo inaczej zdjęć nie porobimy. Dzisiaj byliśmy w Parczku i zdąrzyłam zrobić zaledwie kilka foti i się rozłatował pierknij jeden :-? Kilka ujęć: Zmierzaliśmy prostą tą drogą zima w sephi też się pięknie prezentuje Pozdrawiamy :D P.S czemu tak malo osob do nas zagląda :( Quote
Recommended Posts