Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oskarek jest boski :roll: :lol: Daga więcej takich fot dawaj :D
Wystarczy na niego spojrzeć, a już sie buźka człowiekowi śmiejeee :D
Czekamy z utęsknieniem na te 40 kolejnych :wink:

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Teklunia napisał(a):
Daga&Oskar napisał(a):

czyż nie jestem piekny ? :wink:

Oskareczku, jestes najpiekniejszym pieskiem n asiwecie! Nie przesadzam!
Futerko jak aksamit - zawsze wyczesane i blyszczace, ale za to to juz podziekuj swojej Panci :)
I ten Twoj noseczek jak wegielek... :angel:

Kasiu,
Ty to zawsze potrafisz napisać coś miłego, lejesz miód na moje serce- jesteś Kochana :calus:
Zawsze do nas zaglądasz i za to Ci dziękujemy :buzi:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Nochalek ma boski , taki jak sztuczny 8) jak pluszaczki mają :wink:

Alicjo - bo to taki żywy pluszak do Kochania, przytulania i całowania :lol: :lol:

Moniko - dziekujemy za odwiedzanie naszej galerykji i oczywiscie zapraszamy ponownie :) Zdjecia wstawie jutro, bo nowe to dopiero w niedziele beda jak sniezyk ładnie popruszy i do parczku się wybierzemy, trzeba jeszcze misia wykąpsiać :lol:

Posted

Daga&Oskar napisał(a):
Lucy* napisał(a):
A może jakieś nowe ujęcia ?? 8)

no to proszę kilka fot tak na szybko bo wpadam jak po ogień - wykorzystuje, że siostra przez tel rozmawia :lol: :evilbat:

Cudowny.. :loveu: :loveu: :loveu: a ten kolorek włosia.. czym Oskarku robisz bo chętnie sama bym sobie taki szczeliła 8) :lol:

Posted

Lucy* napisał(a):
Daga&Oskar napisał(a):
Lucy* napisał(a):
A może jakieś nowe ujęcia ?? 8)

no to proszę kilka fot tak na szybko bo wpadam jak po ogień - wykorzystuje, że siostra przez tel rozmawia :lol: :evilbat:

Cudowny.. :loveu: :loveu: :loveu: a ten kolorek włosia.. czym Oskarku robisz bo chętnie sama bym sobie taki szczeliła 8) :lol:

Lucy to tajemnica VIP'ów :lol: :lol: :lol: :lol: :evilbat:

Posted

Daga&Oskar napisał(a):

Kasiu,
Ty to zawsze potrafisz napisać coś miłego, lejesz miód na moje serce- jesteś Kochana :calus:

No bo ja do Oskarka mam takak szczegolna slabosc :oops:
A jesli chodzi o zagladanie tutaj, to ja Ci dziekuje ze wstawiasz jego zdjecia i ze moge sobie oczy nacieszyc ogladajac je :)

Posted

Teklunia napisał(a):
Daga&Oskar napisał(a):

Kasiu,

No bo ja do Oskarka mam takak szczegolna slabosc :oops:
A jesli chodzi o zagladanie tutaj, to ja Ci dziekuje ze wstawiasz jego zdjecia i ze moge sobie oczy nacieszyc ogladajac je :)

w takim razie jutro wstawimy kolejne 10 zdjęć, dzisiaj juz sie zegnamy i buziaczki przesyłamy :calus:

Posted

Oj Daga, niestety nie każdy yorasek jest grzecznym modelem do zdjęć... mój np ucieka i nie lubi być fotografowany. Dlatego większość zdjęć mamy w ruchu a nie jak Axio grzecznie siedzi czy leży :-? :wink: :lol:
A Oskarek jest naprawdę śliczny... i te jego kolorki :P

Posted

Gosiek napisał(a):
Oj Daga, niestety nie każdy yorasek jest grzecznym modelem do zdjęć... mój np ucieka i nie lubi być fotografowany. Dlatego większość zdjęć mamy w ruchu a nie jak Axio grzecznie siedzi czy leży :-? :wink: :lol:
A Oskarek jest naprawdę śliczny... i te jego kolorki :P

Gosiu moze za mało ćiwczycie co?? hihi
mój to nawet lubi być fotografowany, jak go ustawię tak stoi grzecznie i za każdym razem go chwalę, a on jest zadowolony, ze ja go pochwalilam, za to, ze był grzeczny hihih ale namieszal.am :lol: :lol:

Posted

Właśnie dzwonil mi mój instruktor i mam jazdy odwołane, więc wykorzystująć trochę wolnego czasu wstawię kilka fot Oskarka :angel:

Moja małpeczka :lol:

Nudna coś ta sesja :-?

Oskarek się ożywił, jak się zapytałam czy damy czekoladkę :lol: cwaniak jeden :evilbat:

c.d.n ...

Posted

wstawiam reszte zaległych fot :lol:

no co na siedząco też można się drzemnąć :lol:

Pańcia nie bi jtak tym fleszem po oczach :lol:

z wszytskim co pańcia podłozy ładnie pozuję :lol: :lol:

gdzie jest Oskarek :lol: :lol:

Pańcia rób szybciej te zdjęcie, bo zaraz zasnę :D

Posted

To już ostatnia 5

Oskarek jedzie z Państwem na ogródeczek - poraz puerwszy tej zimy miał ubrany dresik :lol:

marcheweczka c.d

Pozdrawiamy wszytskich i na spacerek zmykamy :lol: :lol:
Mam nadzieje, ze mnie nie zabijecie za taka ilosc zdjec :oops:

Posted

A nam coś baterie do aparatu szwankują - chyba trzeba będzie kupic nowe bo inaczej zdjęć nie porobimy. Dzisiaj byliśmy w Parczku i zdąrzyłam zrobić zaledwie kilka foti i się rozłatował pierknij jeden :-?

Kilka ujęć:
Zmierzaliśmy prostą tą drogą

zima w sephi też się pięknie prezentuje

Pozdrawiamy :D

P.S czemu tak malo osob do nas zagląda :(