Daga_i_Oskar Posted March 25, 2006 Author Posted March 25, 2006 Mnie też się naj podoba mój Oskarcio :loveu: :loveu: Jak ja za nim potwornie tęsknie - dziennie wydzwaniam do rodziców i się wypytuje o moją dzidzię :lol: Kasiu, Madzia ze swoim TZ przyjedzie do mnie przed spotkaniem, wypić kawucie, zjeść ciasteczko :cool3: i pojedzemy na spotkanie z dogomaniakami do "żródełka" w K-ce - przyznam szczerze, że nigdy tam nie byłam, mam nadzieję, że trafimy Cześc Piotruś, gdzie byłeś jak Cię nie było?? :razz: Quote
PiotrekJ Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Cześc Piotruś, gdzie byłeś jak Cię nie było?? :razz: Nie powiem bo będziesz zła :shake: ... Quote
Daga_i_Oskar Posted March 25, 2006 Author Posted March 25, 2006 [quote name='PiotrekJ']Nie powiem bo będziesz zła :shake: ... jeżeli byłeś gdzieś w pobliżu to masz to jak w banku że będe zła :mad: Quote
PiotrekJ Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']jeżeli byłeś gdzieś w pobliżu to masz to jak w banku że będe zła :mad: :roll: :roll: :roll: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 25, 2006 Author Posted March 25, 2006 [quote name='PiotrekJ']:roll: :roll: :roll: no dobra, wiem, że wypadło Ci niespodziewanie odwiedzenie Śląska, a znowu nie miałes mojego numeru :eviltong: Jakoś to przezyje ... Quote
PiotrekJ Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']no dobra, wiem, że wypadło Ci niespodziewanie odwiedzenie Śląska, a znowu nie miałes mojego numeru :eviltong: Jakoś to przezyje ... To może mi go wreszcie podasz? :razz: ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted March 25, 2006 Author Posted March 25, 2006 [quote name='PiotrekJ']To może mi go wreszcie podasz? :razz: ;) mówisz, masz :razz: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 25, 2006 Author Posted March 25, 2006 A tak prosi Oskarek o otwarcie okienka : :lol: :lol: :lol: Quote
PiotrekJ Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']A tak prosi Oskarek o otwarcie okienka : :lol: :lol: :lol: Cwaniaczek :lol: :lol: :lol: ... Quote
Teklunia Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] Kasiu, Madzia ze swoim TZ przyjedzie do mnie przed spotkaniem, wypić kawucie, zjeść ciasteczko :cool3: i pojedzemy na spotkanie z dogomaniakami do "żródełka" w K-ce - przyznam szczerze, że nigdy tam nie byłam, mam nadzieję, że trafimy :placz::placz::placz::placz::placz::placz: alez ja zazdroszcze tej kawy i ciasteczka i spotkania i w ogole :placz::placz::placz: kiedy bedzie spotkanie w Warszawie? :placz: Quote
g_o_n_i_a Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']A tak prosi Oskarek o otwarcie okienka : :lol: :lol: :lol: Ojej, jaki sprytny słodziak! :-o No fakt, lepiej probowac okno otworzyc niz drzwi. :evil_lol: :evil_lol: Ślicznie wygląda w błęknitej kokardce. :iloveyou: Quote
Teklunia Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] :lol: :lol: :lol:Oskarciu, nie wypadnij!!!:-o Quote
Daga_i_Oskar Posted March 25, 2006 Author Posted March 25, 2006 Cześć dziewczynki :loveu: Juz jestem ze spotkanka, ale nieco padnieta i baaardzo spiaca, wiec uciekam do łózeczka, bo i tak zabieraja mi godzine snu, a na wystawe chciałabym dojechac Ciekawe czy Waszka dojedzie :evil_lol: :evil_lol: Dzięki wszystkim za przemiłe spotkanko i do zobaczenia na ZLOCIE :cool3: :cool3: Dobranocka Quote
Alicja Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Ile fot :-o Daguś wstaw na topik o Katowicach twoje foteczki z Wystawy;) Quote
Daga_i_Oskar Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Ile fot :-o Daguś wstaw na topik o Katowicach twoje foteczki z Wystawy;) OK Aluś, wstawię, wstawię, a teraz idę się szykować na dzisiejszą wystawę :multi: Quote
Basia&Safi Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 dagud w takim rasie do zobaczenia w spodku ja za pol godzinki mam autobusiki bede tam o 10 z mroweczka i kinia_w aparacik juz spakowany :):):) moze uda sie nam spotkac :):):) Quote
Daga_i_Oskar Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 Basiulka ja będę trochę po 10 bo o równej mam autobus. Niech mrówka mnie szuka, bo ja moge przegapić :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 Wstawiam jeszcze zaspanego trochę Oskarka - pewnie teraz to on już szaleje na dworze i ani myśli położyć się spać :lol: :lol: Quote
an3czka Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Daguś witaj! Fotki fajne, ale i tak wolę Oskarka...:lol: Quote
Magda Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Czesc Daga!! JA nareszcie do ciebie wpadlam. Sliczne fotaski kochanego Oskarka:loveu: A te yoreczki z wystawy (jak ja ci zazdroszcze, ze moglas tam byc). Mam nadzieje, ze nadrobie spotkanko w Poznaniu:cool3: Czekam na kolejne fotki. Quote
Teklunia Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 buuu :placz: a Daga znowu si espotyka z fajnymi ludzmi i dobrze sie bawi... Daga, nastepnym razem w Warszawie!!! Koniecznie!!! ;) Quote
g_o_n_i_a Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Dzien dobry!! :multi: Cudny Oskuś :iloveyou: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 Witam, witam ponownie :) Wróciłam już z wystawy - nie zostawalam do końca, bo miałam odwóz do domku :lol: :lol: Jeżeli dostanę zdjęcia to od razu wstawie na forum, bo jak wiecie aparatu nie miałam, a dzisiaj było co pstrykać. Głownie przesiedziałam na maltanach bo kibicowałam zaprzyjaźnionym dziewczynom z gr IX :cool3: i się zakofałam :loveu: Oczywiście nie ma ten tego Yoreczki u mnie w serduszku królują :loveu: Połowy osób nie udało mi się dorwać - nie wiem gdzie się szwendały :evil_lol: Oglądałyśmy taniec z psami w wykonaniu Czeszki, Dobermana i Border Collie - te psy są niesamowite. Spotkałam Oskarka fryzjerke, która wystawiała swojego pieska, a pod koniec były zawody Borderków, wygrała drużyna z Warszawy, tam gdzie trenuje Beatka ze swoją Majeczką - wczoraj robiła podobno dużo fot więc teraz tylko czekać aż je wstawi :multi: Ogólnie wystaqwę i spotkanka zaliczam do baaardzo udanych :multi: teraz znowu czekac na kolejną wystawę. Na pewno będę w Krakowie z końcem czerwca bodajże, a i może do Warszawy uda mi się przyjechać :lol: :lol: Quote
Recommended Posts