Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mnie też się naj podoba mój Oskarcio :loveu: :loveu: Jak ja za nim potwornie tęsknie - dziennie wydzwaniam do rodziców i się wypytuje o moją dzidzię :lol:

Kasiu, Madzia ze swoim TZ przyjedzie do mnie przed spotkaniem, wypić kawucie, zjeść ciasteczko :cool3: i pojedzemy na spotkanie z dogomaniakami do "żródełka" w K-ce - przyznam szczerze, że nigdy tam nie byłam, mam nadzieję, że trafimy

Cześc Piotruś, gdzie byłeś jak Cię nie było?? :razz:

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']no dobra, wiem, że wypadło Ci niespodziewanie odwiedzenie Śląska, a znowu nie miałes mojego numeru :eviltong: Jakoś to przezyje ...

To może mi go wreszcie podasz? :razz: ;)

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']

Kasiu, Madzia ze swoim TZ przyjedzie do mnie przed spotkaniem, wypić kawucie, zjeść ciasteczko :cool3: i pojedzemy na spotkanie z dogomaniakami do "żródełka" w K-ce - przyznam szczerze, że nigdy tam nie byłam, mam nadzieję, że trafimy

:placz::placz::placz::placz::placz::placz:
alez ja zazdroszcze tej kawy i ciasteczka i spotkania i w ogole :placz::placz::placz:

kiedy bedzie spotkanie w Warszawie? :placz:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']A tak prosi Oskarek o otwarcie okienka :

:lol: :lol: :lol:

Ojej, jaki sprytny słodziak! :-o No fakt, lepiej probowac okno otworzyc niz drzwi. :evil_lol: :evil_lol: Ślicznie wygląda w błęknitej kokardce. :iloveyou:

Posted

Cześć dziewczynki :loveu:

Juz jestem ze spotkanka, ale nieco padnieta i baaardzo spiaca, wiec uciekam do łózeczka, bo i tak zabieraja mi godzine snu, a na wystawe chciałabym dojechac

Ciekawe czy Waszka dojedzie :evil_lol: :evil_lol:

Dzięki wszystkim za przemiłe spotkanko i do zobaczenia na ZLOCIE :cool3: :cool3:

Dobranocka

Posted

Czesc Daga!!
JA nareszcie do ciebie wpadlam. Sliczne fotaski kochanego Oskarka:loveu: A te yoreczki z wystawy (jak ja ci zazdroszcze, ze moglas tam byc). Mam nadzieje, ze nadrobie spotkanko w Poznaniu:cool3:
Czekam na kolejne fotki.

Posted

Witam, witam ponownie :)

Wróciłam już z wystawy - nie zostawalam do końca, bo miałam odwóz do domku :lol: :lol: Jeżeli dostanę zdjęcia to od razu wstawie na forum, bo jak wiecie aparatu nie miałam, a dzisiaj było co pstrykać. Głownie przesiedziałam na maltanach bo kibicowałam zaprzyjaźnionym dziewczynom z gr IX :cool3: i się zakofałam :loveu:
Oczywiście nie ma ten tego Yoreczki u mnie w serduszku królują :loveu:

Połowy osób nie udało mi się dorwać - nie wiem gdzie się szwendały :evil_lol:
Oglądałyśmy taniec z psami w wykonaniu Czeszki, Dobermana i Border Collie - te psy są niesamowite.

Spotkałam Oskarka fryzjerke, która wystawiała swojego pieska, a pod koniec były zawody Borderków, wygrała drużyna z Warszawy, tam gdzie trenuje Beatka ze swoją Majeczką - wczoraj robiła podobno dużo fot więc teraz tylko czekać aż je wstawi :multi:

Ogólnie wystaqwę i spotkanka zaliczam do baaardzo udanych :multi: teraz znowu czekac na kolejną wystawę. Na pewno będę w Krakowie z końcem czerwca bodajże, a i może do Warszawy uda mi się przyjechać :lol: :lol: