Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam :-(

Ostatnio jakoś nie mialam czasu na dogo, a dzisiaj też jestem tylko na chwilkę. Ta pogoda mnie dobija i czuje sie fatalnie.
Dzisiaj pojechała moja dzidzia do Leżajska i zostawiła mnie na całe 10 dni :-( W domu taka pustka, nikt nie wita jak się wróci do domu i jakos tak mi smutno :-(
Jak aparat wrócił to znowu Oskarek wyjechał i nie mialam kiedy nowych zdjęc zrobić.
Jutro także cały dzionek mnie nie będzie, wejde tylko wieczorkiem, a w piątek rano wystawa :multi:

Syliwa- dziękuję za śliczne przeróbeczki, fajna jest ta z niedźwiadkami - musze sie kiedys tez pobawic w takie przeróbki na tapetach bo mam ich mnóstwo na kompie - mam nadzieje, że moge ?;)

Dziękujemy wszytskim za odwiedziny i miło jest nam, że choć troche za nami tęskniliście :loveu:

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosiek napisał(a):
:evil_lol: szczureczka a nie zmokłej kurki ;)

Właśnie! :evil_lol: Te nasze psy podczas kąpieli to rzeczywiście jak szczurki :evil_lol: I tak jakby na wadze straciły jak sie je wodą poleje :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Hej Daga:multi:

Posted

Teklunia napisał(a):
czesc Dagus :)

masz nieopierzonego kurczakak w domu? :-o

to jest kura nowej generacji Kasiu, czyli owłosiona :lol: :lol:

Tak w ogóle to Witam wsyztskich,

oj dziisaj też jestem padnieta i na nis sił nie mam, teraz dopiero doszłam do domku po całym dniu. Padam z nóg, a na jutro trzeba sie wyspac i zebrac siły na spotkanko i focenie :multi:

Już sie nie mogę doczekac jak ujrze tyle Yoraskow i DGManiaków w jednym miejscu :cool3: :cool3:

Madziu, ciesze sie, że Oskarcio Ci tak przypadl do gustu, mnie Twoja Gajka też - wiesz :cool3: :loveu:

Posted

:cool3: No no, niezły Oskarek po kąpieli... A co do cukierków to z tych co pokazałaś lubię tylko te galaretki owocowe Mieszanka Krakowska :cool3: Mmm... pycha... Ale ja wybredna :lol:

Posted

marlena924 napisał(a):
:cool3: No no, niezły Oskarek po kąpieli... A co do cukierków to z tych co pokazałaś lubię tylko te galaretki owocowe Mieszanka Krakowska :cool3: Mmm... pycha... Ale ja wybredna :lol:

a ja tam lubie te które maja mleczną czekolade, bo jak gorzką to tylko środek wyjadam :oops:

i pomarańczka :lol:

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):

Te "Rajskie" pianki to nasze firmowe :cool3: :cool3:

Wasze firmowe? tzn. czyje? :cool3::cool3:
U nas produkuje się masełko zambrowskie- kupujecie? :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Moniś']Wasze firmowe? tzn. czyje? :cool3::cool3:
U nas produkuje się masełko zambrowskie- kupujecie? :evil_lol::evil_lol:

tzn naszej rodziny "Rajskich" :cool3: :cool3:

nosecek :loveu:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']to prosze sie czestowac - to dla Was :cool3:

no kurcze, nie sięgam, co jest grane?? :roll: jakaś szklana przeszkoda zatrzymuje mi rękę :evil_lol:

to fotka z lotu ptaka?? :evil_lol: bo nie wiem, z której strony patrzeć :eviltong: