Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol::evil_lol:coś czuję ,że Daga bardziej się stęskniła za aparatem aniżeli za siostrą ;)

Aluś do braku siostry muszę się powli przyzwyczajać, ale do braku aparatu na dłuzej byloby ciężko :lol: :lol:
Najważniejsze ze jest Oskarek, wtedy już nic do szczęscia nie jest potrzebne :loveu:

A oto i on we własnej osobie, a raczej mordce :cool3:

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):
Daga już przybyła Madziu!

już?? :mad: raczej dopiero :mad: ale cieszę się, że w końcu dotarłaś ;)

Ale z Ciebie poetka :cool3:
hihi no a jak :evil_lol:

jakież śliczne dziureczki w nosku :loveu:

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):
Wcześniej chocbym chciała to bym nie dała rady wejśc, najpierw szkoła, potem korki ... a teraz zmykam na spacerek z Oskarekim

rozumiem, rozumiem, to młode pokolenie taaaakie zalatane :shake: :lol:
ehhh... ;)

Posted

No widzisz, znowu zaniedbałam galeryjkę Oskarka, ale już nadrobiłam te pare stron :D Wiosna sie powoli zbliża :D Wszystkie fotki fajniutkie no i jak bedzie aparat to niezapomnij popstrykać fotek :cool1: :cool1: :lol:

Posted

Witam Ponownie :multi:

Marlenko - na pewno coś pstrykne, bo we wtroek mam zamiar kąpac Oskarcia, bo po tych mokrych kałuzach i brudnym śniegu nie ładnie pachnie :roll: więc przy okazji zdjęcia zrobie o ile ... no własnie o ile baterie będą naładowane. Na pewno duzo sie nacykam w piątek, sobote i niedziele kiedy to wystawa wedzie - wybieracie się też na nią?

Wstawiam dalej Oskarcia, żeby uporać się z tymi zalegającymi z zeszłego tygodnia fotkami :eviltong:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Jeżeli On podnosił tak pycholek, by dostać od Pańci buziaczka, to ja poproszę o przekazanie od Ciotki goni caluska :angel:

Goniu Oskarcio wycałowany - on to lubi :cool3: :cool3:

Posted

Fotogeniczny ten Twój Oskarek :lol: pycholek jak czyste złoto :loveu:
Czy dobrze zauważyłam ,podcinasz mu włoski między oczkami ? właśnie zastanawiam się czy by nie zrobić tego samego -Tiko ma bez przerwy nieład twórczy na tej łepetynce ,przez te opadające kudełki.

Posted

Cześc Madziulka :multi:

witamy w naszych skormnych prograch i zapraszamy ponownie :multi:
Fryzjerka wycięła włoski miedzy oczkami wiec teraz systematycznie je wycinamy. Ciesze się, ze Oskarcio sie spodobał - ;)