Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='madziasto4']no kurcze, nie sięgam, co jest grane?? :roll: jakaś szklana przeszkoda zatrzymuje mi rękę :evil_lol:

to fotka z lotu ptaka?? :evil_lol: bo nie wiem, z której strony patrzeć :eviltong:

Madziu to najlepiej bedzie jak przyjedziesz i osobiście sie poczestujesz :cool3: :cool3: a co do nosecka to hmm ... sama nie pamietam jak go robiłam, ale chyba z gory :evil_lol:

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']tak zgadza się Moniś - mozesz mi karytke wyslac :eviltong:

Kurcze :lol: No to masz super Rajskie naziwsko :multi::multi: :lol::lol:
To prawie tak... jakbyś była w raju ;);););)

Posted

madziasto4 napisał(a):
ooo nie :diabloti: ananasowa jest moja :evil_lol:

Dwóch sie bije trzeci korzysta! :evil_lol::evil_lol: :diabloti::diabloti:

Ale i tak wolę firmową Rajską piankę Dagusi :lol::lol::lol:

Posted

madziasto4 napisał(a):
ooo nie :diabloti: ananasowa jest moja :evil_lol:

Ja ewentualnie mgę poprzestać na malinowaj :evil_lol:, ale ananasowa jest i tak moja :diabloti:. Możesz wziąć ręsztę :evil_lol:.

Moniś napisał(a):
Dwóch sie bije trzeci korzysta! :evil_lol::evil_lol: :diabloti::diabloti:

Oj nie ma tak łatwo :diabloti: :evil_lol:.

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Może ktos ma ochote na cukiereczka??

Te "Rajskie" pianki to nasze firmowe :cool3: :cool3:

czy tam w tle jest sliwka w czekoladzie? :-o
ja poprosze taka... na pocieszenie ze nie jade do Katowic nalezy mi sie chyba cukiereczek? ;)

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
kasia przywioze ciii :cool3: bede u dagi przed wystawą to ci zgarne sliweczke jak sie dagula zgodzi i podrzuce w czwartek :loveu:
tak tak tak!!!
dziekuje!!!
juz czuje ten smaczek :)

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Kasiu śliweczek niet, ale może cukiereczek z ajerkoniakiem :cool3:

My juz (tzn ja :-( ) zmykam i mówię [SIZE=5]DOBRANOC, a z tymi co sie bede widziała to do jutra :multi:
z ajerkoniakiem te moze byc :)
ale naprzyszlosc poprosze sliweczke ;)
dobranoc Dagusiu :) udanego dnia jutro!

PS - doczytalam juz sobie o wyjezdzie Oskarka :lol:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']

Ja już wstałam i idę się szykowac na wystawe :multi:
Jak wróce zdam relacje na pewno :cool3:

Daga, nie rób sie na bóstwo bo panowie wystawiający nie będą mogli się skupić :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
i pamiętaj o smsie do mnie i Kasi, bo jak nie... toooooo :mad::mad::mad::mad::mad:
Bawcie sie dobrze i uważajcie na siebie:cool3: I naróbcie duuuuuuuuuzo fotek cobyśmy mogły potem chociaż oczy nacieszyć :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Moniś']Daga, nie rób sie na bóstwo bo panowie wystawiający nie będą mogli się skupić :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
i pamiętaj o smsie do mnie i Kasi, bo jak nie... toooooo :mad::mad::mad::mad::mad:
Bawcie sie dobrze i uważajcie na siebie:cool3: I naróbcie duuuuuuuuuzo fotek cobyśmy mogły potem chociaż oczy nacieszyć :multi::multi::multi:

Moniś no wiesz :evil_lol: wczoraj zmieniłam fryzurke :evil_lol: :lol: :lol: Nie no ja tam jade conajwyzej Yoreczki jakies poderwac hehe

O smsmku pamiętam jeszcze szybko doładowuje kom bo mi sie rozładowała w nocy :angryy: Bedziemy pamietac o Was, przeciez duchem będziecie wśród nas :cool3: