Daga_i_Oskar Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 [quote name='PiotrekJ']No dobra, się okaże :razz: ;) ... nonono :razz: ;) muszę zacząc trenować od piątku :eviltong: Quote
PiotrekJ Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']muszę zacząc trenować od piątku :eviltong: Ty czy Oskar? :razz: :eviltong: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 [quote name='PiotrekJ']Ty czy Oskar? :razz: :eviltong: Oskar pewnie już trenuje odkąd jest w Leżajsku, biega cały czas po ogródku. Mnie by się przydał jakiś trening :cool3: :cool3: Quote
PiotrekJ Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Mnie by się przydał jakiś trening :cool3: :cool3: Znajdź sobie kogoś chętnego, we dwoje zawsze raźniej :cool3: :cool3: :cool3: ... Quote
Daga_i_Oskar Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 [quote name='PiotrekJ']Znajdź sobie kogoś chętnego, we dwoje zawsze raźniej :cool3: :cool3: :cool3: ... muszę sobie rolki sprawić to będę dziennie jeździła do parczku a Oskarek razem ze mną, ale będzie miał chłopak mięsnie :crazyeye: a i mnie bedzie wesoło, bo będzie się do kogo odezwać :eviltong: Quote
PiotrekJ Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']muszę sobie rolki sprawić to będę dziennie jeździła do parczku a Oskarek razem ze mną, ale będzie miał chłopak mięsnie :crazyeye: a i mnie bedzie wesoło, bo będzie się do kogo odezwać :eviltong: Ja nie o Oskarze mówiłem, tylko prawdziwym mężczyźnie :razz: ;) ... Quote
Daga_i_Oskar Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 PiotrekJ napisał(a):Ja nie o Oskarze mówiłem, tylko prawdziwym mężczyźnie :razz: ;) ... :razz::razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: Quote
PIKA Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 cześć Daga :multi: Widzę, że sie jednak do Wawki wybierasz i to z Alka :lol: PiotrekJ napisał(a):Damy radę :cool3: ... W Twoim wieku, to myslę, że jeszcze radę dajesz zawsze :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 PIKA napisał(a):W Twoim wieku, to myslę, że jeszcze radę dajesz zawsze :evil_lol: Śmiesz w to wątpić? :razz: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 [quote name='PIKA']cześć Daga :multi: Widzę, że sie jednak do Wawki wybierasz i to z Alka :lol: ja na 75% wybiorę się do W-wy :cool3: i mam nadzieję, że Alka potowarzyszy mi w pociagu :lol: Quote
Alka Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']ja na 75% wybiorę się do W-wy :cool3: i mam nadzieję, że Alka potowarzyszy mi w pociagu :lol: Daga, no wiesz tylko w pociągu ?!:cool3: ale ja jeszcze nie zadeklarowałam się ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 [quote name='Alka']Daga, no wiesz tylko w pociągu ?!:cool3: ale ja jeszcze nie zadeklarowałam się ;) Aluś no nie tylko, nie tylko :cool3: ja też jeszcze do końca nie wiem, ale bedziemy w stałym kontakcie, do lipca jeszcze daleko :roll: Quote
PiotrekJ Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']ja też jeszcze do końca nie wiem, ale bedziemy w stałym kontakcie, do lipca jeszcze daleko :roll: A może do czerwca? ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 PiotrekJ napisał(a):A może do czerwca? ;) :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 My też już się z Wami Kochani żegnamy i oczywiscie kolorowych życzymy :loveu: Quote
Basia&Safi Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 duzooo sloneczka zyczymy :):):) zeby sie ladnie spacerowalo i duuuzo foteczek bylo :):):) Quote
Teklunia Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Hej Dagus :bye: Moze jednak sie zdecydowalas i siedzisz teraz razem z Magda w pociagu do Warszawy? :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 Cześć Kochani Moi Mili :loveu: Niestety do warszawy nie dojechała, a szkoda, bo tak to przynajmniej potowarzyszyłabym Kasiuli :loveu: Dzisiaj zdawałam przedsiębiorczośc na 6 no i się udało :multi: :multi: Monis - praca jeszcze nie napisana, bo sie jakos w ostatnich dniach skupic nie mogę :oops: ale własnie sie za nia zabieram, bo do poniedziałku chce miec wsyztsko zrobione :roll: Pozdrawiamy :buzi: Jeszcze tylko 3 dni i wraca Oskarek :multi: Quote
madziasto4 Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 cześć :lol: gratuluję 6 :razz: [SIZE="1"]ja nie mogę patrzeć na przedsiębiorczość :diabloti: Quote
Magda Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Czesc Dagusia!! Nareszcie moglam w spokoju nadrobic zaleglosci u ciebie i Oskarka:cool3: Rozumiem co czujesz........JA nie widzialam Mikiego w wakacje 2 tygodnie:placz: Caly czas o nim myslalam. Co do pogody to u nas robi sie juz zielono:eviltong: I tylko czekamy na cieplejsze dni i na sciecie:diabloti: Milego popoludnia! Quote
Daga_i_Oskar Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 Cześc dziewczyny ... Oskarka zdjęcia bedą pewnie dopiero w poniedziałek jak mały wróci z wojazy. Tęksnimy juz za nim bardzo, tata będzie go juz jutro widziała bo jedzie na week do Leżajska i wszyscy w nd będą wracac :multi: Niby wiosenka przyszła, a ja mam kiepski humor :-( jakas taka nie swoja jestem :-( Pozdrawiam @LL !! Quote
Recommended Posts