Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='PiotrekJ']Znajdź sobie kogoś chętnego, we dwoje zawsze raźniej :cool3: :cool3: :cool3: ...

muszę sobie rolki sprawić to będę dziennie jeździła do parczku a Oskarek razem ze mną, ale będzie miał chłopak mięsnie :crazyeye: a i mnie bedzie wesoło, bo będzie się do kogo odezwać :eviltong:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']muszę sobie rolki sprawić to będę dziennie jeździła do parczku a Oskarek razem ze mną, ale będzie miał chłopak mięsnie :crazyeye: a i mnie bedzie wesoło, bo będzie się do kogo odezwać :eviltong:

Ja nie o Oskarze mówiłem, tylko prawdziwym mężczyźnie :razz: ;) ...

Posted

cześć Daga :multi:

Widzę, że sie jednak do Wawki wybierasz i to z Alka :lol:

PiotrekJ napisał(a):
Damy radę :cool3: ...

W Twoim wieku, to myslę, że jeszcze radę dajesz zawsze :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']cześć Daga :multi:

Widzę, że sie jednak do Wawki wybierasz i to z Alka :lol:

ja na 75% wybiorę się do W-wy :cool3: i mam nadzieję, że Alka potowarzyszy mi w pociagu :lol:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']ja na 75% wybiorę się do W-wy :cool3: i mam nadzieję, że Alka potowarzyszy mi w pociagu :lol:

Daga, no wiesz tylko w pociągu ?!:cool3:

ale ja jeszcze nie zadeklarowałam się ;)

Posted

[quote name='Alka']Daga, no wiesz tylko w pociągu ?!:cool3:

ale ja jeszcze nie zadeklarowałam się ;)

Aluś no nie tylko, nie tylko :cool3:

ja też jeszcze do końca nie wiem, ale bedziemy w stałym kontakcie, do lipca jeszcze daleko :roll:

Posted

Cześć Kochani Moi Mili :loveu:

Niestety do warszawy nie dojechała, a szkoda, bo tak to przynajmniej potowarzyszyłabym Kasiuli :loveu:
Dzisiaj zdawałam przedsiębiorczośc na 6 no i się udało :multi: :multi:

Monis - praca jeszcze nie napisana, bo sie jakos w ostatnich dniach skupic nie mogę :oops: ale własnie sie za nia zabieram, bo do poniedziałku chce miec wsyztsko zrobione :roll:

Pozdrawiamy :buzi:

Jeszcze tylko 3 dni i wraca Oskarek :multi:

Posted

Czesc Dagusia!!
Nareszcie moglam w spokoju nadrobic zaleglosci u ciebie i Oskarka:cool3: Rozumiem co czujesz........JA nie widzialam Mikiego w wakacje 2 tygodnie:placz: Caly czas o nim myslalam.

Co do pogody to u nas robi sie juz zielono:eviltong: I tylko czekamy na cieplejsze dni i na sciecie:diabloti:

Milego popoludnia!

Posted

Cześc dziewczyny ...

Oskarka zdjęcia bedą pewnie dopiero w poniedziałek jak mały wróci z wojazy. Tęksnimy juz za nim bardzo, tata będzie go juz jutro widziała bo jedzie na week do Leżajska i wszyscy w nd będą wracac :multi:
Niby wiosenka przyszła, a ja mam kiepski humor :-( jakas taka nie swoja jestem :-(

Pozdrawiam @LL !!