PiotrekJ Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Cimi napisał(a):Co za cham :evil_lol:. Jak ja miałam przyjeżdżać to mi nie zaproponował :evil_lol: :evil_lol: :lol:. Rzeczywiście, niewychowany gnojek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
sota36 Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Wybaczymy fotkową posuchę , bo wiemy ze nauka nr 1 :p - no swiety czas- maturki za pasem :) Quote
Cimi Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 PiotrekJ napisał(a):Rzeczywiście, niewychowany gnojek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... O tak zgadzam się w 100% z tym :evil_lol:. Quote
Daga_i_Oskar Posted March 28, 2006 Author Posted March 28, 2006 Proszę mi się tu nie kłócić :mad: Agatko widac podpadłas Piotrkowi w czymś :evil_lol: Joluś z poczatkiem kwietnia zabieram się ostro do nauki, w poniedziałek mam w planie oddać w końcu ta moją pracę z polskiego, a potem sie biorę za geografię, matematykę, angielski - będzie goracy miesiąc :cool3: Przed chwilką dzwoniła mama i kazała przekażać od Oskarcia gorące pozdrowienia, malutki macha do Was ogonkiem i już nie długo pojawi się na forum :loveu: Quote
PiotrekJ Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Agatko widac podpadłas Piotrkowi w czymś :evil_lol: Właśnie, a Dagulka nie :cool3: ... Quote
Cimi Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 PiotrekJ napisał(a):Właśnie, a Dagulka nie :cool3: ... to w czym ja biedna podpadłam :( ? Quote
Daga_i_Oskar Posted March 28, 2006 Author Posted March 28, 2006 PiotrekJ napisał(a):Właśnie, a Dagulka nie :cool3: ... :multi: :multi: :multi: Quote
PiotrekJ Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Cimi napisał(a):to w czym ja biedna podpadłam :( ? Wiesz, Ty maruda jesteś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... A Dagulka ma przywileje :cool3: :cool3: :cool3: ... Quote
Daga_i_Oskar Posted March 28, 2006 Author Posted March 28, 2006 [quote name='PiotrekJ']Wiesz, Ty maruda jesteś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... A Dagulka ma przywileje :cool3: :cool3: :cool3: ... jeszcze ktoś coś sobie pomyśli :cool3: :cool3: Quote
PiotrekJ Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']jeszcze ktoś coś sobie pomyśli :cool3: :cool3: Niech sobie myślą :cool3: :cool3: :cool3: ... Quote
Daga_i_Oskar Posted March 28, 2006 Author Posted March 28, 2006 [quote name='PiotrekJ']Niech sobie myślą :cool3: :cool3: :cool3: ... jeszcze Justyna przez przypadek tu wejdzie i nici z mojego wyjazdu do Warszawy :evil_lol: Quote
PIKA Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']jeszcze Justyna przez przypadek tu wejdzie i nici z mojego wyjazdu do Warszawy :evil_lol: Raczje nici ze spania z Locesem :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 28, 2006 Author Posted March 28, 2006 [quote name='PIKA']Raczje nici ze spania z Locesem :evil_lol: to, że z Piotrem rozumiem:evil_lol: , ale zeby Lockersem od razu zabroniono :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']to, że z Piotrem rozumiem:evil_lol: , ale zeby Lockersem od razu zabroniono :evil_lol: Damy radę :cool3: ... Quote
Daga_i_Oskar Posted March 28, 2006 Author Posted March 28, 2006 [quote name='Alka']no i posypały się propozycje ;) teraz nie wypada z nich nie skorzystać ;) Quote
PiotrekJ Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Alka napisał(a):no i posypały się propozycje ;) Żeby nie było, że Warszawiacy są niekulturalni to Ciebie Alu też zapraszamy ;) ... Quote
Daga_i_Oskar Posted March 28, 2006 Author Posted March 28, 2006 [quote name='PiotrekJ']Żeby nie było, że Warszawiacy są niekulturalni to Ciebie Alu też zapraszamy ;) ... Aluś pojedziemy razem co Ty na to?? We 2 raźniej nam będzie :multi: Quote
PiotrekJ Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Aluś pojedziemy razem co Ty na to?? We 2 raźniej nam będzie :multi: Alu, teraz to już nie sposób odmówić :razz: ... Quote
Alka Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Piotrek, dziekuje bardzo , ale na razie nie moge się wypowiedzieć. Sporo czasu przed nami ,pożyjemy, zobaczymy...;) Daguś , pewnie ,że byłoby fajnie ...:multi: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 28, 2006 Author Posted March 28, 2006 [quote name='Alka'] Daguś , pewnie ,że byłoby fajnie ...:multi: Aluś musimy sie obie postarać, żeby do tej Wa-wy jechac :multi: My juz zmykamy i DOBRANOC mówimy; Quote
Daga_i_Oskar Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 Dzień Dobry, U nas dzisiaj paskudna pogoda, pochmurno i pada mrzawka czy cuś. Nie chce się nigdzie z domy wychodzić w taką pogodę :roll: Zaraz zmykam do szkoły, więc wszytskim życzę miłego dnia ;) Quote
Gosiek Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 cześć Dagulka :p patrząc na tą fotę mam wrażenie ze Oskarek wyleguje się pod grzejacą lampą :lol: w sam raz na zimne dni ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 [quote name='Gosiek']cześć Dagulka :p patrząc na tą fotę mam wrażenie ze Oskarek wyleguje się pod grzejacą lampą :lol: w sam raz na zimne dni ;) Gosiu mały urządził sobie solarium :lol: :lol: Quote
Recommended Posts