Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cimi napisał(a):
Co za cham :evil_lol:. Jak ja miałam przyjeżdżać to mi nie zaproponował :evil_lol: :evil_lol: :lol:.

Rzeczywiście, niewychowany gnojek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Proszę mi się tu nie kłócić :mad:

Agatko widac podpadłas Piotrkowi w czymś :evil_lol:

Joluś z poczatkiem kwietnia zabieram się ostro do nauki, w poniedziałek mam w planie oddać w końcu ta moją pracę z polskiego, a potem sie biorę za geografię, matematykę, angielski - będzie goracy miesiąc :cool3:

Przed chwilką dzwoniła mama i kazała przekażać od Oskarcia gorące pozdrowienia, malutki macha do Was ogonkiem i już nie długo pojawi się na forum :loveu:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']jeszcze Justyna przez przypadek tu wejdzie i nici z mojego wyjazdu do Warszawy :evil_lol:
Raczje nici ze spania z Locesem :evil_lol:

Posted

Piotrek, dziekuje bardzo , ale na razie nie moge się wypowiedzieć. Sporo czasu przed nami ,pożyjemy, zobaczymy...;)

Daguś , pewnie ,że byłoby fajnie ...:multi:

Posted

Dzień Dobry,

U nas dzisiaj paskudna pogoda, pochmurno i pada mrzawka czy cuś. Nie chce się nigdzie z domy wychodzić w taką pogodę :roll:
Zaraz zmykam do szkoły, więc wszytskim życzę miłego dnia ;)

Posted

[quote name='Gosiek']cześć Dagulka :p

patrząc na tą fotę mam wrażenie ze Oskarek wyleguje się pod grzejacą lampą :lol: w sam raz na zimne dni ;)

Gosiu mały urządził sobie solarium :lol: :lol: